HAHA

Mamma är så rolig ibland! Min lillebror fyller år imorgon och de köpte en kanin till honom och pappa åkte idag och köpte en ny cykel till honom. Han gömde den nere i källaren så ville mamma att jag & hon skulle gå ner och titta på den. Sen när vi står där säger hon "Titta det är med svartskallar på! Han som älskar det!" HAHA, Mamma svartskallar?! Det är döskallar! "Oj, nämen Gud ja! "  Jag tyckte det var kul, haha. Vilken tur att det bara var vi två där! :D
image160

ja det var ju mig ett j*vla tjat

Valborg är så jävla överskattat har jag kommit fram till, och många andra! "Ah vi ska ha skitkul, vi ska festa som fan! Fan så kul vi ska ha det", sen blir det alltid bajs! Varenda år, det är nog bara för att man har så stora förväntningar. Det är nog bara fjortisar som tycker om valborg, det är deras ursäkt så de kan supa sig fulla ute och göra gud vet vad - för de vet säkerligen inte vad de gjort eller gör pga den älskade spriten.
Aja vi får se vad jag hittar på ikväll, jag ska hursomhelst ta det lugnt.
Ni andra får ha en för jävla trevlig (överskattad)Valbord

.

image159

simple life


sakna serien! störda tjejer


Klar språk

Tala klarspråk är kanske inte killarnas grej... Han säger:  "Jag lovar jag gjorde inget dumt!"
När han egentligen menar : " Jag gjorde något jättedumt!.........och nu har jag jättedåligt samvete(a)"

krog myndig

Nästa lördag blir man 18 ! Snacka om att jag har längtat! Mest efter körkortet nog men även en till sak som ska bli så otroligt skönt! Och det är att slippa de här hemma festerna som alltid slutar med att det kommer fjortisar. Oinbjudna fjortisar. Jag är allergisk mot såna. "aaamen guud, shit asså! Var är min vodka flaska? Hallå?! har du en cigg eller?" GÅ DÖ!

Har varit ute och gått med Ida i typ 1 ½ timma. Duktigt. Precis när jag kommer till dörren kommer mamma ut och säger följ med till affären! Jahapp, vill inte säga nej. Nu sitter jag här, funderar på att gå och lägga mig och läsa Berlin boken som ska va klar till måndag med reflektioner och grejer." Be cool stay in school! "

in a lovely city

Sitter och väntar på att min granne Ida ska ringa mig... Vi ska nämligen ut i det fantastiska vädret och ta en promenad! Idag har varit värsta sköna dan! Först organisation och ledarskap, gjorde i stort sett ingenting. Sedan eget arbete- satt på fiket i tre timmar. Skola för att ha matte och europakunskap. Europakunskapen slutade 15:25, 35 minuter tidigare. Jag gick snabbt hem och sedan till solariumet för att få lite färg... Känns som att solen inte tar på mig längre...
Nu är Ida hemma ska gå förbi henne nu!

Ciao!


cable guy!

Så kallar jag och Belma en kille här. Vet dock inte om han är någon "cable guy", vet inte vad han jobbar med men han åker runt i en firma bil - därav cable guy. Han brukar äta på caféet jag jobbar på ibland så det är så jag vet vem han är och han vet vem jag är.

Vi fick ha eget arbete idag på rättskunskapen så jag hade tre timmars lunch. Inte illa va! Och vädret kan inte va bättre idag! Jag och Belma gick till fiket och åt lunch och chillade i solen. Det var föör underbart! Det som satte ett plus i kanten på den här dagen var alla söta killar. Haha. De var överallt, jisses tänkte jag!
Först var det två killar som satt vid oss, såg ut som telefonförsäljare (alla sådana är snygga), sedan gick de runt på stan och pratade med folk. De gick förbi oss flera gånger. (: Belma : "DÄR ÄR DE ena!"
Efter ett tag kom det två killar till och satte sig vid bordet bredvid och började snacka med oss. Sjysta, dock var de för gamla men de var kul!
Jag och Belma sitter där i solen och steker som vanligt och jag tittar upp så kommer min och Belmas cable guy som vi kallar honom :D Han sätter sig vid de andra killarna.
Vi började snacka om ålder jag och han. Han frågade ifall jag tog studenten iår. Nej tyvärr har ett helt år kvar. Åh fyfan säger han då.. Ja du, man kan ju alltid se det från den ljusa sidan, jag är ung (; Hehe ja det kan man ju...
Belma fick sms hela tiden och han ba ah här var det någon som var populär! Sen när han fick sms vart han överlycklig och skulle skryta. Vadå skicka du till dig själv eller? skoja jag med honom. Så kom vi in på att han hade facebook... Gosch killen hur gammal är du?! Ja har inte alla det frågar han mig. Jo men.. Så ville han att jag skulle säga hur gammal jag trodde att han var... Jag sa 24, Belma sa 25 tror jag... Tack säger han... Och den äldre kvinnan som satt bredvid honom sa att han ljög. Vi fick alltså gissa vidare... Jag fick panik när han sa att han var 30! 30 bast! Värsta är att han ser ut o va 23, 24! HAHA, Belma kolla ner i marken och sa på bosniska så att han inte skulle fatta "Fan som min mamma nästan! " Uh, jag har spanat in en -78:a :D  Jag vart riktigt chockad, han satt bara där och flina och var asglad för att jag sa att han såg ut o va 6 år yngre. "Ja ni tjejer jag kan inte ro för att jag ser bra ut" hahaha.
När ska han gifta sig?! fråga Belma:D

Fullspäckad månad

Maj - en underbar och alltid lika fullspäckad månad!
Många födelsedagar, Berlin på min födelsedag (10 maj) kommer hem den 17. Det ska bli så otroligt kul!  Fullt upp med skolan har man även! Jobbar, teori, fira mig med släkten och sedan vännerna . Ah det blir mycket, men kul!


Tjejkväll hos Annika

Här kommer lite bilder från tjejkvällen!! (:


image158

seg dag

Söndag idag, jag är sjukt seg... Sitter och kollar på lägenheter och hus utomlands, så tråkigt har jag. Egentligen borde jag plugga men orkar inte! Sitter och gäspar hela tiden.
Jag vill ha sommar nu!


,

And when the night falls in around me
I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide my way
Cuz all I think about is you

Lördag&Belma

Känns som att jag gjort mycket idag!
Vaknade ganska tidigt, kvart över nio för att min lillebror sprang runt i huset...
Fixade (min(;  )bil lite, dammsög den, "tvättade" sätena och så. Pappa blev ganska impad där va. Efter det städade jag hela nedervåningen! Mamma jobbade idag så jag fick leka mamma idag för att pappa var ute och donade i trädgården. Så jag städade och lagade mat! Duktig flicka. Sedan övningskörde vi lite jag & pappa. Efter det satt vi på altanen allihopa jag, mamma och pappa. Mamma hade slutat jobbet då. Jag vart så trött då medan vi satt där och jag kände att jag var tvungen att gå och lägga mig och sova en timma. och jag gjorde det men gick upp igen efter tio min! Haha, jag var hur pigg som helst.
Belma plutten hade inget att göra så hon fick komma hit, vi tog en promenad till stan köpte godis, som vanligt, det enda vi två gör är äter när vi är tsm. vi gick till ångbåtsbryggan och satt där och pratade. Var hur skönt som helst!
Runt tio började vi gå sakta mot Ida, tog oss 45 minuter att gå vi gick i snigel takt typ.
Satt hos Ida till halv tolv, var lite folk där :) Mycket skratt blev det må jag lova!
Belma tog halv tolv bussen hem och nu sitter jag i sängen ska sätta på någon film och bara gosa ner mig i täcket! Åh, underbart!

GODNATT!

"Din kille kommer tro du har astma när du skrattar, han kommer fråga dig var har du din insalator" haha, insalator!

hm,

JÄVLA FULA TRASH!

stört...


hon är bättre än sin syster.


when the night falls in around me


DÖ!

Denna skola tar kål på mig. Slutade två idag, men jag behövde hjälp med en text som jag ska översätta. Klockan är sex och jag är fortfarande kvar i skolan och översätter den här äckliga texten! :( Så trött på det här!
Berlin om 16 dagar, något att se fram emot iallafall...och att det är fredag imorgon. "woho" liksom

Besviken

Precis vad jag är, inte besviken utan väldigt besviken! Har tjaffsat med mamma hela morgonen, hon har utan att prata med oss först, "avbokat" våran hund som vi skulle få imorgon :( Fan vad arg jag blev på henne när hon sa det, så osjyst av henne att bara göra sådär. Vi som hade sett fram emot att få valpen.. Usch på henne just nu !

normal?

Ibland undrar jag om det är jag som är lättirriterad eller ifall det är något fel på den andra personen. Pappa har borrat nere i källaren, golvet i tvättstugan var upphöjt och det ville inte han ha så han borrade bort hela det golvet. Och nu ligger det en massa betongbitar överallt där, så han hyrde en släpvagn till det här som han skulle köra till tippen, sen en massa trädgrenar från trädgården och sådär. Ah och jag har en jätteviktig redovisning på fredag som jag inte börjat med som jag behöver översätta för jag hittade bara fakta på engelska! 5 sidor fakta, Min kusin ställde upp på att hjälpa mig med det och jag skulle gå till henne. Så säger min käääära far nej du lovade att hjälpa mig nere i källaren och lasta på det där... Hm okej jag vart lite less för jag hade inte lovat men han kan inte göra allting själv och jag kan väl  ägna en halvtimma åt det där... Men han behövde hjälp lite senare inte just då, så jag kunde inte gå till henne. Ah klockan blir halv nio och han kommer in, och jag frågar om jag ska hjälpa honom nu. DÅ SÄGER HAN : Varför ska du hjälpa till, det behövs inte.
Då har jag väntat på han i två timmar! Jag har inte gjort översättningen som jag kunde ha gjort klart nu ! Jag blir så arg!!!! han förstår inte hur mycket jag har i skolan just nu, det är det som är det mest irriterande att han inte alls är förstående. nu kommer jag få sitta hela dagen imorgon med det här, men bryr han sig neeej. då kommer han komma och säga varför går du inte och sover? Nej för att du tror jag har all tid i världen! åååh vad arg jag blir, jag blir så jävla förbannad. USCH!

åh, smart.

Duktig flicka, jag glömde helt bort att jag hade sovmorgon imorse... Trodde vi började halv nio. Gick till klassrummet ser att ingen är där vilket det alltid brukar va... Hm, konstigt tänker jag. Vi kanske har eget arbete idag? Eller bytt klassrum? Hursom jag ringer Emelie och frågar om vi har historia idag. Ja säger hon. Ja men det är ju ingen här?! Ena... Vi börjar tjugo i tio...
Surt, men samtidigt bra för nu hinner jag renskriva min Israel redovisning.
Nu ska jag ut till bryggan, ut till solen!

duktigt,

Har suttit och skrivit på min historia - näästan 2 sidor! Egentligen hur svårt kan det va? Att skriva en uppsats liksom... Jag förstår inte varför jag ska komplicera till saker och ting.. Men jag tror den blir bra till slut. Orkar inte skriva mer så jag ska hoppa in i duschen nu och sen sova.
Godnatt! :)

underbara sol!

Dagen har jag tillbringat på altanen i den supersköna solen! Känns skönt att våren äntligen är här! Har även fått lite färg, på armarna iallafall ansiktet  vet jag inte.. (: Hade tänkt skriva klart min historieuppsats nu så nu ska jag tillbaka till altanen. Later folks!

Guess

image149
eller någon av de där? vilken i såfall?

Att göra lista ;

  • Rättskunskap prov
  • Historia inlämning, uppsats 8 sidor.
  • Samhälle inlämning + redovisning + prov
  • Nationella Engelska
  • Matte prov (2)
  • Bokrecension, Berlin
  • Bokrecension, romantiken
  • Företagkväll med lärare, rådgivare, riskkapitalägare
  • Årsredovisning- företaget
  • Företagsekonomi B, ~5 Prov
  • Organisation och ledarskap prov
  • Berlin redovisning + uppsats
  • Uppsats + redovisning Latin amerika
  • Teoriprov

Skjut mig! och det här är inte allt..


take me on a trip i'd like to go somewhere,

Yes, så är det. Berlin om 17 dagar, i sommar blir det att stanna i Sverige... Kanske, såg jättebilliga biljetter ner till Sarajevo! Tur och retur finns för 850 kr! Kan man åka ner över en helg liksom... Förra året betalade vi nog 3,6 för en biljett. Så det här var ju riktigt bra! Så jag tänkte boka en resa till mig ner dit i augusti när skolan börjat, en eller två veckor men då säger min pappa att det kan jag glömma för jag har skola! Jag har börjat störa mig på skolan väldigt mycket, den förstör allt för mig just nu. Och inte mår jag bra av den heller.
Men vi får se, kanske bättre att jag tar den i slutet av juli- men då ska jag ju jobba också :/ .

Jag är jättestressad, otroligt stressad! Jag har sådan panik! Jag vill ha semester...

image148
Där har ni länken till flygbolaget (:
http://ip.norwegian.no/ip/FareCalendarExecAction.aspx?D_City=ARN&A_City=OSL&gadw=sverige-innlands&app_language=sv-SE&SkipDaysLeft=30

tjenis

Hemma igen, var i skolan och gjorde provet, det gick rätt bra. Tror jag klarade mig. Usch det gick inte bra påväg till skolan, pappa låg och vila så honom ville jag inte väcka och jag försökte övertala mamma att skjutsa mig till skolan utan körkort haha men det gick hon inte med på. Så jag fick ta en långsam promenad till skolan, en riktigt långsam en för jag mår inge vidare. Min mage som spökar igen, jag skulle göra allt för att få en ny! Hur det nu skulle gå till men den ska hålla på och strula till saker för mig hela tiden!
Åkte med mamma och pappa idag till mcdonalds och skulle käka, tog en cheeseburgare men fick inte ner den för jag mådde så illa efter en tugga! Kan inte äta någonting. Det är hemskt, hemskt ,hemskt! Det värsta är att jag svimmar lätt när jag har såhär. usch, så jag ska inte till skolan imorgon!

Jo jag pratade med min goda vän Belma, hon är dessutom mycket snygg hon och väldigt eftertraktad (; höhö. Nej men hon sa till mig att EUROPASKOLAN VANN FOTBOLLSTURNERINGEN IGEEEN! Europaskolan spelade i final mot Thomas och vi slog de, såklart vad annars liksom (; sen hade de tydligen fått ölglas och då hade en thomas elev sagt till en kille från vår skola "jag slår vad om att jag slår dig i att dricka upp ölen först". Haha men han fick skämmas sen den killen, när han vart slagen i det också (; Ja det säger ju något... Europa är bääst, Europa är bäst! (; No offense fellows.


image147

1o maj !

18 dagar kvar till Berlin och min födelsedag!
image146

sick

Ingen skola för mig idag inte, har inte mått bra sen i fredags. Min lillebror har varit magsjuk, undra om inte han smittat mig... Ska dock gå till skolan senare och göra provet vi har. Gud så skönt att få det gjort! Men nu ska jag bara vila!

image144

image144Min kusin var här förut och jag sa till henne jag fyller arton snart juu! Då ska du med ut på krogen! Hon frågade mig vad jag önskade mig och jag sa äh, inget speciellt. Så sa hon "Ja det bästa vore om vi köpte den där Guess klockan till dig som du vill ha". wööw, det vore inte helt fel! Men vi får väl se om jag får den (:

det var det fräckaste jag hört!

Sitter med syster nu, och så frågade jag henne vad jag skulle få utav henne nu när jag fyller arton för hon är så krävande själv, "du kan väl köpa det här, köp den där, jag vill ha den där"..
men hursom så svarar hon att jag inte ska få något, att hon inte har några pengar... Tack täntke jag! Men det gör inget, hon är ju bara tolv ändå(;
Så frågade jag henne vad hon hade fått av mig när hon fyllde år... och vi satt och tänkte och tänkte och det tog lång tid till hon kom på vad hon fick av mig. Och då hade jag tagit med henne till Eskilstuna så hade hon fått välja vad hon ville ha och då hade jag köpt bodylotion till henne, glitter bodyspray, tre par örhängen, tröja, &läppglans. Så sa jag till henne men det var ju en bra present! du fick en massa ju! 
så svara hon "sådär". Fräckt! Hon säger sådär till sin present hon fick välja ut själv och vad ska jag säga då som inte får något alls! haha. Krävande syster... 
image145

nasty! put some clothes on!

yuu, sitter i vardagsrummet nu och vi har ett stort fönster som tittar mot grannens tomt. Och vet ni vad?! Min granne som är runt 60 år ligger på gräsmattan i kallingar och man ser hela paketet! USCH, USCH, USCH! Inte för att jag stått och tittat på gubben men jag kolla ut och .. gosh! Nog om honom, räcker med att han ligger lättklädd några meter ifrån...
Jag låg också på altanen och solade lite, (påklädd). Satte mig där för att plugga för det är så underbart skönt i solen! Men sen tyckte jag att jag pluggat tillräckligt och att jag förtjänade en paus. Ah det var skönt!
Back to business!


Förresten!, - 19 dagar kvar,


flippa ur,

Igår var verkligen inte min dag! Jag vaknade ganska tidigt för att sätta mig och plugga Europakunskap- berlin. Läste igenom alla häften som vi fått, och det är runt 105 sidor. Sen satte jag mig vid datorn och skulle sammanfatta alltihopa från år 0 till 1949. Det gick jättebra hade bara 2 sidor kvar, hade skrivit 6 sidor. SEN så lägger mitt word av! Jag kan inte göra någonting, kan inte skriva, kan inte kopiera texten hela word är låst! Det visa sig att den hade gått ut och nu måste jag köpa en Office skiva för att den ska börja funka igen, lycka till klockan var sex och det var lördag! Jag börja störttjura. Jag hade suttit i fem timmar med den där skiten sammanfattat, läst och var nästan klar så lägger hela skiten av! Jag som tänkte avsluta skiten och lägga ner plugget för dan! Nu var det bara att börja plugga igen, om! För jag kunde ju inget! Hade inte bara sammanfattningen på datorn utan hade även min historie uppsats på åtta sidor som skulle vart inlämnad idag. Den kommer jag inte åt! Och israel uppsatsen var på datorn, den kommer jag inte åt heller. Fan så lack jag blev, jag grät som en liten unge. Faaan, nu när jag har som mest liksom! jag flippa ur totalt igår, hade lust att slänga datorn och mig i väggen!

Nu ska jag sätta mig ner för att plugga om Berlin, Fredrik (lärarn) tar kål på mig. Verkligen, jag längtar tills den här veckan är slut, längtar till slutet av v.19!

Europa hit, europa dit.

Idag när jag loggade in på msn fick jag ett meddelande från en kille som hade skrivit till mig då jag var offline. Där stod det "Kul tjej som skriver hej och sen loggar ut. Hoppas du ser det här för det är som jag sa du har blivit dryg europa tjej"
Ehm okej, för det första loggade inte jag ut, utan jag loggades ut* och det gick inte att logga in igen. Sen har jag blivit dryg? På vilket sätt då?! Hah, killen har inte träffat mig på över ett år, vi pratar inte på msn alls typ, eller smsar. Hur kan han då tycka att jag är dryg när vi inte snackat med varandra?! Hur kan han veta hur jag är då? Och vi får inte glömma det där "dryg europa tjej" Jag blir så förbannad när de håller på och drar alla över en kant, bara för att ditt ex som råkar gå på europa är über dryg behöver inte alla andra tjejer vara det.  Att folk tar in Europa är bara en ursäkt, alltså det är så jävla töntigt av er. Europa hit och Europa dit. Ärligt talat så är det bara ni som bryr er om oss europa elever, för jag vet inte någon, någon europaelev som snackar om er andra "icke europa barn". Vi bryr oss inte helt enkelt så snälla släpp det ni också.
Fattar inte att just Du kunde skriva sådär, av vilken anledning liksom tycker du att jag blivit dryg? För att vi umgicks lite för något år sen och "glidit isär"? Mina andra tjejkompisar som sa en massa skit till dig rakt upp i ansiktet till dig, som umgicks med dig suuuper mkt, och som också glidit isär, de är inte dryga då? Nej just det ja, det är bara för att jag går på Europa. Om det är någon som är dryg så är det du, som inte ser mig som den jag är utan som kollar på vilken skola jag går på och antar att jag är som ditt ex och ett fåtal andra... Riktigt dålig stil av dig.

vad tänker ni med tjejer?

Alltså ibland undrar man vad ni tjejer tänker med när ni kommer där med en fjällräven jacka när det är typ 10+ ute ...? Okej visst ni får ha på er vad ni vill men jag kan inte låta bli och undra! Och sedan eran matchning, fjällrävenjacka och ballerina skor (?) woow, sjyst matchning! Nej ni, jag tycker bara det är kul! (:


Jag tar en paus från pluggandet... Känns som att mitt huvud ska sprängas... Ja, jag vet ju vad jag ska göra i helgen iallafall och någon vecka framöver.
Nu börjar jag längta till Berlinresan och min artonårsdag! 21 dagar kvar!


Cu(z) I kno ur the talk of the town yea

Yeye, satte klockan på kvart i sex imorse för att jag skulle va i skolan kvart över sju. Varför? Jo för att idag var bokningen till rummen i Berlin.. Så det var först till kvarn, halv åtta skulle hon börja då. Folk var där sex på morgonen?! Det fattar jag inte... Men vilken tur att belma är pigg på morgonen och att hon var där tidigt, för jag råkade försova mig lite...
Hade sovmorgon till elva men jag offrade ju den då jag kom till skolan åtta. Käkade frulle i skolan och satt och pluggade sen. Rätt chill dag idag, ett riktigt plus idag är såklart det fina vädret!
Sitter hemma hos Belma nu, vi ska plugga Europakunskap och äta goood maat!

Påväg hem till mig idag säger Belma,
"Jag har lärt mig växla! 1:an, 2:an, 3:an, 4:an, 5:an, och 6:an!! finns det en  sexa?"
Höhö, bra belma du kan växla bra du (;

eller den här;
B: "den där bilen är så jävla ful"
E: "ah jag med!" haha jag skulle säga jag tkr oxå det.

"Haaa, en platt nyckelpiga! vad heter nyckelpiga på engelska Belma?"
"KEEY-PIGA"

wup wup, party!


get closer


ny i familjen

image142

image143

är hon inte söt?!

you gotta love them!



den sista ungen är bäst!

glitter&glamour

image141
ouh, den första klänningen vill jag ha i min garderob!

skoltrött

Jag har blivit så skoltrött så det finns inte! Alltid vid den här tiden på året. Men så mycket som vi har nu, det är inte klokt! Jag hade lust att börja tjura idag på sista lektionen, lärarna tror verkligen vi hinner med allt och inte har annat för oss. Jag har haft prov idag,
Onsdag: svenska förhör +svenska läxa, engelska redovisning+engelska uppsats,
Torsdag: årsredovisning i företaget + en massa annat inom företaget
Söndag: historia uppsats på nio sidor
Måndag: kursprov som vi inte ens har någon bok att plugga i till utan man får komma ihåg vad han sagt för 4 månader sen + anteckningar, lycka till!
Tisdag: matteprov(ligger efter),organisation&ledarskap prov,
Onsdag:redovisning.
Det är inte små prov heller, minst en 70 sidor...har en massa plugg fram till den 10 maj då vi åker till Berlin... Orkaaa skolaaan, ibland får man va fjortis och säga så (; 
Vi tjejer gick och pratade om Berlin idag, shit vad kul det ska bli! Party varje dag liksom! Och jag blir ju arton! Mamma är sån tönt, men så söt! Hon började gråta förut när jag sa att jag fyller år snart... Haha, shit tänkte jag vad sa jag för fel? Men det var ju glädjetårar, hennes stora tjej blir stor! Om några år så flyttar jag och lever mitt liv. Hon är så känslig min mamma när det gäller mig, men jag förstår henne vi har gått igenom mycket tillsammans hon och jag! Hon är världens bästaste och jag älskar henne mycket! Skulle inte klara mig utan henne. Men hon fick mig att gråta! Haha, usch hatar sånt. 


Vi har även köpt hund idag!! Guud så söt hon var! Liten helvit beeebis! Vi får den nästa fredag! Ska lägga ut kort på den så snart jag fört över bilderna på datorn. Riktig pluttis!  

Jag måste nog göra engelskan nu annars blir Belma sne på mig..


helgen.

Heej igen! Har inte skrivit på "länge".. Jag har varit lite upptagen med allt möjligt! Helgen har varit mycket bra! I fredags jobbade jag till sex sedan gick jag hem fräschade till mig lite och gick till Ida som hade tjejkväll. Det var som back in the days! Evelina som man inte träffat på evigheter och även annika, samt Jossan var där och Ida såklart! Vi satt och pratade lite, myste i hennes kök med snääcks och dricka :) Jag gick hem runt tolv för jag skulle jobba på lördagen.
Jobbade från halv nio till tre. Kom hem runt fyra för jag var och mötte mamma hon slutade strax efter tre och det tog en stund innan vi kom hem för hon bar på en massa grejer och jag på min feta vas som jag köpte och rosa pinnar. Köpte en stor glasvas (en lång en) och vita stenar till som jag har i den och sen en massa rosa bambus pinnar. Den har jag ställt i mitt rum till min vita dåvarande tråkiga vägg.. Nu har det blivit en liten färgklick där (:

På kvällen skulle det bli tjejkväll hos Annika. Jag mötte Katarina på busshållsplatsen vi skulle ta bussen till Mariefred där Annika bor (: Såklart så skulle det börja regna precis när man skulle gå, och jag hade stått och lockat håret! men jag tänkte äh det gör inget jag tar paraplyt till bussen, och SÅKLART så ska paraplyt gå sönder! Jag är ju så duktig och har av det på mitten så jag har "pinnen" i ena handen och själva paraplyt i andra.. Hittade inte det andra paraplyt så jag fick gå i regnet...
När vi kom till Annika var Belma där, Annika, Malin, Moa och Hanna där. De hade laddat upp med dricka, snäcks och singstar! Jag löööv singstar! Alexandra kom efter ett tag också(: Det blev mycket skratt där och mycket singstar kan jag lova!
Vid tio gick vi till bussen för att gå på "fest" i strängnäs men det sket sig så vi tjejer drog till malins lägenhet. Så himla fint hon har det! Jag är jätteavundsjuk på dig Malin! Jätte!

Igår gick upp "sent-tidigt", städade rummet i tre timmar. Det såg ut som ett bombnedslag, som vanligt. Mamma sa att jag inte kan hålla rummet rent och fint i en dag! Så kommer pappa med sin kommentar: vadå dag?! någon timma snarare! Men jag vistas ju ändå inte i rummet, det fungerar ju som en garderob istället..
Pluggade en hel del igår också vilket är väldigt ovanligt att jag gör på en söndag! Belma kom till mig vid åtta, eftersom det var så fint väder ute så tog vi en promenad till stan och köpte (tyvärr) godis.. Jag skämde ut mig såklart... Känner en tjej som jobbar på godismonstret och när vi kom in där så trodde jag det var hon som satt där så jag skriker över hela butiken tjeeeeeeena och sträcker upp handen i luften... Tjejen ba tittar på mig... "Oj förlåt, trodde du var Maja haha..."drar jag med då och skäms lite. Visst det hade inte varit lika pinsamt om inte den supersnygga killen satt med henne där! Ah han var het!

När vi var hemma igen fick Belma förhöra mig på rättskunskapen som jag har prov i imorgon. Jag kunde det mycket bra. Vi fick något kedjebrev om Engla som nu är död. Jag tycker jättesynd om tjejen och hennes familj. Va fan är det för idiot som mördar små flickor, bara för att "han inte fick några tjejer". Såna människor borde slaktas! Jag hade massakerat honom ifall han gjort mina syskon något. Såna människor borde inte få leva. Satans idiot, han begravde även flickan. Tänk flickan i den stunden då han gav sig på henne och mördade henne. tänk hur rädd hon var då. Uh, jag ryser när jag tänker på flickan. Vad har vi för skadade människor runt omkring oss? Och för det här kommer  han att få något år i fängelset och sen släpps han igen... Vad är det för dumheter?! Jag är så förbannad! Stackars flicka..

Jag som blondin har roligare!

Jag ska bli blond igen, sakta men säkert! Var och provade en tröja igår, en turkos riktigt fin! Och jag fick en mindre chock när jag såg mig i spegeln. Jag såg hemsk ut! Jag har ALLTID passat i den färgen, i ljusblå. Men inte längre?! Så prova jag en grön, inte den heller! Bara för att jag blivit brunett, som blond passade jag i alla såna där lite mer starka men fina färger, men inte längre! Därför har jag bestämt mig för att bli blond igen! Wheter you like it or not. Många säger att jag är snyggare som brunett, samtidigt som många andra säger blondin!
Och visst saknar jag det blonda, det bruna är skönt för man slipper färga och slita på håret. Men det blonda är PANG! ;)



image139

image140




Pang liksom! (;

ah hata hata hata!

Fan dig, varför ska du få?! Jävla skit, jag vill! Jag har sån satans otur! När ska min lycka vända och när ska det gå som jag vill ?!

Fredag morgon

Trodde jag hade historia imorse, men nej ingen samling utan fritt. Jag sitter här istället, i cafeterian med Eve och pratar om allt möjligt... "Hur gåre för killarna med dig ?" haha fråga hon mig men hon menade tvärtom, hur det gick för mig med de.. (;
Vi sitter och pratar om Berlinresan också, bara en månad kvar nu!! Party på båten! Måste fira mig som fyller arton ju! Påväg till skolan träffade jag en kille som jag "känner". Han jobba med någon man där, de skulle fixa vägen eller något så stod han med en spade eller vad det nu var och sa "den här är till dig"
"Haha, visst du, då måste vi byta kläder om jag ska hålla på och gräva (;" Jag har rosa tröja på mig och rosa sjal. Haha, "Är du påväg till skolbänken?"
"Vadå skolbänken?"jag koppla inte..
"Ja, går du inte i skolan?"
"Jo.."  jag tänker fortfarande
"Ja skolbänken!"
"haha, ja men jag trodde man hade sånt på lågstadiet och inte i gymnasiet hörru(;"
"Är det bra med dig då?"
 "Joda det är bra, hur är det själv?"
"Ja det är ju fredag!"
"Jo, men nästan så att det inte är det för mig för jag jobbar idag, och imorgon..."
"Var jobbar du ?"
"På rosenius.."(blomaffär)
"Åh fan är du där? aha, du är en såndär med gröna fingrar, höhö(;"
"Javisst serru.. du får väl komma dit någon dag(;"
"Det ska jag göra"

Hehe den killen är så skön:D

natti

Ligger i sängen, ska sova snart. Har sovmorgon till elva, eller har egentligen eget arbete till elva...Jag går nog till skolan tidigare och gör det jag har att göra... Jobbar hela veckan, till lördag. Kommer få jobba alldeles själv imorgon i affären en stund. Får se hur det går!:)
Nu ska jag sova! (: godnatt!

image138

sista lektionen

sitter på min sista lektion nu, samhälle... efter skolan ska jag jobba en liten stund.. Sen hem och plugga! Vi ska även få gäster ikväll. (:
Var och åt lunch med Belma idag på det nya cafeet. Jättemysigt, det bästa med det är att det är nära skolan! (; Belma började en timma innan mig så jag ringde emelie och frågade ifall hon ville fika med mig en liten stund och det ville hon så gärna så! (: Satt och pratade med henne om en massa, var längesen ju! Tösen flyttar ju ihop med sin kille i juni, flyttar till stockholm med honom :) Tack vare mig, det var jag som pusha på henne när de träffades för första gången. Jag är som will smith i filmen Hitch;)
Nu ska vi börja jobba med vårat arbete!

gorgeous

image137

yes

Jag saknade dig igår som satan, jag saknar dig idag, men idag är det annorlunda....

remember kalmar?

mamma lilla,

Jag och belma sitter på rummet med datorerna... Mamma kommer in och kollar på oss... är det här dataclubben? ... haha

Haha, Belmas blogginlägg

tyckte det var kul så jag kopierar det (;

"nu sitter jag hemma hos ena. :) Vi har precis vart och gått en promenad, gick till Ica och köpte äpplen och yoghurt. hej nyttiga! haha. Så nu sitter vi här båda två med varsin laptop.töntar. Istället för att umgås så sitter vi inne på msn och gör andra saker. Men vi har juh hela natten på oss att snacka, fast det blev juh rätt så mycket snack när vi var ute och gick. Tror seriöst vi väckte hela strängnäs, roligast var när det flög förbi en nattfjäril och Ena börja springa och skrek, EN FLADDERMUS!! hahaha...så söt hon är ibland. :) skönt att få snacka av sig med henne om alla problem man har, hon får mig att le. :)"


dagens roliga sms från belma

Hörde att du blev överfallen igår och att gärningsmannen gav dig två val....
suga hans kuk eller att ge honom mobilen.
Verkar som att du har kvar mobilen.

Norrköping

Egentligen har jag ingen lust att skriva. Men kvällen, festen i Norrköping var mycket lyckad! Massa folk var det! Träffade folk man inte träffat på länge. Vi var kvällens VIP-gäster, behövde inte betala inträde, fick gå före alla och gå backstage. (: Mycket dans blev det, dock inga killar för min kusin var efter mig som en svans, väldigt beskyddande må jag säga... Så vi röjde i baren istället ;) Det blev bråk sen när det var slut och vi stod i kön till min jacka. haha, shit min kusin var påväg och slå en tjej som tjaffsa.  Två killar framför oss började tjaffsa om vem som var före, så sa amila något till han och så han bah : ska jag förklara för er.. Mario ba har någon bett dig förklara vänd dig om och var tyst. Så började en kille bakom mig lägga sig i och mucka med mario, jag stod emellan de två så jag tröck upp handen i killens ansikte haha, ey lägg av fan, det räcker. Så lägger sig en till kille i från sidan! och vi börjar bråka allihopp. Amila börjar asgarva, så slutade alla mucka så säger amila till mig fan vilka jävla bönder asså de bråkar om vem som ska ta sin jacka först. De kommer fan inte från landet de kommer från bergen, så kommer en tjej från ingenstans och lägger sig i hon! "Ja men det är tur att du kommer från storstan" (hon syfta på sarajevo) Amila ba ah det är en jävla tur att jag gör det va, och skrattar åt henne. Tjejen fortsätter mucka och amila lägger inte av hon heller. Vem fan har bett dig lägga dig i, har någon sagt något till dig, nej så vänd dig om och håll käften. Haha, tjejen ba vad är det för snack om bonde och grejer, med världens pipigaste röst. Amila var så nära på att drämma till henne, jag gick emellan de två,  "gå hem och gräv lite istället" haha. Åååh, vi var typ tre från början som kommenterade en kille till slut var vi typ 10 pers:D haha.
Vi kom hem halv fem, det var underbart att lägga sig i sängen!! Men moster var också med och hon avr för skön idag! Vi snackade om gårdagen och så säger hon: Jag tror inte det var öl i den där flaskan för inte vart jag dragen av den! Men varför tog du inte vodka då? Frågar amila henne. Vadå vodka, det fanns ju bara vin,cider och öl! "Haha nej mamma det fanns vodka redbull,tequila,whiskey allt! " Haha hon hade gått till den närmaste baren och där hade de bara öl,vin och cider. och hon hatar öl! hon verkligen hatar öl! haha, så hon vart värsta sne på morgonen när vi sa att det fanns i den andra baren! Hon bah ÅÅÅÅH VARFÖR SÄGER NI DET NU! NU BLIR JAG ARG, JAG VAR PÅ FEST OCH JAG VAR NYKTER!ÅH VAR NI TVUNGNA OCH SÄGA ATT DET FANNS EN TILL BAR?! Så satte han handen för huvudet och suckade högt. hahaha. moster är söt!

colbie caillat


Fredag

Hemma en fredagkväll. Orkar inte göra så mycket ikväll jag är rätt trött. Klockan sex imorse vaknar jag av att mobilen vibraerar (har på ljudlöst när jag sover) hemligt nummer stod det.. Kanske är mamma som ringer från jobbet tänker jag, sen kom jag snabbt på att mamma börjar inte sex och att hon inte ens jobbar idag... Men jag svarar ändå... "Halllloooooe! Är det Kerstin elleeer?!"  Frågar någon man.... Ååååh, "Nej det är det inte" - "Nehe okej, förlåt!" Vem ringer fel sex på morgonen?! Och till mig såklart! Jaja..
Egentligen skulle vi börja halv två idag, men jag har historia halv nio på morgonen med en annan klass... Men vi har eget arbete på det,men han sa att vi skulle komma ändå... Happ så kommer man dit, till lektionen och då vill han bara ta närvaron den nöten!!! Sen var det fritt. Ja så jag hade hål i fem timmar! Jag blir så sur på den här skolan ibland, och deras äckliga håltimmar! Jag kunde ha slutat tolv idag och inte fyra om det inte hade varit för deras håltimmarr!! Men jag gick till stan då och skulle försöka fördriva tiden tills Belmas lektion var slut, 11:15... Letade efter något festligt att ha på sig till festen imorgon, hittade dock inget festligt... Men jag köpte ett par jeans. När belmas historia var slut gick vi och åt och fikade på Georges. Träffade även Feisal där, hehe "for shizzle!"
Halv två började vi igen med matte C i en timma och tjugo minuter! Urk, sedan rättskunskap och sedan hem!
Skönt. Har varit och kört lite med pappa, han håller fortfarande på och leker med ratten när jag kör och ska "hjälpa till". Något irriterande, mamma satt där bak och asskrattade när jag måste skrika "släpp min ratt!" lite då och då.

Nu ska jag kila och kolla film! Ha en trevlig kväll alla!

Hurtig

Heeyhey heey! Jag var så duktig igår! Hade sovmorgon till elva, men jag gick upp kvart över åtta, satte bara på mig mina mjukisbraller och sen gick jag ut på en promenad. Powerwalk i en timma! Duktig va. Kom hem sen, duschade och fixade iordning mig. Mamma var hemma när jag kom; vad gör du ? ska inte du va i skolan ? Nej jag har sovmorgon jag var på promenad.. Ena, hur mår du?...
Skola sedan och jobb. Efter jobbet gick jag till mammas jobb en stund, hon skulle dricka kaffe så ville hon att jag oxå skulle göra det med henne. Gick hem runt halv åtta, och kvart över åtta åkte jag och pappa för att hämta mamma. Det går riktigt bra med körandet faktiskt! Riktigt bra!
Idag, är det skola till fyra har dock hål nu till halv två... funderar på att antingen gå hem eller till stan och  ta en fika,... Hm... Jag har även riktigt ont i min rumpa och ben efter den där powerwalken! Blir en till imorgon. Ska fixa nagelförlängning idag(: och imorgon blir det norrköping med kusinen och hennes två killkompisar.. That's all.

Later!

Thomas VS europa

Protokoll från mötet med Thomasgymnasiet

Kommunhuset den 19 mars kl.13.00

 

 

Närvarande: Erik Rundström, Niklas Axvallen, Rasmus Eksell, Ella Stensson, Sherif Yasar Ariz, Göran Hillgren, Rebecka Lindström, Zara Broström och Hanna Liljebäck

 

Mötet arrangerades för att främja samarbetet mellan skolorna och för att motverka fördomar.

 

Först listades problemen och möjliga anledningar till dessa:

  • Skolorna träffas aldrig
  • Det förekommer kränkande uttalanden om motsatta skolan
  • Störningar av evenemang som fotboll, nollningar, fester och inspark förekommer
  • Fördomar uppkommer och alla dras över en kam
  • Skadegörelse av skolorna måste upphöra
  • Bråk uppkommer på t.ex. fotbollen men även på privata fester
  • Fördomar förekommer även mellan programmen på vardera skolan

 

 

Sedan diskuterades vad vi kunde göra för att motverka dessa:

  • Vi måste börja med att förändra attityderna på skolorna och få bort ?snobbstämpeln? och ?dumstämpeln? som nu finns. Det har även förekommit negativa och fördummande uttalanden om motsatta skolan av lärare och detta är helt oacceptabelt. 
  • Börja träffas och umgås mera. Förslag kom upp om en stor tävling mellan skolorna när man träffas och möter varandra i sporter, novellskrivningar och även intellektuella tävlingar. Vandringspokal? Man kan även bjuda in till andra aktiviteter när man bara umgås som tacokvällar och fester.
  • Utveckla samarbeten mellan föreningarna på skolorna. Elevråden kan träffas och utbyta erfarenheter. Det är då viktigt att dessa personer jobbar för att motverka fördomar och att de är representanter för ?de nya? skolorna utan dessa gamla och tråkiga attityder.

 

Vi diskuterade även elevrådens makt att göra någonting åt detta och nästa möte sattes till den 8 april på kommunhuset samma tid. Till dess skulle elevråden ha meddelats och alla skulle ha funderat ut en lista över aktiviteter som vi kan ha tillsammans med Thomasgymnasiet.   



Sorry men det där kommer aldrig funka... (=

lat-enna

Ligger i sängen nu, jag är sjukt trött idag! Önskar jag kunde planera lite mer och vara lite mer effektiv! Än att slöa i tre fyra timmar efter skolan och sen plugga runt nio på kvällen till typ tio, elva OCH sen sitta på msn till ett för att gå upp klockan halv sju och sen fortsätta sådär igen. Slöa i flera timmar o.s.v. Varför inte bara göra det jag har att göra först sitta vid datorn efter det och sen slappa och få sova ltie längre...
Som tur är har jag sovmorgon imorgon till elva, men jag ska upp tidigt ändå för jag tänkte ta mig en runda runt stan, en powerwalkrunda. det vore inte bara bra utan även skönt! Så nu ska inte jag sitta här längre utan nu ska jag ta och sova! Godnatt allihopa! (:

mobba Belma inlägg for the day

whisper in the morning, din mamma, nej men ______kanske vill, haj majkeeeeti...  Ja Belma sitter här bredvid och drygar sig/töntar sig klockan är mycket för henne ... jag har ingen ork att dryga mig idag, för hon blir så arg då. Men hon har upptäckt hur kul det kan va. Nu sa hon att hon kan låta som THE RING tjejen... Okej...vad kul för dig Belma hehe. Hon har även haft lite läs svårigheter idag... "Hemlösa hundar och katter söker jobb" det skulle va hem och inte jobb... Sen fick hon till "baka dancers" till break dancers.... Jo men ni fattar vinken..
Nu önskar hon sig "Tänk dig en säng........och _____ där. sen kan det gå hur det vill" Joooo jag vill slå henne snart (: och gå hem och chilla på altanen.

morning morning,

Har rast nu, sitter med Belma här i cafeterian och dricker kaffe.. Annars funkar jag inte resten av dagen, ja om jag då inte sovit mycket... Ska jobba idag efter skolan, sen hem och plugga på geografi provet som vi har imorgon... Ska fortsätta vara social nu med tösen här, hon ser uttråkad ut. . .


från chill på altanen till "sightseeing"

Jag satte mig på altanen idag och skulle plugga i den sköna och väldigt efterlängtade vårsolen! Skulle läsa lite rättskunskap och det var väldigt ansträngande att läsa om lagar och vilka som fanns med i domstolar o.s.v för jag somnade där i stolen, men jag hann inte sova länge jag för min syster kom där hoppandes på altanen. Satt med henne där en liten stund innan jag åkte och hämtade mamma med pappa. Det går riktigt bra med körandet, min pappa sa idag att jag är jätteduktig! Första gången han säger det!

Efter bilrundan gjorde jag klart svenska redovisningen... Och eftersom det varit så himla fint väder hela dan ville jag gå ut och gå lite- jag & musiken! Tog mig en rejäl power-walk runda runt stan, den tog 1 timma och en kvart. God job Ena! Jo tack tack! Jag gick förbi Eves hus och då kom det upp en massa minnen. Hennes pappa har ju sålt huset, han bor inte där längre. Men vi har en massa minnen därifrån och medan jag gick där så tänkte gud vad kul man hade det när man var liten! När jag var tolv tyckte jag att jag var stor, vuxen tjej som kan ta hand om sig själv. Jag kände mig jättemogen och jag var ju det, mogen för min ålder. Men nu när jag tänkter tillbaka- man var en bebis då med! Ja inte en bebis men nästan! Ja apropå eves pappas hus, det började oskyldigt med barbie dockor. Vi gick hem till henne efter skolan och lekte med hennes barbiesar. Sedan gick åren och en sommarnatt satt vi på hennes altan på en filt med en massa ljus runt omkring. Klockan var runt 2-3 på natten. Vi låg där under bar himmel pratade om allt och alla, åt glass och drack varm oboy. Det var så mysigt!
En dag när vi skulle hem till henne så var huset låst, eve hade ingen nyckel och ingen var hemma! Efter en stund kom hon på att fönstret på på övervåningen på baksidan var öppet! Och det är än bra bit upp till fönstret... Men vi tar en lååång stege och börjar klättra uppåt. Haha, hon hade även en studsmatta på baksidan.. Kommer ihåg när de hoppade från taket ner på den och det ville jag också göra såklart. Jag hade på mig mina nya vita byxor, och när jag hoppar fastnade byxorna i taket och jag river upp de... Men jag kom ner iallafall på studsmattan jag hängde itne i något tak- tur det.
Vi brukade även gå på lunchrasterna eller håltimmarna till eve och sola på hennes studsmatta och äta glass(hennes pappa jobbade på hemglass så det fanns glass i stora lass)
 Men sedan när man hade blivit lite större började även festerna där. Och oja det är många minnen därifrån! För det första Eve vart så full att hon började grina och slängde ut alla när det var som roligast för hon hade fått för sig att de eldade i huset och kastade knivar på väggarna. Eve hur full var du? Hehe, Emil var snäll som lekte städerska med mig! Vi fixade huset medan Eve sov ruset av sig. Vi ska inte ta upp här vad jag gjorde .............. på morgonen fick eve springa runt på gräsmattan och plocka kapsyler. Haha just ja! Sen hade hennes solstol pajat, dennis skulle sätta sig på den så bara braka den så eve sprang även med den på morgonen till slutet av gatan och slängde in den på någons tomt. haha.! Och alla våra filmkvällar där! Ja det finns många roliga minnen därifrån! Sedan gick jag förbi Ninnis hus... Och där ploppa det upp gamla minnen också från när vi var små och hade en topphemlig klubb! Kommer dock inte ihåg vad klubben hette men vi var några tjejer i den. Hhaha och jag vet att Ninni hade något hemligt rum, liiitet rum! O

inte helt fel just nu inte!

image128
Inte helt

i'm walking on sunshine...

oooh, I'm walking on sunshine. It's time to feel good, yeah! Precis så glad känner jag mig nu!! Är hemma nu, har dock lite skuldkänslor/dåligt samvete whatever för att jag gick hem från skolan. Men jag kände att jag behövde det, jag får emr gjort hemma än i skolan, tyvärr men så är det. Jag håller på och springer mellan fönstret och datorn hela tiden så fort jag hör en bil, tror hela tiden det är pappa... Om de bara visste, de skulle inte bli så glada. Men jag ska skärpa mig jag lovar! Har dock bara två lektioner idag.
Har även varit hos frissan idag, på AQUA. ville fräscha upp håret lite nu såhär till våren. På vintern är allting så tråkigt och man orkar inte göra någonting med håret det är ingen idé, man har ju ändå mössa på sig- vem ser håret då? Eller en tofs- vem ser hur håret ser ut då? ELLERR, så plattar man det för att vara liite finare men det blåses ju ändå upp på vägen till skolan så då har man stått i onödan och plattat håret och skadat det lite mer än vad det var. . . Men på våren när solen tittar fram och man blir alldeles sprallig i kroppen så vill man ju fräscha till sig efter flera månaders mörker. Man vill genast ut och gå på promenader, tar den längre biten till skolan OCH med ett leende på läpparna och musiken på max. Man vill gå på ansiktsbehandlingar, manikyr, till frisören, sola lite o.s.v. Ni förstår nog vad jag menar! Men som sagt var hos frisören och skulle göra lite slingor, få lite effekter i håret, såg så tråkigt ut med bara brunt... Så först sa jag till henne du får fria händer, gör vad du vill bara det är blont! Sen när hon börja demonstrera där vad hon skulle vilja göra med mitt hår vart jag lite rädd faktiskt och det fick bli som jag ville till slut. Haha, så jag körde på vanliga blonda slingor fast underifrån, ville inte ha över det bruna, utan det bruna är kvar fast det sticker ut lite blonda slingor här och där. Sedan körde jag på en tjock blond slinga på min snedlugg. Också underifrån.. Men den vart inte blond ser jag nu när jag kom hem, den var mer åt det oranga hållet så jag ska gå till henne imorgon igen och be henne göra om den slingan så blir det bra. Men jag vart nöjd faktiskt!

Efter frissan gick jag till banken och skulle föra över lite pengar på kortet. Jag har aldrig gjort det förut så jag bad om lite hjälp! Jag vet ju att man stoppar in pengarna i automaten men alla knappar och grejer jag vill inte råka trycka fel så att någonting feel händer. Så hon hjälpte mig med det... Sen gick jag ut och gick till automaten utanför för att kolla hur mycket pengar jag har på kortet nu sammanlagt... Så jag stoppar in kortet och trycker på lite knappar så kommer det upp flera alternativ! Ehm, jaha? Vad ska jag trycka på nudå. Och det stod typ 7 pers bakom mig och väntade... Hm jag läste lite sen tänkte var ska jag trycka?! Jag är så osäker när det gäller sånt liksom... så tröck jag på kontoutdrag snabbt. Sen fick jag typ panik, KONTO-UTDRAG??! FAN NU KOMMER JU PENGARNA PLOPPA UT IGEN! OCH DÅ MÅSTE JAG GÅ IN DIT IGEN OCH SÄTTA IN DE PÅ KORTET IGEN. DE KOMMER UNDRA VAD JAG HÅLLER PÅ MED! kortet åkte ut, och lappen med hur mycket pengar jag har på kortet kom ut... Haha så står jag och väntar på att femhundringarna ska börja ploppa ut nu... Men inte kommer det några.. Så jag ställer mig åt sidan låtsas läsa på lappen medan en gammal tant trycker på automaten där... Jag stod ju där för att försäkra mig om att mina pengar inte börjar ploppa ut där och att hon snor de! Men inga pengar kom, så då fatta jag väl att jag tryckt på rätt knapp. Haha så kan det gå. Har ju lärt mig något idag iallafall! vad kontoutdrag är.

Gick förbi mammas jobb en snabbis, hon ville se mitt hår. Hon tyckte om det men klagade på den lite missfärgade slingan. Men det gör inget får be henne göra om den... På lördag åker jag till Norrköping med min kusin och en killkompis och hans kompis. Vi ska feesta ! (: Ska bli kul kommer även att få träffa några man träffade i fjällen..

Måndag blir det stockholm med skolan. Ska passa på och handla lite då, som min pappa brukar säga: kliar det i plånboken eller? Ja pappa det gör det! Om inte nu när ska det klia då?
 Om fem veckor fyller jag år och det bär av till Berlin en vecka med tvåorna. Ska bli riktigt kul faktiskt! Anela skicka ett roligt sms till mig häromdagen : Om mindre än sex veckor är vi KUNGAR I BAREN! hehe (: ja det är vi!!!
Ska plugga lite nu.. Funderar på att sätta mig ute i solen, mys!
image127