musik ,




och så en ayia napa låt ;


musik


'

House baby, house!

Sitter i köpet och lyssnar på massa house låtar. Nästan så att man blivit besatt..
Det är en så sjukt seg fredag! Vad händer liksom? Det jag vet är att det regnar & blåser ute och man har ingen vidare lust att gå ut i detta väder. Man är inte partysugen heller för den delen. Vad återstår? Jo filmkväll.. Det blir nog bra med tanke på mitt humör. Och filmval? Jo jag är rätt sugen på att se P.S I love you. Jag har hört mycket bra om den filmen och att den är "tårframkallande"! Inte för att jag är sugen på att böla men sugen på en mys film. Aja you get what I mean. . .


Och när fredagen är slut och du ska gå ut då är det GLASSIIIGT

Absolut, längtar lite till lördag. Shopping i Sthlm och sen ut med tjejerna. Äntligen är alla arton! Nu slipper du vara hemma och böla Belma ;)

CONGRATZ Cornelia till ditt körkort! Är inte alls sur på dig! Men glad för din skull, nu får vi köra med dig när vi ska någonstans;)

Slö

Hm, jag är så depp just nu, förmodligen för att jag är sjukt trött och klockan är bara halv nio. Jag funderar redan på att sova..

Slutade halv elva idag och sen har jag jobbat hela dagen hos mamma på cafét. Hade även "synundersökning" - lämnade in min lins som gått sönder och den andra som krånglat och så skulle jag få nya. Och olyckligtvis så var Strängnäs tidningen där och de ville göra något kort reportage om optikern och de ville ha några bilder på honom när han arbetar, så säger de "Men den där unga damen ska ha synundersökning så hon kan få va med på kortet". Haha, pinsamt de tog kort på mig när jag satt med en massa apparater, kände/känner mig som värsta retarden.... Kul när hela stan får se den....

På lördag blir det en tripp till Stockholm med Belma & Belma. och på kvällen blir det utgång med åtta tjejer, ser fram emot den kvällen!

Time for bed.


Kors i taket!

Oj oj oj, vad duktig man varit idag då! Först har man jobbat hela dagen sen hemma så har jag bakat en massa american cookies och städat huset samtidigt! Fasen så duktig jag är! Söndag imorgon känner att jag måste ta tag i plugget nu!
Men först, movie time!


Det är sjukt hur en massa minnen kan spelas upp i huvudet som en hel film så fort man hör någon låt. Att en låt kan påminna en så mycket och innehålla massa minnen och samma känslor som man kände då "spelas upp på nytt" igen.
Typ som
Coldplay - fix you. Bara massa ledsna minnen, Kallt ute & en massa tankar som rörde sig i huvudet på en. "Light will guide you home ... and I will try to fix you"
Timbaland  - Scream , Påminner mig om förra vintern, fester & så Jenni när vi var påväg till Nyköping till Calle. :)
Och så en till låt som jag tycker är skön bara sådär när man är själv, ligger i mörkret på kvällen och ska sova. Som Mr.  D skicka till mig , Lifehouse - Storm





Eller denna gamla, fina låt som alltid får mig att rysa


You are my purpose ..

They killed me today

Kvart över sex väcker mamma & pappa mig för vi skulle vara på cafét 7. Det var riktigt segt att gå upp kan jag lova er! Men det var bara att slänga på sig kläder och sen åka.
Jag & Mamma jobbade själva till elva och det var rätt lungt då, kom lite kunder då och då. Relativt lungt. Amila, min kusin började jobba elva.. Och precis då började folk strömma in. Alltså det var katastrof hur mkt folk det var ! Fast en bra katastrof självklart! Cafét är ju rätt stort och så finns det en uteservering och varenda plats var upptagen, både inne och ute! Och det var ju inte så att folk satt i en timma eller mer och åt sin lunch sakta. Utan det var som att de kommit överrens om att det ska rulla, så fort de ätit så ska andra komma och ta platsen. Alltså det var hur mycket som helst! Aldrig varit med om så mycket folk och under så lång tid. Vi fick stänga två timmar senare än vad vi skulle för det var så mycket folk. Så folket, jag är helt slut! De slakta mig idag. Men det gick grymt bra, vi var bara tre och det gick superbra! ;)
'
Igår var det 18 års kalas hos Ida! Hon var så fin den tjejen! Som vanligt! Det var en hel del tjejer där och det bjöds på mat och dricka och Idas gudomliga cheescake. Ida kom på idén att vi skulle köra den elaka versionen av sanning & konsekvens. haha, man fick göra helt sjuka saker! Det var kul fast mindre kul när man själv fick köra... (Inga kommentarer...) Tack för igår Ida det var super trevligt!

Jag och Annika åkte in till Eskilstuna och skulle köpa present till Ida för det finns ju ingenting i den här staden! Och som sagt skulle vi BARA köpa present till Ida men det blev inte så. Det blev inte som planerat. Jag säger bara såhär ; det är farligt att ha pengar på sig / på kortet... Jag hitta en massa grejer! Och det enda Annika sa "Ja Ena jag försöker få dig att inte köpa det där" . Köpte tights, tjocktröja / cardigan, diadem, kjol med knyting bak, och en zip tröja med "vingar" bak. (Alltså inga vingar som sticker ut, )Najs var den ! Lite rockig sådär. Sen köpte lite till mamma såklart. Sedan tog vi en fika på Waynes, jättemumsig kladdkaka & chai latte. Den satt fint ;)
Just ja! Det satte sig en liten unge bredvid oss med sin mamma & syster. och hon var kanske tolv år, men såg ut som sju så smal var hon och så hade hon tupperat håret och det var VERKLIGEN misslyckat. Jag tror inte hon kommer kunna kamma ut det där på 100 år. Stackars tjej, jag tänkte ahmen herre gud!, och så var hon ju så "cool" också. Hm..

Själv hemma ikväll, tänkte träffa Belma men tjejen har åkt in på akuten. Hoppas du mår bättre! Saknar dig massor! Fick ju träffa dig i skolan igår :) Skolan ja ^^ Affärsengelskan var ju mindre rolig den...


Ida (födelsedagsbarnet) & Camilla.

Annika & Jag...

Sommar 08'

Vi kör en sådan här, tog den av Belma ;)

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Ja, det gjorde jag säkert, typ drack 9 dar i sträck. Men Malin vi glömde våran polisgrej! :O
Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Cypern
Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Meeeer soool! Och körkort;)
Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
080808 - helt klart!
Största misstaget?
Gör aldrig några ;) (yeah right)
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är redan skadad så ;).. Men sjuk? Ja nu efter Ayia Napa men jag tar allt efter den resan för det var den värd!
Bästa köpet?
Jag vet inte ?
Vad spenderade du mest pengar på?
Partajandet
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja mycket! Speciellt nere i Cypern

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008
Dangerous-Akon
Ella Ella (tyvärr)
Bag in da box AH MED VÄLDIGT MÅNGA FLER.
Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
GLADARE.
Vad önskar du att du gjort mer?
Vilat definitivt !
Vad önskar du att du att du gjort mindre?
Jobbat
Blev du kär i sommar?
Vad är kär ?
Hur många förhållanden?
Inga
Favoritprogram?
Tittar inte på TV och speciellt inte OS
Bästa boken du läste i sommar?
Har inte läst någon
Största musikaliska upptäckten?
Jadu.. Mig själv ? ;)
Något du önskade och fick?
Absolut ;) bästa
Önskade dig men inte fick?
Nej ?
Gjorde du första dagen på sommarlovet?
Jobbade säkert
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Mer sooool & ledighet
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Jobb
- URK, Ute - "FRÄÄÄSIG";)
Vad fick dig att må bra?
Resan till Ayia Napa med de bästa tjejerna och allt nytt folk man träffa. Det var det bästa!
Vem saknade du?
Många
De bästa nya människorna du träffade?
Shit blir många här, Amir,Damir,Adde,Michel,Oscar,David, lund killarna. m.fl.
Alla goa killar som vi var med i Ayia Napa.
Sommarens sötaste?
Adde, måste jag säga .
Sommarens hetaste?
Allt
som har med ayia napa att göra. WHEN I SAY AYIA YOU SAY NAPA. Sen måste ju min bling bling klänning oxå stå med här ;)
Sommarens kärlek?
Äh,

Sommarens besvikelse?
Sommarlovet var så kort?!
Sommarens bästa?
Cypern 08 med de bästa!

Sommarens snällaste?
Pappa


So right.

Pridi mi bezobrazno jer ljubav.. to je prolazno.

Pluttisarna!

Läste Belmas inlägg förut där hon skrev att det var en massa nya ettor, de har jag liksom glömt bort?! Massa nya snorungar som börjat på skolan ;) OCH vi ska nolla de snart! Woho, det ska bli väldans kul! ;)

Saknar Belma, har inte träffat henne sen i lördags! Börjar få abstinens här hörru ! Åh tjejer , jag vill åka igeen!
 

Såklart!

Ja vad annars liksom, självklart ska jag vara sjuk nu! 
Var inte i skolan igår men tänkte gå idag, jag vaknar en timma innan jag egentligen skulle ha gått upp. Jag kan inte andas hela min vänstra sida av ansiktet känns förlamad och svullen och det dunkar i hela ansiktet.
Jag går till doktorn tänkte jag, fick tid ganska fort och de kolla lite och det visa sig att jag har bihåleinflammation. . . Kul.. Fick antibiotika som jag ska äta 2 tabletter 2 ggr om dagen i tio dagar. En riktig hästbedövning kan jag lova er! Blir ingen skola för min del imorgon heller. Jag har fått förlängt sjukt sommarlov. :) Se på det kan man göra hur man vill.

Fast jag måste faktiskt erkänna (så dum som jag är) att jag saknar skolan lite faktiskt, dock har jag ångest för matten. Matte C, vet inte alls hur jag ska klara den, jag har sån ångest så ni anar inte! Någon som vill hjälpa mig ? ;)




Ayia Napa 08'08'08

Har ju inte berättat om våran resa! Måste ´jag göra annars kommer jag glömma det sen, eller glömma resan eller bara inte "orka".

Vi åkte den åttonde, planet gick 16:45 från arlanda. Belmas Pirre skjutsade oss till Arlanda, tyckte lite synd om honom för musiken dunkade och ciderna klunkades. Hehe och det var ju inte kul att komma till Arlanda och typ se två Arlanda. Så jag sa till tjejerna "Hörre ni ni, nu får vi faktiskt skärpa oss ;) " Kanske därför vi tappade bort oss senare på Arlanda, "Hörrni tjejer vart tog F69 vägen ?" .. Kan ju säga att vi hamna hos Bulgarien killarna (F9)

Vi hade 2- 3 timmar på oss till planet gick och på de två timmarna käkade vi och gick och kollade i affärerna. Tror att vi satt och väntade sista timmen. Vi fick lite panik först för vi såg bara äldre och småbarnsfamiljer sitta och vänta. Men vi var ju ganska tidiga också och vi sprang in i planet när de öppnade incheckningen, konstigt att vi inte såg så många unga då.

Jag kan ju säga att resan ner dit var vääldigt långtråkig, utdragen. De där fyra timmarna kändes som en hel dag. Man satt och vred på sig hela tiden på den där stolen och kollade ut genom fönstret typ som om det skulle stå någon vägvisare och hur många km det var kvar... Ibland är man glad att musik finns och kompisar som typ Belma & Josephine även kallad Fido ;)

Klockan var nog tio när vi var framme i Larnaka, och ett när vi kom till hotellet. Vi bytte om och gick ut och utforskade stället lite. Vi hamnade på något engelskt uteställe med världens sämsta musik och skorna klibbade fast i golvet hela tiden.. Påväg hem gick vi in på någon supermarket och skulle köpa lite frukost för jag hade tydligen inte bokat det! Där träffade vi Kalmar killarna Michel, Amir & Adde. De bodde på samma hotell som vi, så vi gjorde sällskap hem och sen till deras balkong där vi satt och pratade lite, började lära känna varandra.

Klockan var åtta när vi gick upp dagen därpå, vi ville ta vara på solen. Inte kan man komma hem vit! Låg vid poolen hela dagen till kanske fem. Då var det dags att gå till rummet och sova, sen ut och käka middag och sen hem igen och fixa sig. Så såg våra dagar ut i stort sett.
På kvällen förfesta vi lite med Amir, Adde & Michel, drog även ut med de sen. Hade jättekul med de, riktigt goa killar :) Man bara skrattar när man är i deras sällskap.

Nu kommer jag inte ihåg varje dag in i minsta detalj, men jag kan ju säga att det blev mycket festande, mycket rajtan~tajtan. Träffade massa härliga människor! Onsdagen var ändå roligast, det vet ju jag & Josephine - det började bli redan för mycket för mig på rummet och sen fortsatte det ute. Vi hade sällskap av Damir, Amir, Adde, Nico, David, Oscar och en till kille. Den kvällen var otrolig! Säg vad som inte hände den kvällen.. Som Karl en kille sa, han trodde han fått ngt i drinken för han var ledsen och grät och jag vart ledsen den kvällen och började grina inne på någon toalett. Jag tror jag oxå fått ngt i drinken då, jag gråter aldrig på fyllan! Men Okej det att jag grina men det roliga är att jag snackade på skånska!? PÅ SKÅNSKA?! Belma och Jossan var med mig inne på toaletten och skulle trösta mig, men de kunde inte göra det för de vek sig av skratt. Sen när vi gick ut "Hon är inte skånsk.."
Nej men resten av kvällen var grym, jag hade grymt kul. Men dagen därpå var inte grymt kul...Jag & Jossan var så bakis, bakis så in i helvette. Så fort vi gick upp ur sängen lika fort la vi oss igen. Vi hade ju köpt drinkar och för varje drink du köper får du tre shottar.... Och belma ville inte ha sina shottar så vi fick ta hennes... Och alla drinkar, alla tequila, vodka, och shottarna... Inte konsitgt att vi mådde illa två dar efter den kvällen, jag levde på vatten i två dar hahah. Jag fick inte i mig nånting! Vi var såhär jag & Jossan "Jag måste på toaletten! / Jag mår illa...."  Haha, aldrig mer sa vi.. Sen på kvällen skulle vi dricka igen såklart men jag fick inte i mig någon dricka... Jag chillade den kvällen ;)

Jag och Belma vart utlåsta en kväll av Josephine, natten tillbringades på en trappa med trevligt sällskap, Amir & en till kille. Det bästa med resan var alla människor man träffade! Jossans "Höna" ;) Haha.

Vi tog en tripp till havet en dag, låg på stranden ett tag. Det var härligt att känna sanden mellan tårna ;)
 

Veckans hiss;
Vädret
Människorna! Favoriterna var kalmarkillarna.
Partajandet
Drinkarna

Veckans diss:
Högklackat
Illamåendet
Kräks
Bakfylla
Belmas mysiga blåsor på fötterna
Febern
Smögenkillen^^ 

Veckans låt
Dangerous - Akon 
Low - Flo rida

Veckans ord
Kyyyl Jossan!
Chozza
Shelly






 AYIA NAPA 2008
8/8 - 15/8




Driver du med mig eller?!

Första skoldan imorgon -  okej , kul men ändå inte för jag har sådan ångest för matten.
Det "roliga" är att jag börjar halv två men min mamma tvingar mig jobba imorgon med henne från sju "Bara för att se morgonjobbet". Sen skickar hon hem mig för att sova.. Jag blir så sne på henne ibland och jag kan ju inte säga nej till henne och itne ställa upp men jag är väldigt arg nu! Jag är sjuk och jag orkar inte något.

Jag vill bara iväg på en till resa. Get away from here, men som jag sa idag ; jag kan ju glädja mig åt att jag går mitt sista år nu och förmodligen sista året här i denna stad.

Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på skön musik och drömma mig långt bort´.


Cefé & Jobb

Förkylningen går aldrig över, du & din AC Jossan ! Men ärligt, går det att komma hem frisk från ayia? Eller iallafall från en sådan "semester" som vi haft..?

Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag ner till mamma till fiket ta en fika och sen börjar jag jobba vid två/tre typ när jag känner för. Ska stänga idag för ingen kunde.. Tror inte jag skrivit det här , men mamma har ju öppnat café så det blir nog att jobba där lite nu och försöka hoppa in på blomaffären då och då. Måste ju ställa upp lite för mamma.

Sen vill jag bara säga att jag saknar Belma & Jossan, mina medresenärer ner till Ayia Napa;) Ni har ju blivit som en vana efter 8 dagar tsm!


will.i.am


AYIA NAPA 08'

Imorgon smäller det folket ! Då flyger jag, Belma även kallad kapten krok ;) och Jossan till ayia napa! Ska bli väldans kul & väldans röj!
Hej syster som läser detta! Du håller din mun stängd ;) Hoppas du har det bra här och inte saknar mig alltför mkt! Om några år när du blivit stor får även du följa med ;) Men nu är du för liten för en massa bus som din syster gör! Men jag ska lära dig allt gumman lilla ;) Du ska gå i mina guld-fotspår ;)
Syster älskar dig & tänker på dig när jag är där nere! Take care lillen! PUSS PÅ DIG SYSTER.


Belma & Jossan vi ses imorgon ;) Vi har en toppen vecka framför oss ladies! ;) En fucking magisk vecka!  Jag har även glömt köpa min coco lukt body spray! men det fixar vi där nere! ;D

Sista inlägget nu! Take care!
LOVE .  / E

ena/belma konversation

ena./ säger:

MEN IMORGN PÅ ARLANDIS

Belma, yeye. säger:

tack du med ja har en gift for you tomorrow

ena./ säger:

JAG KOMMER TILL DIG TOLV!

ena./ säger:

what for me?!

Belma, yeye. säger:

a gift

Belma, yeye. säger:

expert killen i ett omslag

Belma, yeye. säger:

hahhaha

ena./ säger:

du jag är jättekortis nu i håret

Belma, yeye. säger:

skoja

ena./ säger:

FUCK YOU

Belma, yeye. säger:

har inte sett

ena./ säger:

SÖLUTA JAG ÄR KÄR I HAN

Belma, yeye. säger:

du är kär i mig

Belma, yeye. säger:

hajde målaj naglarna

ena./ säger:

NEJ I EXPERT BOY!

Belma, yeye. säger:

i pi na pi se

Belma, yeye. säger:

hahahah

Belma, yeye. säger:

du krossa mitt hjärta nyligen

ena./ säger:

HAHAH JAG GILLAR DIN BOSNISKA STAVNING

ena./ säger:

TSS

Belma, yeye. säger:

hahahahhaha

Belma, yeye. säger:

ja visst är den bra

ena./ säger:

JAG KAN TA MED MIG SILVERTEJP IMORGON SÅ LAGAR VI DET

Belma, yeye. säger:

vad ska vi laga

ena./ säger:

DITT HJÄRTA idiot

Belma, yeye. säger:

AHA

Belma, yeye. säger:

ja gört

Belma, yeye. säger:

så är det i bra skick till ayias

ena./ säger:

hahaha

ena./ säger:

nej fan

ena./ säger:

inte hitta kille där nere

ena./ säger:

killAR!

ena./ säger:

plural you know

Belma, yeye. säger:

hahahahahahahahaha

Belma, yeye. säger:

störd

Belma, yeye. säger:

du är

Belma, yeye. säger:

skriv blogg ikv fan


like the desserts miss the rain


hopelessly devoted to you

jag känner inte dig men ändå, vill ha dig.


´TVÄTTA?!

nu ska jag försöka mig på det där mysteriet igen ! - tvättmaskinen! Jag har ingen aning om hur man tvättar eller sätter på en tvättmaskin. Får se hur det går om kläderna blir missfärgade är det ju mindre kul! :O

älska den på krogen!


Mr handsome

Dina blickar var to die for! You had me