HAHA ROLIGAST NÅGONSIN!!

Alltså, det här är det roligaste som hänt på lääänge! Jag kunde itne hålla mig från skratt på lektionen, hela klassen och läraren kollade på mig och undrade vad jag höll på med... Och det ska jag nu förklara för er!

Jag & anela satt och smsade. Hon satt i klassrummet mittemot... Och jag undrade bara om vi skulle äta i matan eller på stan. Och det blev stan. Men iallafall smsen började spåra ur som vanligt med mig & anela... Hon sa att hon hade lektion med Låpen.
Ååh, fifan sa jag. Så började vi jävlas.

A - "Han är så hot, hans bleka hud! Grrr"
E - "Raour, Jag ska slicka hans bleka hals"
A - "Åååh jag vill bara slita av honom kläderna här och nu!"
E - "aaa men inte utan mig! Jag ska bara gå förbi hantverksaffären och köpa choklad pennor som vi kan ha kul med, jag, du & han"
A - "Finns det såna?! Sexigt! Jag tar med mig grädde så kan vi ha licking contest!"
E - "Jag mår illa.... men wtf jag tar skinglipan"
A - "haha, FAN DÅ! du ska alltid få det bästa! Jag vill bara slita av honom klädernanu!MIAU KISSEKATTEN"
E - "okej, men vänta på mig!"
A - "du hittar oss i sal A. Skynda! Han är horny as hell!"

Efter nån minut får jag det här smset av Anela.... ;
"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag råkade skicka det där till min pappa!"

HAHAHA! JAG DOG AV SKRATT! haha. hon skickade det sista smset till sin pappa. Bara anela lyckas med något sånt!


hurtig!

Yes yes, så var det fredag, Missade en lektion idag pga att jag fick hjälpa till i cafet idag. Men det gjorde inget för jag fick en trevligt fika då istället för lektion med tjejerna. Gott kaffe och mörk* choklad! Jag & Mickis har bestämt för oss att om vi inte har något för oss i 30 års åldern att vi ska öppna a coffe bar.! Najs va ?:)

Efter lunchen / fikan då var det Balanze som gällde. Har världens träningsverk. Sprang  6 km. Har träningsvärk i magen oxå men det är bra för då vet man att man jobbat bra va.!
Imorgon blir det jobb, 08,30- 15,00.
Woho. Sen kalas och KANSKE utgång!

FYFAN FÖR "DU ÄR VAD DU ÄTER"

Alltså, varje gång man kollar på du är vad du äter så får man lust att kontakta Anna skipper och be henne om hjälp! Sen när de i programmet ska byta matvanor och börja äta någon mix av örter och sånt för att gå ner och de typ spyr för det smakar så äckligt - så tänker man FYFAN VILKA MESAR!!
Men ni, jag fick ett smakprov av du är vad du äter igår. Eftersom jag har problem med min mage, magsår och allt sånt så har mamma köpt nånting(fråga mig inte vad) som ska vara bra för magen som man ska ta tre gånger om dagen innan maten... Och det är i typ pulverform som man ska ta en tesked av och svälja med vatten. LÄTT SOM EN PLÄTT TÄNKTE JAG.
Jag tar den där teskeden och känner hur det där "pulvret" klumpar ihop sig. typ som om du skulle ta en tesked mjöl i munnen. Så skulle jag ta vatten och svälja
För det första höll jag på att kvävas, för det andra smakade det skit!
JAG RUSADE TILL KÖKET OCH STOD OCH SPOTTADE UT ALLT DET DÄR. Alltså det där var det vidrigaste jag varit med om så jag ska inte komma och säga något om de där stackarna som måste käka liknande i åtta veckor. Det där pulvret jag åt var iallafall massa blad typ, kamomill och något mer.
Sa till mamma att hon kunde slänga det där för jag kommer ALDRIG mer ens öppna den där burken!
"VET DU HUR MYCKET JAG HAR BETALAT FÖR DEN HÄR ELLER?!" drar hon till med då.
Ja käka upp den du då. Fyfan vad äckligt det var.




well, well

Humöret är inte på topp just nu... Försöker få ihop saker & ting och det verkar som att det bara är hopplöst!

Ingen skola idag, för läraren var sjuk. Men pallrade mig ändå till gymmet och tränade. 5,2 km stod det på löpbandet när jag sprungit klart. Duktigt tycker jag.
Imorgon blir det simning efter skolan tänkte jag ! Variera träningen lite.. :)
Har även jobbat idag, jobb inför sommaren är fixat också, iallafall lite :)
Sen måste jag verkligen söka riktigt. Tänker inte bara sitta och dega hemma efter studenten. Känns som att jag tar nästan vad som helst. Eller ah kanske inte vad som helst men...

Sitter och sorterar lite papper nu, sen ska jag skriva klart min cv. Engelskan blev klar igår, i sängen när jag skulle sova. Så skönt att den är klar, redovisning imorgon.
Imorgon blir det skola till tre sen simma! :) Och sen plugga för på lördag blir det kalas!

Dags för plugget nu.
Pusspuss

dags för sängen

vilken seg dag det har varit. Har bara suttit vid datorn sen jag kom hem..
Nu är det dags för sängen, ska lägga mig i sängen och skriva på min cv & engelska läxa.
Godnatt folket :)


Bal snart ! :) Tur att man har klänningen klar ! :)

HAHA

Ja ni, Mickis tycker att jag är som Bridget. Speciellt efter 1:10 där när hon lever sig in i låten....

Haha, själv tycker jag är jag är stek (; "upp med händerna!"

whoooos the man ?!

I AM !
Dock kan jag försäkra er om att jag är tjej! Faktiskt ( som för övrigt låter som "fuck this" när man säger det )
Mikaela trodde jag sa "FUCK THIS " Idag när jag skulle hålla med henne och sa faktiskt. Haha lite kul, så avrje gång jag sa faktiskt idag kunde jag inte hålla mig från skratt. Nörd som man är.

Provet idag gick STRÅLANDE BRA! MEEEEN varje gång jag säger så så blir resultatet strålande dåligt! Men det kändes bra när jag skrev det & jag kunde allt! Hoppas på ett strålande MVG FAKTISKT.  ;) HÖHÖ.

Sen, eftersom jag var på så strålande humör idag så orkade jag gå till banken och fixa ett VISA kort, och gå till Ann - min frisör & beställa ny klipp & sling tid :) Påvägen dit mötte jag mor min, som fick med mig till cafét. Kom hem runt fyra sen för jag var och tittade lite på stan med min kusin. Droppade förbi Alex på phonehouse kollade på mobiler - JAG bajsar PÅ ERICSSON säger jag bara. FAKTISKT!

Nu är jag hemma & har lovat mamma & mig själv att jag ska städa källaren. Ser ut som att 26 världskriget har varit där.
Och Anela min vän undrade ifall hon hade missat på med tanke på att det var 26 världskriget. Då kan jag svara såhär ;
tänk dig att alla världskrig från det andra till 26 har utspelat sig i min källare. om några dar är det 27.. :)

Så gott folk, nytt inlägg kommer efter den arkeologiska utgrävningen i källaren & efter min träning!

LATER.

calle

Jag saknar Dig!♥


lördag - BK / Söndag chill & födelsedag

huvudet är proppfullt av en massa debet & kredit. Vill bara ha det här provet avklarat! Har dock 12 sidor kvar med uppgister. Tänker inte lägga mig förrän jag är klar med de har jag bestämt mig för. Annars är det rätt surt att sitta med de sidorna imorgon, kvällen innan provet.

Det blev utgång igår, dock inte i Eskilstuna! Amila min kusin var hemma hos oss igår och en massa annat folk för mamma firade sin födelsedag. Och hon avr jättesugen på att gå ut men inte här i strängnäs. Och jag ville gå ut i Eskisltuna sen innan men INGEN av mina kära vänner ville gå ut där. Sen när amila sa att hon ville blev jag jättesugen. Hade skjuts dit och så och vi hade egen lägenhet där mitt i stan men jag pallade inte sova där. Vi ringde runt och försökte få tag på någon som kunde hämta oss men ingen av alla de var i strängnäs.. Och nu när jag tänker efter nu när jag är nykter och allt varför åkte vi inte dit bara och sov i lägenheten? Pucko man är ibland, eller blir av alla drinkar.

Så det blev skitroliga BK som jag nästan spyr på och alla jävla idioter som HOPPAR PÅ DANSGOLVET OCH SKRIKER "WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ" som om det vore en jävla AIK-DJURGÅRDEN MATCH. Igår började de bära folk på dansgolvet också, VAD I HELVETTE, jag blir alltid lika sur & sugen på att slå till någon när klockan närmar sig två slaget. Sen folk som knuffar på en med meningen, alltså som är för fulla och tycker det är skitkul och skoja med någon man känner. Alltså... Sen kommer Malin & Anela och säger klockan ett "men vi ville följa med till Eskilstuna!" Och jag står där mitt i den galna folkmassa som tar kål på mig och gör en jag-ska-strypa-dig- till de.
Träffade även mina gamla killkompisar som man gått i samma klass med sen lekis- Dennis & Samuel de små filurerna. Samuel hade jag inte träffat på år typ, dennis har jag ju träffat - men inte i år ( höhö ) Han sa att han också ville ut i Eskilstuna. Åååh, vafan tänkte jag.
Snacka om att man har tröttnat på BK och allt BK folk.

Kom hem iallafall halv tre där någon gång. Sovit hela dagen, fikat med familjen eftersom mor min fyller år idag. Stort grattis till dig mamma!
Har även tittat på den nya filmen med Angelina Jolie - wanted. Den kan jag rekomendera, den var grym & hon är grym! Alltså den kvinnan är så sjukt snygg! Letar efter låtarna i filmen nu. :)

Blir bara plugg ikväll. Och en ny vecka imorgon! Skönt!
Fyra veckor kvar tills jag får träffa min älskling <3

Godnatt

Fick tillbaka min mobil idag som varit på lagning! Den fungerar som den ska - än så länge ;)
Så nu är den fullproppad med musik! Bara gå till gymmet och pumpa ;) nästan så att jag längtar!
Dags för sängen nu, ska jobba imorgon på cafét.

Såhär kul har man med pappas dator ;

Europakunskap

Sitter på europakunskapen, läraren tar kål på mig med hans röst...! sämsta läraren ever, jag förstår ingenting. Han pratar mesig, grötig,skånska blandad med tusen andra dialekter... Plus att han knappt andas mellan meningarna.

Snart lunch & sen engelska sen finito för dagen! LIVIIING THE DREEAM.



Thank God it's friday

Fredag imorgon! Mycket som står på listan !

Bedtime nu! Godnatt :)



what happend to our friendship ?


plugga plugga plugga!

Hm, pluggandet går inte så bra. Skulle ha haft prov imorgon men ändrade det för det jag har prov på- jag fattar ingenting har blandat ihop allting.
Mamma kom ner och försökte peppa mig med att det bara är fyra månader kvar & att den bästa tiden under ens livstid är skoltiden! Yeah yeah jag vet det mamma men det är inte så lätt att roa sig när man inte ser bordet av alla böcker!
Och när hon sa fyra månader fick jag sådan panik, på dessa fyra månader ska jag hinna fixa alla dessa kurser jag inte gjort;


- fixa matte C
-Företagsekonomi A
-Företagsekonomi B
-Historia
-Grammatik
-Projektarbete
-Svenska arbeten
-Fadder
-Affärsengelska


PLUS, ALLA ANDRA KURSER VI HAR NU! Förstår ni att jag är sugen på att hänga mig i taket upp och ner tusen gånger om!


Hjälper inte att blunda för allting.

miss you




'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side


typsikt

Haha jag & Cornelia satt och pratade om Bryssel resan igår. Och vi bodde ju tillsammans i Berlin och Cornelia sa "BARA VI INTE FÅR BO MITT EMOT ÄGAREN IGEN!"

Haha och det var så kul! För vi kom där och så fick vi ett rum högst upp. Så kom vi upp och ingen av de andra bodde där uppe. Först tänkte fyfan vad booooring! Sen kom jag på den utmärkta idén ! Men tjejer! Nu är det ju vi som står för förfesterna eftersom ..VI HAR HELA VÅNINGEN FÖR OSS SJÄÄÄÄLVA! PARTY PARTY!
Helt plötsligt knackar det på dörren - jag öppnar dörren och där står en man i badrock med värsta backslicken en såndär riktig tysk stekare på 55 bast. Och säger på halvdålig engelska med tysk accent : BE QUIET!

Fasen , det visade sig att vi bodde mellan lärarna och mitt emot ägaren till hotellet!
Typiskt!



Sitter hemma nu, har loggat in på min internetbank för typ första gången. Pappa var ju den som skötte allting innan mina fonder och så, och det var ett år sen allt gick över till mina händer... Men jag tänkte "Äh pengarna sköter sig själva".. Yeah right. Pappa fick en mindre chock när han såg vad de gått ner! Så nu är jag flitig (försöker iallafall förstå systemet, rena rama grekiskan) och loggar in varje dag och kollar. Här lärt mig sälja, köpa & byta. Höhö.. Vilken tönt jag är, känner mig så trög!


Hej Bryssel!

Flygbiljetten är bokad !
16:15 den 8:de maj bär det av !


Nu är det bara hotellet kvar som ska bokas och det blir Sheraton! Det ska bli myyycket najs! Vi har pool & vi kan sola. ;) Jag längtar efter att få provhoppa sängarna ;) skooojar.

Jag längtar already!




tjejer tjejer

Onsdagar är vanligtvis en döda-mig-dag. Långa lektioner, kort lunch, måånga lektioner.. Men tjejerna & vädret gjorde verkligen min dag idag!
Började med svenskan då jag & Katta mest satt och letade jobb på internet.. Jag hittade ett som skulle passa mig , sälja reklamplatser till b.la. Blondinbellas blogg. Gå ut till olika företag och så. Haha.

Sen hade vi lunch och underbara Cornelia hade bil med sig idag. Fick en mindre chock när jag skulle sätta mig i bilen och det såg mer eller mindre ut som om hon bodde i bilen.. I framsätet var alla hennes skor och i baksätet fick man sitta på kläderna.. Okej, ville inte fråga varför hon hade hela sin garderob i bilen..

På lunchen satt vi tjejer och pratade om våra "erövringar", alla dumma grejer man gjort, roliga grejer man varit med om, våra olika "listor", vanligt snusk-tjej snack. Men jag tror att hela skolan fick ta del av vår diskussion för vi satt ju inte direkt och viska. Alltså det var prat om allt. Och det kom fram ett "Shit, jag är fan äcklig" då och då...
Påväg tillbaka till skolan, hittade Annika Cornelias rosa rattmuff (eller hur det stavas) som jag tog över sen och skulle härma cornelia hur hon körde. När vi väl kommer till parkeringen utanför skolan håller Cornelia på att slira in i en stolpe och jag idioten svänger med rattmuffen och skriker SVÄÄNG SVÄÄNG- vilka reflexer man har, som att bilen svänger om jag svänger med rattmuffen. Haha.

Men vi körde iallafall inte in i stolpen. På ekonomilektionen "råkade" vi hamna på en sexblogg med Katarinas Iphone. HELT SJUK jag skojar inte! Vi kunde inte hålla oss från skratt när jag skulle zooma in sidan men råkade zooma in något annat. ..Jag tror att Katta fick sig en lite mindre chock när hon såg bilden och sa att hon mådde illa ,och jag nästan låg och apskratta!

Dagen har bestått av en massa snusk gott folk. Och ett hejdundran fint väder! Blå himmel & sol. Men det var iskallt när vi skulle hem sen! Bbbrrrr!


OCH SÅ KÖR VI PÅ EN HÖGRE VÄXEL!

Slutade halv elva idag, och det var ju skönt! Sedan bar det av till Balanze för mig & Annika. Det började jävligt segt må jag säga er, jag tänkte att jag skulle gå hem efter tjugo min.. men vi hamnade på ett cykelpass & jag säger bara FY TUSAN VAD JOBBIGT DET VAR! Jag har nog aldrig varit med om något jobbigare! Trodde jag skulle svimma av, shiiit.
Alltså det var sjukt jobbigt! Men det tog verkligen på krafterna & jag ska börja köra cykelpass nu. Jag kan ju redan nu förbereda mig på jorden träningsvärk i rumpan & bena imorgon...
Ska bli skönt va!

Skulle även plugga när jag kom hem med har inte ens öppnat böckerna och avd är klockan nu ? Kvart över nio... Vad har jag gjort hela dagen!? Har prov på fredag så måste skärpa mig nu!

ûBER SEG DAG IMORGON. Går till fyra. Suck, dubbel suck.

Pusspuss!

You know I feel it in my heartbeat

Sitter och tittar på dina bilder älskling. Gud vad jag saknar dig! Jag börjar vänja mig att du är där & jag är här - det är jobbigt och det kommer det vara ända tills du kommer hem men jag börjar vänja mig som sagt vid känslan.

Det jobbigaste är att jag inte kan träffa dig när jag vill, att jag inte kan pussa dig när jag vill, att jag inte kan se dig när jag vill, att jag inte kan krama dig när jag vill, att jag inte kan känna din närhet & andas dig när jag vill.

Jag saknar dig hela tiden, tänker på dig oavbrutet, du är det första jag tänker på när jag vaknar & det sista jag tänker på när jag lägger mig & drömmer om dig gör jag också. Du är med mig hela tiden, Jag ser dig hela tiden framför mig.

Jag skulle göra allt för att få se dig bara, så mycket fattas du mig. Jag går till skolan & tänker på dig på dig hela vägen och allt vi gjort.

Det är så tomt utan dig, vill ha dig hos mig . . .

Hoppas vi ses snart älskling. Jag längtar så efter dig! Jag längtar så efter att få hålla om dig & vara i dina armar!


I just woke up from a fussy dream
You never would believe these things I have seen
I looked in the mirror and I saw your face
You looked back through me were miles away


All my dreams they fade away
I'll never be the same
If you could see me the way you see yourself
I can't pretend to be someone else

You always love me more
Miles away
I hear it in your voice
When you're miles away

You're not afraid to tell me
Miles away
I guess we're at our best
When we're miles away



But no one's around when I have you here
I begin to see the picture it becomes so clear
You always have the biggest heart
When we're 60.000 miles apart

Too much of no sound
Uncomfortable silence can be so loud
Those 3 words are never enough
When it's long distance love


So far away

I'm alright
Don't be sorry
But it's true
When I'm gone, you'll realize
That I'm the best thing that happened to you



fullt ös

Har laddat ner en massa bra låtar så nu sitter man här alldeles själv och lyssnar på de. En massa David guetta på datorn nu ;)  Ska försöka dra mig tillbaka till böckerna. Hoppas bara att denna vecka går fort & att det är fredag igen. Det blir även utgång med tjejerna i helgen, Det ska bli nice ;)  försöker få med de någon annanstans, Bara inte Strängnäs tack! Kan tänka mig Eskilstuna i helgen.

Väntar på att mor & far ska komma hem så att vi kan boka min flygbiljett till bryssel och betala den där resan!

Nu ska jag plugga rumpan av mig, har bokat in tid för prov på fredag och ska boka till tisdag & nästa fredag! Full fart nu , måste bli klar med kurserna! Annika gjorde ju verkligen min dag idag när hon påminde mig om att jag måste göra om matte C... TYST!


Tips som gör dig glad!

Köpte det nya numret av cosmopolitan förut och hittade lite roliga tips i den som jag ska faktiskt tänka på!

Packa ner kameran!

Det finns saker som alltid följer med dig i väskan när du gått ut genom dörren. Plånboken, mobilen, läppglanset... Varför inte packa ner kameran också? Varje gång du har roligt eller ser något kul, knäpp av en bild och tanka sedan in den i en speciell lyckomapp på datorn. När dagen känns trist och grå kan du titta på bilderna och se att livet är allt bra härligt ändå!

Ta fram papper & penna!

Vi lever i en sms- och mejlgeneration, därför är det extra kul att få något annat än bara räkningar i posthögen. Passa på att brevväxla med en kompis som inte bor i närheten - på det sättet känner ni inte bara att ni tar er tiden att hålla kontakten, utan det blir också en trevlig överraskning varje gång du ser ett handskrivet brev i brevlådan!
Själv tycker jag det är jättespännande med brev !

Spontanitet, ja tack!

Din pojkvän ger dig en bukett rosor bara sådär, du poppar in hos en kompis efter jobbet bara för att säga hej och den planerade utekvällen blev inte av eftersom alla hade så kul på förfesten och stannade kvar där. Du kanske redan har räknat ut vilken gemensam nämnare vi är ute efter, nämligen spontanitet! Allting i livet behöver inte vara planerat och vi vet ju alla hur mycket överraskningar värmer en kylig dag. Kom ihåg det när du vill planera varenda minut av den kommande veckan. Japp svårare än så behöver det faktiskt inte vara!


våren kom!

Jag har faktiskt saknat skolan lite, jag känner att jag är redo för nya tag. Redo för våren som piggar upp en ordentligt! Bort med allt det mörka och dystra! Det har vi haft för mkt av. Nu vill jag ha sköna vårkvällar, många promenader och bra betyg! ;)

dags för en promenad nu !



Lite bättre, dag 1 av 120

Gårdagen spenderades inte hemma. Och det var ju bra det, hade inte varit bra för mig med tanke på att Calle åkte igår...
Det var jättejobbigt att säga hejdå, jobbigare än vad jag trodde. Jag kände mig helt tom inombords, kändes verkligen som att en del av mig togs ifrån.. Känslan går inte att beskriva. Tårarna bara rann & rann, utan att jag ville. det gick inte att hålla emot. Hans flyg gick 11:00, och när jag kollade på klockan och såg att den var 11:02 högg det till i hjärtat. För då var han ju inte här längre.
Det kändes galet tomt, allt känns så tomt och bara värdelöst. Jag fick öppna på fiket igår, och det var så jobbigt för calle var det enda som var i mitt huvud & ögonen bara fylldes med tårar. Stod inne i köket och försökte få det att sluta försökte tänka på annat och lika fort som tårarna försvann så kom de igen.
Jobbigast var ändå när mobilen ringde och det stod Calle, tvekade nästan-skulle jag svara eller inte. Höra hans röst gjorde så ont och det enda jag fick fram var : ja du.. ja du... fick kämpa emot tårarna när jag skulle säga jag saknar dig,. Hmm, hela dan var bara skit. Slutade jobbet elva och då åkte jag till Stockholm med mina kusiner, gick runt och kollade i affärer och så. Köpte linne, tights, lite hårsaker och så..
Jag var i min egna värld, i min & hans värld. Gick knappt att få kontakt med mig, hörde inte när folk pratade med mig..

Så fort jag kom hem bytte jag om och åkte iväg till niklas med jossan och belma. Satt där med Niklas kompisar. Följde med Belma hem sen & det blev en lång pratstund i sängen. . .
De fick mig att skratta :)
Skönt att komma bort och bara göra saker som får en att inte tänka på allt det jobbiga. Att min pojkvän är hela Europa ifrån mig... Usch. Jag har nog inte varit med om något jobbigare.

Jag tycker om honom så galet mycket, jag börjar vänja mig men det är jobbigt att vara utan honom. Att andra får vara med honom men inte jag. Att andra får se honom men inte jag.. Det är jobbigt.
Går inte en sekund utan att jag tänker på honom & saknar honom så hjärtat håller på att spricka, gråten sitter i halsen. Men jag ska vara stark ..
Anela var världens gulligaste, hon var den första som fick mig att le på hela dagen pga hennes sms. ;

"Tur att jag lyckats med en god gärning idag iallafall ;) och som jag själv brukar säga, livet är som en alladinask. Ibland är livet ljust, ibland mörkt. Idag får du äta den där äckliga romrussin som ingen gillar. Men snart kommer allt kännas lite bättre och enklare och då kan du ta del av cocoscolan (som för övrigt är min favorit) och höstnougaten. Men när Calle kommer hem, ja då får du den där speciella och unika biten, den vita pralinen ;) Jag vet jag är sjuk i huvudet och förknippar allt med choklad!"



it ain't easy without you


miss you like the desserts miss the rain

Hela min kropp skriker efter Dig Älskling!!!

Du är det finaste jag vet. Bara du <3

Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig
Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig Saknar dig

Kulkul

egentligen orkar jag inte skriva något inlägg, men jag såg nyss att min vän Jakob är bättre än mig på att blogga! Iförsig är de två som skriver ;) Det är helt sjykt att en kille bloggar bättre, & Rasmus (Riggo) är ju en till som gör det. Skärpning Ena;). Men det är kul med killar som bloggar! Faktiskt! Så ser man (lite iallafall) hur deras hjärnor funger ;)

En klockren grej som Jakob hade skrivit, eller hans kompis Danne ;

På radion idag pratade dom om fågelinfluensan och botemedel för det ,
men jag tror fan att jag är immun ! Har dejtat 3 skator utan att bli smittad =D

Jag tror däremot att jag lider av Malaria . Mamma har en bok om massa sjukdomar,
jag läste igenom den noga . Det står att man plågas av frossa och hög feber och
massa elände . Fast jag är såklart helt frisk , och mkt riktigt . Det står också att i
början känner man ingenting alls =)

hahah.

<3

Sitter och väntar på denna snygging !


13 januari

Precis hemkommen från jobbet. Jobbat från tolv idag men ändå trött som jag vet inte vad.. Så mycket som händer just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen ibland...
Jag vill bara att dessa månader fram till juni ska gå fort, fort, fort....


Jag längtar så galet mycket till sommaren ! Jag ska försöka boka resa ner till Sarajevo, Det är sjukt vad jag saknar min släkt och min stad .. Jag har tankar på att stanna där längre.. antingen jobba eller bara leva, tills pengarna tar slut haha. Vi får se. Kollar biljetter nu :) 


only thing i really know

you're my heart, you're my soul

hur ska detta gå.

hm, har ingen vidare lust med att blogga. Inte just nu iallafall. Har inte tankarna med mig längre känns det som... I just feel sad. . .

i sommar,




my internet is baack suckers

oooh yeaas, LIVIIIING THE DREEEAM!
Tack vare Katarina så har jag fått Björn Gustafssons uttryck på huvudet.. Men jag gillar det !

Skolan är igång igen, inte så kul med tanke på hur mycket jag har att göra meeen det är bara några månader kvar! Liiiiving thee dreeeam!

Bryssel i maj, jag har bestämt mig för att jag ska dit iallafall BARA FÖR ATT jag ska gå på David Guetta. Den ni, den ni ! därför katta ska du boka biljetterna till D.G.

Mitt 2008 - kort, i ord & bilder

Välkommen det nya året! Det ska bli spännande att se vad det har att bjuda på! 2008 var minst sagt ett väldigt händelserikt år!

Fjällen var nice, Berlin var mycket nice, Ayia Napa var mest nice! Sen så hände det en massa annat emellan där...
Jag fyllde t.ex. mina efterlängtade 18 år! Det firades på en båt ner till Berlin. Mycket nice :)
Sedan sommarlovet som också var bra, faktiskt med tanke på att man var arton. Många av kvällarna tillbringades nere i hamnen & en hel del BK kvällar. Det sjuka är att det alltid hände något underligt eller oväntat på Bk. En kväll jag aldrig glömmer är när jag, Malin & Anela var ute. Anela stuka foten i bk trappen. Så hon satt och tjura resten av kvällen med Peder som svans. Jag & Malin fortsatte själva nere på dansgolvet och killen hon spanat på hela sommaren fick hon a taste of. Vad hände mig den kvällen? Just ja, jag började bråka med en jobbig kille som senare efter en fight blev utslängd.
Jag & Anela fortsatte hem till Malin - själva. Anela med hennes läppglans som hade tagit sig en tripp från hennes bh ner till  trosorna.  Malin var¨på vift med killen men hon kom hem ganska fort efter en mindre diss. Natten - morgonen tillbringades i Malins lägenhet med tolv dagar gammal mjölk, gammal spaghetti, en svullen fot och en massa skratt. Det var en grymt kul kväll.

Det var mycket jobb för min del också. sex, ibland sju dar i veckan. Men jag är glad att jag fick jobba för det var då jag fick upp ögonen för en viss expertkille ;) sjukt att vi jobbat bredvid varann i två år men inte upptäckt varandra förrän nu i somras.
Jag ville lära känna killen men det blev aldrig så.
sommarjobbet närmade sig snart sitt slut och ayia napa resan. Och jag kommer ihåg att jag var ute en dag och höll på med blommorna och tänkte fan om två dagar slutar jag jobba, jag kommer aldrig få chansen att lära känna honom.. Fan, fan ,fan tänkte jag. kvällen därpå avr jag & jossan ute på BK. Hon var nykter så hon var min chaffis den kvällen. Efter BK tog vi oss en tripp till Ugglans där vi skulle käka. När vi väl sitter där och äter vem står inte där ute då om inte expertkillen? ! Ååh tänkte jag, typiskt. Det blev bara blickar den kvällen och en besviken Ena åkte hem. Men jag tog det att jag inte skulle få lära känna honom. och åkte två dagar senare till ayia napa.
Snacka om att det hände en MASSA där! Resan kan sammanfattas såhär : oförglömlig. Den innehöll lycka, tårar, besvikelse, svek, skratt, sol, bad, dricka i mängder, en massa illamående, en massa folk från europas länder.
Den veckan är bästa någonsin tror jag.

När jag kom hem sen började jag trean. Och en vecka efter att skolan börjat fick jag "kontakt" med expertkillen. Sjukt tyckte jag ! Vi började prata & efter ett tag träffas. Det ledde till ett förhållande. Det är nog det mest sjuka som hänt mig det här året. Från Att vilja lära känna någon, bara veta hans namn, från att bara se honom till att bli tillsammans med honom- någon man aldrig trodde man skulle få lära känna... Det är galet. Men det bästa som hänt.

Ah ni det här året var händelserikt. Och som sagt vi får se vad 2009 har att bjuda på.
Jag har iallafall en bal att se fram emot, en brysselresa, en student och en galet bra sommar!


Tack alla för det här året, Nu är det nytt år nya möjligheter & nya äventyr!