Power-walk

Vilken skön promenad det där var! Jag och Katta tog oss en och en halv timmas power walk! kände att jag behövde gå ut och röra lite på mig!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen med mitt religion- och PA häfte.

Godnatt people!

Je suis finito!

Jaaa nu är jag klar med min sammanfattning av religionen så nu kan jag det mesta :) hoppas jag... Eftersom jag suttit och gjort den i x antal timmar ska jag gå "unna" mig en kvällspromenad right now... Försöker få tag på min granne Katarina men förgäves... Ska ringa tösen...

Plugg

Pluggar inför det sista religionprovet vi ska ha... Just nu läser jag om judendomen - inte dumma människor det inte . Ett judiskt talesätt :

"Bekymra dig inte om morgondagen - vem vet vad som kan hända idag"

gillar videon, älskar all kärlek i den!


bara några dar kvar

Sen är jag fri!
Satt och tänkte att nästa år är jag med nästan all säkerhet inte kvar här! Och då ni ska jag starta en helt ny ASFRÄSCH blogg som ska handla om mitt stekiga / sunkiga liv i en helt annan stad där jag gör ... ja vi får se vad jag gör och vad för slags liv jag lever. kommer bli kul att läsa iallafall;) 
Jag skulle vilja få jobb i en klädaffär nere in sarajevo, eftersom jag ÄÄÄÄLSKAR kläder. Skiter i vad lönen är för jag kommer spara ihop lite pengar så att jag klarar mig ;) sen efter jobbet ta sig en fika någonstans och sedan gå hem käka lite mat  och fixa iordning sig och sedan  ut igen.
Ouh så skulle jag kunna tänka mig att leva i några månader! Inge snack om saken. Och under tiden klura ut vad jag vill plugga eller komma på någon sjyst idé och starta eget:)

Deet blir nog Nice.
Sen när man vill, när helgen väl är framme åka över till kroatien sola & bada och festa all night long. Eller ta en lååång picnic i någon fin park.

Me likes!




PA,PA,PA,PA,PA

Det var meningen att projektarbetet skulle ha blivit klart igår men på grund av en bakfylla som höll i sig en heeel dag fick jag inget gjort. Orkade knappt lyfta ett finger. Låg sen på kvällen och tittade på skräckfilmer med syster och kändes som att jag hade feber. Höll på att bli tokig.

Jag somnade som en stock där runt tolv någon gång. Vaknar sedan, tror att klockan är runt elva-tolv. Kändes som att jag hade sovit for days. Går upp, tittar på klockan och ... 06:24! VAD I HELVETTE. Inte fan tänker jag gå upp nu, fast jag lätt hade kunnat göra det. Var hur pigg som helst! Men jag somnade om och vaknade sedan halv nio och då bestämde jag mig för att gå upp.... meen råkade somna om inom några sek och vaknade sedan halv elva. LAGOM OCH BRA.

Sååå nu, klockan halv sju på kvällen sitter jag och ska skriva klart det här projektet. Hoppas jag blir klar ikväll för har en rad andra grejer att göra!

Meeen kul var det iallafall i fredags! Superkul. Det kunde man ju lista ut av baksmällan. Har inte haft en sån sen ayia napa då vi fick ligga ner och äta för att inte alkoholen man hade fått i sig några timmar innan skulle komma upp igen....Mysigt. . .


Back to PA.



I just want to remind you that....Nästa fredag så shottas det på något sjyst ställe in Brussels!
Börja packa nästa vecka ;)
Fiiiifan vad najs!

Lite pics.


Flenner, påväg till ett studiebesök

dick & ricki

mickis :)

årets första 20 grader, och jag tog mina de här. SKOJA inte vilka skavsår jag fick...

påväg till katta på förfest med klasssen och sedan utgång med hela klassen :)
mycket lyckad kväll!

Me likes!

Det är underbart väder! 20 grader tror jag nästan att det är! Det ska vara det hela helgen iallafall !:)

Ska gå ut och sätta mig i solen med mitt grammatikplugg & min nya KICKS tidning som jag fått hem! Vi gillar't ;)

Imorgon people blir det förfest med hela underbara klassen. förfesten börjar redan klockan tre! Haha,  sen blir det utgång! :) Ska bli riktigt kul faktiskt!

Ska ut i solen nu!

Tack och lov för en bra dag!

Vilken bra, bra, BRA dag jag har idag!

Igår var den ju mindre bra jag kände bara för att DÖ. satt och pluggade hela dagen sen vid tio orkade inte jag mer för jag hade inte sovit nånting de senaste två dagarna pga allt plugg. Så jag gick och la mig.
När jag sen väl låg i sängen kunde jag inte somna, för jag tänkte bara shit jag kommer inte hinna göra klart det, jag kommer inte hinna göra det.

Och jag fick sådan ångest! Ingen, ingen, ingen förstår mig. När man väl säger hur mycket man har och hur dåligt man mår och hur stressad man är så tror ingen mig... Jahapp, men jag kunde inte somna igår så jag satte mig upp i sängen igen och började läsa på ett annat prov jag ska ha. Så somnade jag sent iallafall.
Känner som att jag behöver börja gå på något snart för att inte säcka ihop p.g.a sömnbrist... (höh)

Men idag fick jag mejl om att min FEK B kurs var avklarad och jag fick MVG i den! YES!! Jag gjorde ju sista provet i tisdags och då hade jag börjat plugga nio på kvällen innan. Jag tyckte provet gick skit men tydligen blev det ett MVG. så jag är suuuuperglad!

Pratade även med de i kansliet om mina betyg och jag behöver förhoppningsvis inte stressa till studenten med proven utan kan nog göra de efter! Underbart. :)

Nu kan jag stryka två saker på min lista !:)

onsdag

Fan den här veckan är hemsk!
Men på fredag får jag pusta ut (lite iallafall) För då blir det ändå fest. Studentskivan blev inställd, tyvärr, Men BK ville inte ställa in utan de låter oss ha den gratis! Ja vi får betala vanligt inträde och så men ändå!

Så det var ju snällt, bra för både de & oss :) Blir kul!:)

day'n' night


flörtat med skolans personal? - avklarat

Haha, glömde ju berätta !
Det gjorde min måndag kan jag säga er!
Vi har redovsning & beskattnings lektion halv nio på måndagar. Världens segaste lektion typ men men. Så skulle vi jobba med våran inlämning som ska vara inne imorgon. Vi skulle "finslipa" den.
Olyckligtvis, glömde Annika spara arbetet sist de gjorde det så därför fick vi göra om hela uppgiften...

Meeeen, jag & katarina fick bättre saker för oss. Vi hade fått annikas inloggningsnamn & lösenord för hon avr försenad till skolan och vi skulle kolla på hennes dokument om hon sparat det. Men som sagt det hade hon inte.
Så därför... råkade vi gå in på hennes skolmail och mejla ett litet gulligt mejl till Data- Johan.

"HEY DUDE!
Är du i skolan idag? behöver hjälp med datorn..

FNIZZZzzZ"

Haha och Johan svarar "Aye!
Slackar över till Sudden å tar en kaffe nu! :)"

"Okej, *skrattar*.
Hoppas kaffet smakar  *ler* "

"Jo tack det gjorde det"


Hahah, sen fick Annika reda på det och blev sne på oss men vi förklarade att det var Ricki som klickade iväg det sista mailet och inte vi ;)
Så annika mejlade Johan och sa att Ricki var allt bra påhittig "FNIZZ"

hahahaha, så får hon tillbaka ett mejl där det står

"Haha, då löste allting sig då. Du kan ju hälsa Ricki att hans konto har låst sig på ett "mystiskt" sätt :P "

Fyfan, det var kul! Hela klassen satt och skratta när vi skrev mejlen till Johan "NEJ SKRIV DET. NEJ SKRIV DET!"
så kan det gå ;) Kul med sånt ibland.

skola

Hemma nu, stannade kvar längre i skolan helt i onödan.
Trodde jag skulle ha PA möte med min handledare som han hade sagt att vi skulle ha - men nej då har han inte tid... Så då går jag istället ner till datorerna för att skriva ut lite grejer men då funkar inte vissa datorer så det tog en tid.
När jag väl hittat en dator och ska skriva ut då funkar inte skrivaren!

Jaha, satt där i onödan då...

Klar med FEK B kursen nu HELT. Förhoppningsvis får jag mitt MVG, men provet idag kändes inte som MVG-kvalitet. Men men. Är klar med kursen iallafall!
Nu är det bara nästan ett helt A4 kvar med saker att göra innan studenten! Jag kommer se tillbaka på de här veckorna som en lycklig period i mitt liv - NOT. 

Dags för plugg.  

sucks

Hemkommen från en ca 1,5 timmas backning&parkerings lektion med pappa. Kan ju meddela att den gick åt helvette och att ni kan anmäla mig till sveriges värsta bilförare. Tror jag fick motorstopp 30 gånger efter en timma. Vi hyrde en jävla volvo och övade backa, men inte fan är jag bättre på det nu...
Suger gör det rakt av!
Suger balle som katta säger!

16 maj



Mina små kusiner från bosnien kommer hit den 16 maj och hälsar på! Pluttisarna, fan vad kul det ska bli se de igen!:)

stämmer riktigt bra på mig

Skirver mitt projektarbete och kom in på något "typ A-människor och B-människor". Gjorde ett test och jag är en A-människa. Och när man läser hur en sådan är så känner jag igen mig ganska väl i det de skriver. Att de tar på sig ofta mer än vad de borde, har svårt att säga nej, arbetsnarkomaner, vill lyckas med allt och presterar bra men nöjer sig inte med det utan höjer ribban bara högre och högre.. väldigt kreativa o.s.v. ALLT det stämmer in på mig.
Läs mer :



Typ A - driver sig in i väggen
Typiskt för typ A är att de är prestations- och tävlingsinriktade och ambitiösa, men de är sällan nöjda med sina insatser och höjer därför ribban hela tiden. De känner sig ständigt tidspressade och jagar på sig själva oavsett om det behövs eller inte, deras känsla av tidspress är överdriven. De har ett starkt behov av att ha kontroll över sitt eget liv, både privat och i arbetet. Många är arbetsnarkomaner, som arbetar hårt och länge. De strävar i det längsta att hålla trötthetskänslorna borta och jobbar ofta på gränsen till sin förmåga. De har svårast att anpassa sig till understimulans och hantera situationer som kräver tålamod.

I understimulerade miljöer stiger deras stresshormoner avsevärt och mycket mer än i miljöer som kräver ett högt tempo och ett intensivt arbetsengagemang. De är nämligen otåliga, rastlösa och blir irriterade när de tvingas vänta och när de hindras på vägen till att nå sina mål. Livsmålen är dock relativt oklara och självkänslan varierar. De har en tendens att reagera aggressivt mot andra människor. De känner sällan tillit till sin omgivning, utan är ofta misstänksamma och intar ofta en avvaktande hållning. Kanske är det bristen på tillit och förtroende för andra människor som gör typ A personer så sårbara? De har höga halter av stresshormonerna adrenalin och noradrenalin, vilket gör att blodtrycket stiger och pulsen ökar. Hjärtat utsätts för slitage och kärl förändras och många löper hög risk att drabbas av hjärtinfarkt.

- Det finns en variant av A typ vad gäller prestationer och det är människor som är känslomässigt väldigt engagerade i allt de gör. De är ofta mycket kreativa och har ett stort behov av uppmärksamhet. De är ofta väldigt hjälpsamma och kan inte säga nej och de är framförallt fokuserade på att prestera bra på sitt arbete, säger Grossi.


GE MIG!

Snart är studenten här. Satt och planerade lite med mamma och pappa hur vi ska göra och vilka vi ska bjuda... Vi har kommit fram till att på tisdagen då studenten är så bjuder vi hem mina kompisar och några andra och har en liten student mottagning. Men mamma & pappa vill fira min student så de ska göra en liten "fest" på lördagen med deras vänner och familj. Och det är 50 pers!!

Så sa jag till mamma för vi letar studentklänning till mig. Så sa jag att jag hittade en skitfin igår, en vit kort som står ut lite, med swarowski diamanter upp till och så knyter man en rosett bak.
Och så sa jag att jag ringde till affären som är vid Sturegallerian och skulle bara fråga vad den kostade.... 5000!!
Kan jag ju glömma tänkte jag.
Och jag berättade det för mamma att den var skitfin och att priset var för fint för min ekonomi. Då säger hon "Jag skulle ha köpt den på en gång!"
Men skojar du eller, jag har inga pengar! sa jag
"Jobba någon dag så betalar jag och pappa resten"
Haha, faaan hon skulle aldrig ha sagt det för nu kommer jag tjata som en liten unge. Ska åka och prova den iallafall :)

Jag skäms så himla mycket! Jag är som en hund som går med svansen mellan benen. Fyfan vad de har fått betala sen januari och kommer att få betala :(
Min brysselresa betalades häromdagen, min uppkörning, sen ska min david guetta biljett betalas och fickpengar till den, sen fickpengar till bryssel, min studentklänning... skäms!!

men jag ska gottgöra de på min student, på mottagningen - jag har lite planer . Jag vet att mamma kommer att böla sönder haha :) men när man får så mycket som jag och som har så fina föräldrar som jag så måste man ge tillbaka och visa sin uppskattning :)



Jag kan faktiskt!

Åh sista dagen nu när det gäller jobb. Jobbat tisdag, torsdag, fredag & lördag.
Har varit på både blomaffären idag & fiket. På blomaffären skulle jag bara hjälpa till under tiden Teresia var och körde budblommor.
Det var så kul för det kom in en kund och Nina hade redan en kund så jag fick hjälpa honom. En jättesöt liten man, så kom han fram till mig och säger "Hej hej, min lilla mamma fyller år idag och jag skulle vilja ha en fin bukett till henne"
"Okej, vi kan kolla i den färdiga kylen om det är något du gillar annars gör jag iordning en bukett" sa jag.
Så kollade vi och han sa att han tänkte sig något större, för en 500 kronor där.
Och jag får PANIK då, för jag har ju inte gjort så stora buketter, jo kanske två gånger förut och så har jag väl gjort rosbuketter för en 900 - 1000 kr men rosor är inte så svårt att sätta ihop.
Men men great tänkte jag!
Ja han ville ha rosa bukett och jag stod framför kylen och tänkte vafan ska jag hitta på nudå?!
Men så plockade jag lite blommor, lite liljor, lejongap,prärieklockor och massa andra blommor.
Och så gjorde jag bara lite och när jag var färdig så säger några andra kunder som stod vid bänken "ÅÅÅH GUUD VILKEN LÄCKER BUKETT! GUD SÅ FIN! Åååh vad du är duktig!"
Så säger en av kunderna till sin man "GÖRAN ! En såndär vill jag att du köper till mig" haha.
Så fixade jag till buketten med strån och fint rosa papper runt och en rosett nertill och han var så glad kunden! Och jag med för den blev grymt fin faktiskt!
Mamma vill att jag ska öppna blomaffär. Och ska jag jobba med blommor så ska jag vara egen då!


klänning










TGIF

Hemma efter en lååång dag på jobbet. Benen värker men men !
Fredag idag, dissar det roliga & sitter och fixar plugget istället. "Istället" - låter som att jag hellre tar skolan för att jag tycker det är kul... Jag går och suckar varje dag och nästan bölar för jag har så mycket! Men det är ingen som fattar hur mycket jag har !!! "Kan du inte tvätta källarfönstrena nån gång Ena?!" säger pappa irriterat.
Ska jag stå och putsa jävla fönster när jag har två prov nu i veckan, en redovisning och mitt projektarbete som ska vara klart som jag inte ens börjat på medan andra har typ skrivit 3o sidor?!
Fan vad arg jag blir.
Det är fan psykiskt jobbigt! Ska bli riktigt skönt att börja jobba och få pengar för det man gör, för jag får ju inte direkt pengar för att jag ägnar en hel dag eller till och med en fredag åt plugg! That sucks man.
Faan, tänk om man fick timlön för att plugga - jag hade fan varit miljonär nu! Eller vadå miljonär - miljardär -MINST! Det vore något!

Jag undrar ibland vad Gud har för planer för lilla mig. Vad jag gör om tio år?...

Yeah Yeah, back to business. Ni andra får ha så kul denna fredagskväll. Jag laddar inför nästa fredag och helgen därefter som ska tillbringas in Stockholma! Och helgen efter det i Bryssel!
Wow, me like,




Jag ska beställa min studentklänning snart. I helgen ! Jag tror det blir den här blåa. Du som har invändningar - SÄG! 

DAVID GUETTA

1 MAJ - STOCKHOLM , PÅ AMBASSADEUR


It will be AWESOME!


woooow man!

Okej loggade in på min blogg nu efter mer än två veckor. Skulle kolla min statistik och tänkte jag lär ju ha haft bara en läsare eftersom jag inte skrivit på över två veckor men sen när jag kollade... Haha vilka är fan nötterna som sitter och läser min blogg fast jag inte uppdaterar?!

Jaja, här har ni goda nyheter:
Dags att börja blogga igen! :)


såhär ser mina dagar ut fram till den 2 juni...

orka

Orka min mage. Börjat strula igen, vet inte vad det är :(  illamående hela tiden. Kan inte äta eller dricka typ. :(
Har varit & tagit prover idag så får vi se vad de säger.
Usch, orkar inte mer...
Nu är det bara två dagar kvar till min calle kommer :)