what you wish

what I do no one can do better


stekarn


man vill ju va flääääshig

haha.

Äckligt.

Fyfan vad äckligt! allvarligt.. det äcklar mig! att jag inte tänkt på det så. Fyfan spyfärdig usch.

Det gör ont

Ibland undrar man över någonting, men får aldrig ett svar.. Som t.ex. vad någon tänker med eller gör? Var ute med Ida ikväll och vi pratade lite.. Hon fick mig att gråta för att hon var ledsen. Hoppas jag var till någon nytta & att hon fick prata ut sig.  vi sitter på en bänk och så får hon syn på hennes kompis som går alldeles själv och gråter. Ida går fram till henne och jag hör vad de pratar om och såklart är det hennes kille, ex.
Tjejen är skitledsen och kan knappt andas för att hon gråter så mycket. Jag vet hur det känns jag vet hur ont det gör i hjärtat. Och då undrar man vad killarna tänker med ibland och hur de kan va så känslokalla och bara såra en människa så mycket genom att bara säga idiotiska saker. Genom att prata först och tänka sen? Och det gjorde ont att se tjejen så ledsen för som sagt jag kan den känslan. När det känns som att hela en ska spricka i tusen bitar. Jag undrar om de, killarna, blir någonsin sådär? Om de vet hur det känns att bli sårad så som bara de kan såra? Hur de känner sig när de gör så om de njuter av att såra? Jag tror de gör det. Alltså tänker de på en så som vi tänker på de, blir de ledsna. Jag vet ingenting och som sagt man får nog aldrig svaret på den frågan.


Sen är jag trött på den här stan, man känner alla här, man vet vilka alla är och speciellt nu när man jobbar så himla mycket. Alla hejar på en! Och man får veta så otroligt mycket skvaller också så man vet bara ännu mer och ännu mer. man vet allt om alla och alla vet allt om en. Och det, det är såå irriterande med den här staden och det som gör den här staden så hemsk ibland. Inget fel på den absolut inte! Det är en jättefin stad men ibland blir de för mycket och det är just när man inte har någon ny att träffa, när man vet allt om alla & när alla har varit med alla att det går typ i ett jävla kretslopp. Tror hela stan är ett kretslopp. Disgusting!
Hoppas jag kommer härifrån en vacker dag.

Helgen

Det blev utgång både fredag & lördag och jag som absolut inte skulle gå ut för det skulle inte va mycket folk den helgen. Men men jag vart ju sugen på fredagen där, jag & Malin drog ner till hamnen och satte oss på flotten där och myste lite med dricka & skitsnack :)
Jag dog av skratt när Malin berättade hur hon ville att hennes framtida man skulle fria till henne. Hon hade planerat allting in i minsta detalj, patetiskt haha men så söt hon var! Och låtarna hade hon bestämt också!
Sedan kom mitt & hennes ögongodis, gosh jag gillar't! De tyckte att jag & Malin var galanta damer! "Här kommer de två galanta damerna".  haha. Ja det blev ju en del ögonkast från varderas sida (:
Vi satt på flotten där ända tills Luka stängde sedan skulle vi dra med honom & Pontus till Waldemar's men påväg upp dit stannade vi vid en bankomat och skulle ta ut pengar och jag som är så tråkig tryckte på lite knappar o h skulle ta ut 600.000 med Malins kort och då svalde automaten hennes kort! Haha, jag höll på och dö av skratt! Så ringde hon kundtjänst "Han låter snygg!"  haha,
Nej det blev hemåt för våran del pga kortet.. Och det tog oss sisådär en och en halv timma att komma hem.. Jag sov fem timmar den kvällen för jag skulle upp sju och börja jobbet halv nio..
Sedan kom man hem från jobbet halv fyra. Fikade med mamma och fixade mina naglar och vips så var klockan åtta! Dags att börja göra iordning sig! Vi skulle ut ner till hamnen jag, Anela & Malin. Vi var snygga faktiskt! Men det var lite pinsamt när vi kom ner dit och Luka stänger flotten för det var dött där på den.. Så vi satt uppe istället vid restaurangen och tog varsin dricka innan vi skulle dra till walles för att checka läget. Annika var även med då, vi gick upp till walles halv tolv och det var helt dött! Helt dött! Folk var väl uppe på BK så coolingen Annika skjutsade upp oss till BK, det var väl lite tomt där med men folket kom sen och jag hade faktiskt sjukt kul den kvällen!
Jag fixade ihop Malin med hennes ögongodis som hon spanat in kvällen innan och han spanade även in henne! Killen är 25 men jag fixade! Fan att hans kompis inte var med den kvällen men Malin är skyldig mig en tjänst så ;)
Sedan lyckades Anela ramla i trappen så hon vrickade foten och var alldeles gråtfärdig. Hon satt själv på en barstol, arg, hade ont och var på väg att böla och så svor hon åt allt! haha.
Eftersom Malin var med hennes hunk hela kvällen fick jag dansa med Anela. Och vi råkade ut för en kille som inte förstod att man ville att han skulle sluta taffsa efter att ha sagt åt honom en miljon gånger. Han började taffsa på Anela överallt så jag & hon bytte plats och jag stod med ryggen mot honom och bara väntade på att han skulle taffsa på mig. Och hanbörjade och jag tog bort hans händer hela tiden och sa åt honom men sen var det droppen. Jag bara vände mig om och knuffade honom över dansgolvet. Jag vände mig om sen och fortsatte dansa och han knacka mig i ryggen säkert en sju åtta gånger och sa "Gå härifrån", "Kan du sluta stå här du stör mig?!" "Va fan gör jag din idiot jag har stått här hela tiden du kom fram till mig och inte jag till dig så tycker du kanske att det är trångt varsågod och gå du!" Och han slutar inte knacka mig i ryggen och ba skriker "gå härifrån". "Stick, va fan vill du, jag tänker inte flytta på mig så lägg av" och han knackar igen. Och då jävlar small det, Jag sa till honom fyra gånger slutar inte du pilla på mig kommer du va¨på andra sidan väggen, jag går till vakten om du inte slutar störa mig, Killen börjar skrika och grejer. Och killarna som vi stod med Jag & anela och dansa med rycker in och tar bort honom från mig. Och då börjar han mucka med de och en utav killarna knuffar honom så jävla hårt att han flyger över dansgolvet. Och så kommer vakterna och slänger ut killen. Shit vilket jävla liv. Äckel kille.
Men kvällen var grym! Hade skitkul med Anela, Malin, Luka och hela hans killgäng! Jag var verkligen på G och det märktes, allt gick precis så som jag ville! (a) Jag kom hem sex på morgonen, BK stängde tre sedan gjorde vi sällskap hem med killarna . Jag & Anela fick Malins hemnyckel så vi gick hem till hennes lägenhet , hon bor typ 2 min från mig. Så jag & Anela gick hem till henne och invaderade hennes kök. :D Käkade frukost typ halv sex på morgonen och summerade kvällen! Sen kom Malin, hon skulle egentligen va hos han killen men det blev ändrade planer så att säga och hon kom också efter ett tag. Efter att vi druckit upp all mjölk typ upptäckte vi sista datumet "7" haha och det var den 19 då. Så vi hade druckit upp 12 dagar gammal mjölk! HAHAHA. usch! Anela var invalid i foten och var lika "glad" som vanligt!
Nej helgen har varit toppen kunde inte blicit bättre!
Det var supermysigt på flotten och grymt på BK!


when I grow up


fullspäckad fredag.

Imorgon ska jag & Malin först träna!
Sen ska jag köra med pappa lite, övningsköra. Sedan kommer Maria med mitt& mammas smink pris. Sedan har man andra planer :) :) Kommer vara fullt upp imorgon, I like it! :) Belma den jäveln ligger och slöar på stranden i Turkiet med sin mamma! Jag är sjukt avis men snart åker vi! :)
Ska gå sova nu så man orkar gå upp imorgon! :)

"stå inte sådär det är frestande..."

Kors i taket vad jag & malin är duktiga! Jag har tränat i lördags efter jobbet, igår efter jobbet & idag med Malin runt tolv. Har sprungit på löpbandet som en tok. Klockan sex ringde jag Malin igen och undrade ifall hon ville träna igen.. Ja sa hon och vi tänkte gå på Afro Moves som började halv sju. Men klockan blev kvart över sex och vi var fortfarande utanför Malin så vi skulle aldrig hinna till gymmet, vi struntade i gymmet Malin sprang upp till sig bytte om sen gick vi till mig och lämnade väskan och så gick vi en lång promenad!
Vi var ute och gick i 2,5 timmar! Bra va?! Vi pratade om en massa :) Vädret var fint till skillnad vad det var på förmiddan..
Min chef ringde mig idag och sa att jag fick vara ledig imorgon också! Oj oj oj så bra tänkte jag, och skönt!!

Jag & mamma har vunnit ngn sminkgrej. Vi skulle ha åkt till Enköping i måndags för att få vårat pris och sådär ochd et var någon mingelgrej men eftersom vi fick reda på det så fort så hann inte jag ta ledigt. Så imorgon klockan två kommer hon till oss istället :).

Apropå jobb, igår när jag jobbade skulle jag gå ut och vattna blommorna.. Och när vi vattnar tar vi en stor hink och doppar blommorna lite snabbt... Så stod jag där ute och böjde mig ner så kommer det en gammal gubbe, han var väl runt en 70 år gammal?.. Och han började fråga mig om någon blomma och så sedan när han skulle gå böjde jag mig ner igen för att ta upp en blomma så står han och kollar på mig och säger "Stå inte sådär med rumpan det är väldigt frestande att " och så visade han med käppen vad han ville och han mena slå mig på rumpan med den. Jävla äckelgubbe! Jag är arton och du är typ 200 ?! Vilka idioter det finns!

Fredag imorgon, ska träna emd Malin. Maria kommer med sminkgrejen och sen på kvällen funderar jag på att gå ner till hamnen och sätta mig där med några och ta en sommar cider* ingen öl!

11 juli

Jag hoppas på min tur snart .

sugar sugar

yes, lördag imorgon - kort dag på jobbet, träna och sen myspys med film!
inte långt kvar till ayia napa nu & turkiet.

Det här är jag & såhär trivs jag bäst


Till Dig Pappa <3

Först & Främst vill jag säga Grattis världens bästa pappa!
Alla säger så "jag har världens bästa pappa"  och det är så vanligt att man säger så och visst alla tycker väl att ens pappa är bäst.
Men när jag säger världens bästa pappa så menar jag det verkligen med hela mitt hjärta. Min pappa är bäst för mig och det finns ingen bättre än honom. Han ställer alltid upp för mig och då menar jag alltid - vad det än är! Jag kan prata med honom om allt känns det som även om det finns vissa gränser, saker man inte tar med sin pappa. Men skulle det behövas skulle jag kunna prata med honom om vad som helst, berätta vad som helst för honom. Han har funnits där för mig hela livet och kommer göra det så länge han lever. Vi, hans flickor betyder allt för honom precis så som han betyder allt för mig, oss. Han är min bästa vän, min hjälte, min beskyddare, Han är min pappa. Han brukar säga "Jag vill ge dig allt och om jag skulle kunna skulle jag ta ner en stjärna åt dig", men det du inte vet pappa är att du är min stjärna! Ljuset i mitt liv som hjälper mig på vägen om jag hamnar fel. Du är det bästa & att ha dig vid min sida betyder allt för mig! Tack för att du är världens bästa pappa! Jag älskar dig! ... och grattis på födelsedagen!


Helgen

Tjena tjena igen. Har inte haft tid för datorn de senaste dagarna. Men nu idag när jag är ledig så ska jag väl passa på ?
Helgen har varit mycket bra, har haft en lång helg kan man säga, skulle egentligen ha jobbat i lördags men jag fick ledigt för jag hoppade in och jobbade onsdagen.

Fredagen var hemsk på jobbet! Inte så hemsk men den var hemskt lång! Jag fick öppna (för första gången!) Det gick mycket bra, kom dit en timma tidigare och tog ut alla blommor, vattna, fixade i affären med kylarna, blommorna, inredde färdigt :P . Fick i uppgift i torsdags att möblera om i hela affären, det brukar bara de andra som jobbar där få och jag älskar att pyssla och fixa så jag blev glad när Anna-Karin gav mig den uppgiften. Hon har testat mig ganska mycket den här veckan (; Affären blev mycket fin! Möblerade om lite, flyttade runt på grejerna, och alla tyckte det blev superfint! Tycker jag med! Jag vart ju lite rädd sådär när anna-karin gav mig den uppgiften efter att jag hade sagt att jag ska nog söka till inredning/design skola.. Tänk om det bara blir skitfult ?! Då får ju de göra om alltihopa. Men som sagt det gick jättebra, ser superfint ut! :) Ja men fredagen var lång, fick ju öppna som sagt för Anna-karin skulle till tv begravningar utanför stan och göra kistdekorationer och det tar ju sin lilla tid. Hon kom runt elva där sen och hjälpte mig. Jag kom hem sju den kvällen, heeeelt slut. Jag har aldrig varit sådär seg & trött som jag var den dagen. Jobbade elva timmar och sen så är det ju dagen innan helgen så då går man ju runt och väntar på heelg!
När jag kom hem väntade pappa vid grillen, mina kusiner och en kompis till familjen- han är så jävla skön! Jag & han håller alltid på och driver med varann och det är inte alltid man kan driva med en 44-åring. Så det stod grillning på listan då den kvällen! Jag var vrålhungrig och höll på att somna i stolen i väntan på maten.. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig direkt efter maten men nej du maten gjorde susen jag vart pigg som en jag vet inte vad. Jag tog några drinkar med de också innan jag gick och lade mig. Nej men kvällen var mysig & rolig!

Lördagen hade jag massage klockan 11,30. Det behövdes kan jag säga! Det var så otroligt skönt. Ont gjorde det ibland för jag har muskelknutar här och var, riktiga djävular! Men det var så skönt för hon hittar alla de här punkterna, typ masserar i nacken och det bara strålar ut över hela ryggen. Efter massagen gick jag en promenad, i en timma! Amila min kusin messade mig och ville att jag skulle komma förbi och se hennes omplåstrade mobil, haha hon hade tappat den och den går inte att sättas ihop. Vi satt på balkongen och drack kaffe.
Kom hem runt tre och då tyckte jag att det var dags att städa mitt rum som jag inte städat på .................. Det tog mig mer än tre timmar men oj oj oj så fräscht (björn gu, säger så) det blev! Sen efter det var det bara att hoppa in i duschen, fixa sig och gå till Malin Kjellin! Där väntade även Anela den jävla bosniern och vårat älskade singstar! Anela dog av skratt när jag skulle ta höga toner, typ som att hon kan sjunga bättre?! Malin hittade även Grease DVD:n med SING A LONG. Och vi sjöng karaoke till you better shape up. Åååh kvällen hos Malin var rolig men det var bara början! Vi började dra oss mot BK, det var fotbollscup på dagen så en massa skulle ut sen på kvällen. Det var grym musik på BK, massa godingar man inte träffat på ett tag o.s.v. Det var mycket kul, en lyckad kväll! Luka var söt och bjöd, hehe tack gubben! Vi befann oss på dansgolvet med hela gänget:D Dennis, jakob, Luka & hans gäng och philip, sen var jossan där också!:D Vi övade lite inför Ayia ;)
BK stängde tre men Anela och Malin ville gå så vi drog halv tre där någon gång. Det tog oss en timma att gå hem!! Hahah, den sträckan brukar annars ta en kvart, tjugo minuter! Och det regnade! Mindre kul. Skönt att komma hem och krypa ner i sängen! HAHA denna gången väntade inte pappa med ett baseboll trä:D Förra helgen var jag ute och mamma & pappa visste inte om det för de lade sig tidigt och jag drog väl ut ganska sent. Så hade pappa gått upp för att dricka vatten sen när han skulle lägga sig igen ör han hur någon stoppar in nyckel i dörren. Han vart asrädd och tänkte vem fan är det nu fyra på morgonen?! Han tog det första bästa- vilket var ett baseboll trä och stod vid sovrumsdörren med träet i högsta hugg. HAHA så kommer lilla jag in, och pappa kom väl på det att det var jag för jag låste igen efter mig och så, så han hoppa inte fram då utan satt bara på sängkanten med baseboll träet och var tyst han ville inte säga något till mig heller för jag hade blivit asrädd då se honom där med ett baseboll träet?! Som tur var kollade jag inte in i rummet utan gick bara förbi, men jag dog av skratt när han berättade. Han hade blivit jätterädd:D

Söndag idag, har bara tagit det lugnt, sovit och kollat film. Ska till Malin snart och hämta mina grejer. :) Jobba imorgon ! Till lördag, suck.

"I am so lonely, "


Låten kanske inte är den bästa, men kolla videon man blir ju nästan ledsen av att se den. Hur kära är de inte liksom, ah i videon. Han var också snygg, inte när han sjunger men i videon! Jag vill också :)
Men jag kan ju lyssna på "I am so lonely" låten istället.