Inte min dag igår men

den sluta ändå ganska bra...
Börja med att jag snoosa i 40 min (som vanligt). Det första jag gör när jag kliver upp ur sängen och märker att jag är själv hemma är att sätta på ztv för att piggna till( the voice funka inte ), SEN när jag ska öppna badrumsskåpet och ta tandborsten råkar jag ha ner mammas nya parfym som hon köpte för två dagar sen! Jo men självklart ska den gå sönder och det blir typ två hack i kaklet! Woow mamma kommer döda mig för parfymen och pappa kiommer döda mig för kaklen! Men vi kan alltid se det från den ljusa sidan och typ tacka gud att hela flaskan inte gick sönder, flaskan är typ halv men parfymen funkar ändå som tur är har flaskan väldigt tjockt glas. Jag limma fast glasbiten (en stor en) med nagellim! Thank god for nagellim! något alla borde ha i handväskan, nödsituationer. Men hacken kunde jag tyvärr inte rädda med nagellim...
Sen kom jag försent till lektionen- vi hade prov. "Fint folk kommer alltid sent" och har problem på morgonen..
Ja, som sagt dagen började inte så jättebra men det blev bättre sen.
Min kusin ringde mig vid fem och frågade om jag ville följa med och träna. ABSOLUT! hon gick på pilates jag fanns som vanligt vid löparbanden. Sprang fem km! Fem liksom, duktig tjej ;) Och gjorde 60 sittups. Jag är mkt stolt över mig!

never.

"var har du varit hela mitt liv, och var kommer du vara?"

Härligt härligt!

Imorgon är det en såndär bra dag för jag börjar tolv och har bara två lektioner (: Jo det är skönt!
Vi har äntligen hittat hotell i Sunny Beach, men mina föräldrar ska såklart börja hålla på och säga nej åk inte dit blablabla. Får övertala de imorgon för ikväll orkar jag inte hålla på och övertala folk, det kommer ta sin lilla tid...
Mamma och pappa kom hem från kryssningen halv sju idag. De hade presenter med sig såklart, (: jag ville ha två Naomi parfymer, såna som man kan ha varje dag. Sen fick jag D&G:s light blue, det är en utav mina favoriter. De är ju bara för snälla de! Ska sova nu, eftersom jag inte fick det imorse! godnatt ,


Rihanna

Konsert, 12 mars. (:

So if you see us in the club go on and walk the other way

Var barnvakt igår, kändes som att alla hade fest då! Men jag hade det ändå ganska trevligt hemma med Belma. Ida kom sen också. Vi gjorde mat, jag hade dukat bordet fint (: tände ljus och så:) Det var mys. Jag underhöll tjejerna lite senare på kvällen till  Vill ha dig i mörkret hos mig och what a feeling. Ja men det var ju kul, tyckte de ! ;) Kollade på film vid tolv, världens segaste och tråkigaste film. Men ändå så ville man inte sluta titta, den var så sjuk så man ville se slutet. Den var nästan 2 timmar! Joshua hette den. Boooooring. Den får då * av mig.
Belma åkte hem nu, nu har vi setts fredag, lördag, söndag och måndag imorgon. Måste plugga historia idag, har prov på onsdag. Jag föredrar hellre en filmkväll, varför inte en film dag?
Vi kollade på klipp på youtube från ayia napa, sunny beach och turkiet- VILKET PARTY alltså! Helt sjukt. Jag längtar!

Jessica Alba

             
 Vacker är hon och hon har kroppen man kan drömma om!

image89

Belma <3

Belma, yeye. säger:

blir kyckligsallad;)

ena . säger:

yes(:

ena . säger:

köp gurka

ena . säger:

röd paprika

Belma, yeye. säger:

okej, en grön gurka och en röd paprika?

ena . säger:

nej en blå gurka

ena . säger:

ja det finns bara gröna gurkor

Belma, yeye. säger:

okej, då vet ja en gurkisch och en papriokish

ena . säger:

vilka filmer var det vi skulle se?

ena . säger:

skirv upp en grön gurka för säkerthetsskull Belma så att du vet vad för gurka du ska ta ;)


Helg snart.

Fredag imorgon, dagarna går så sjukt fort! Plockade på mig "några" universitets-tidningar idag från skolan. Satt och bläddrade i de och det kändes som att det var igår jag satt och bläddrade i böcker när jag skulle välja linje till gymnasiet. Ja vad har jag då kommit fram till? Jo att tiden går så otroligt fort!
Har pluggat lite matte idag, jag ligger efter som vanligt. Men det är luuugnt! Duschen nu och sen sova :)
 


Heath Ledger.

Kan inte fatta att Heath Ledger dött? Det känns bara så overkligt, vi satt för någon dag sen tjejerna och pratade om honom, hans filmer och hur snygg han är! Sen idag så hittar de honom död... whaaaat? Sjukt, fan så synd. Inte han! :(  Tio orsaker att hata dig och Casanova är två favoriter.  Och han var en av mina favoriter.
R.I.P.

image85      image86

ARG!

Jag blir så arg på mig själv! Jag har suttit här sen sex, tänkt skriva klart en uppsats. Tror ni jag har gjort det? Nej! Usch! Jag bara drar ut på grejer, sitter vid datorn istället för att göra lite nytta!

Fan så sjyst det här var! gula pumps när man är brun, och gula acessoarer. Nästa köp definitivt!
image84

Torris

Belma säger: Alltså han är så torr på msn den där killen! Riktigt torris!
Ena säger: Vafan, smörj in honom lite då;)


Läste belmas inlägg om mig på gympan, du är ju så skojig du Belma va!:

Har haft idrott som sista lektion och gud så kul det var. fattar inte hur jag orkar skratta så mycket? Visst är jag lättroad men endå. Enas fel, skrattar sönder mig varje dag. att man ens kan ha så kul i skolan trodde jag inte. haha. Idag tex. på idrotten skulle vi spela vollyboll och alla vet juh hur duktig Ena är. ;) Varje jävla gång och då överdriver jag inte, så sköt hon bollen rakt in i ett rum istället för att sikta den mot mig. till slut kunde jag stå inne i det där rummet och vänta på att en boll skulle komma. Sen när vi står och lyssnar på läraren så säger hon: Fan jag är inte så händig av mig, hade den bara vart 10 cm längre så hade det gått. HAHAH. snuskig är hon också. ;D

bara för att din tunga hänger ut när du ska slå en boll ;) du har väl gjort för mkt av något belma ;) hahaha! och det jag mena att om den bara hade varit 10 cm lägre* så hade bollen kommit över. Men man hör ju det man vill höra, right Belma? ;) Du missade byggarbetar killarna OCH "röven " när jag egentligen menade "rören" ;)  haha. What a day!


muppar är vad vi är (:

Oj då klockan är redan halv sju! Har mycket att plugga ikväll för att jag kommer inte vara hemma imorgon..
Äntligen, så hittade jag ett hotell i Ayia Napa! Nära stranden och centrum- kan ni tänka er?! Jag tror det blir det hotellet faktiskt.
Har varit en sjuk dag idag, det enda jag & Belma har gjort är skrattat. Jag vet inte jag var som en duracell kanin värsta energisk! Drog en massa skämt och Belma dog av skratt- som vanligt. Tur att hon är lättroad! vi var som två små lågstadie barn idag på geografin skickade lappar till varandra:

E: Jag kom på att jag skulle behöva plugga imorgon och på onsdag. Hur gör vi, när ska vi va?
B: Okej men ska vi gå till resia imorgon då och ta filmkvällen på torsdag eller fredag?
E: Kan vi göra =) =) Men inte på fredag för att min mor fyller år =) Men fan då skulle jag behöva sova hemma också.
B: HAHA! På torsdag då? Just ja du skulle sova hemma! :D
E: Jaa, din nöt! =( Nu blir jag ledsen i ögat.
B: Haha, fan då får vi väl titta på söndag eller nåt! Bakisdag;)
E: Men då, haha! SKA JAG VÄNTA EN HEEEL FUCKING VECKA?! SLUTA SPELA SVÅR NU BELMA!
B: HAHA, MEN NÄR FAN SKA VI TITTA DÅ!? GE FÖRSLAG JAG ÄR INTE SVÅRFÅNGAD! du kan få mig lätt;)
E: Haha, lättfångad brud:D Jag kanske blir din 20: e Belma ;) Men jag vet inte isånnafall ikväll, men det går inte.
B: HAHA, oj oj oj, ja min 20:e ;) Hot baby. ikväll?! jag har ju stödmatte till sex!haha
E: Niiice! Stöd Belma ;)
B: Stöd kan du vara;)
E: Bää på dig (tom i skallen) Jaja men dissa mig fuling
B: Hej Får! jag dissar aldrig dig det vet du darling ;) Naaaw, puss på skinkan.

La ni märke till belmas "bakisdag"- typiskt hon och "bakisdag" ......- VÄNTA NU! Nej faaaan, hahaha kom på NU vad du mena med bakis! HAHA Jag trodde du mena baka bullar eller nåt. HAHA, men nu fattar jag- vara-bakis-dag! :D KACHING!
gosh, vilka töntar vi är- jag kommer att ångra detta inlägg..

Guten morgen,

Så ska vi säga när vi är nere i Berlin- jag har börjat öva lite som ni ser (:  Är i skolan nu börjar om exakt 14 min. Ovanligt tidigt för mig! Annars brukar jag vara i skolan typ 4 min innan vi börjar sådär precis att jag hinner gå till skåpet ta mina böcker kolla mig i spegeln en sista gång och sen springa till det andra huset där vi ska ha lektion. Anledningen till att jag är så otroligt tidig idag är att jag bytte bara om 2 gånger imorse, som annars brukar vara tjugo gånger. Tar typ ut hela garderoben på sängen och provar nästan allt. Fråga Belma hon vet! Och pga mina klädbyten så får jag oftast ta en joggingtur till skolan (: 
Nu ska jag kila upp till Företagshuset och ha Organisation & Ledarskap. "WOHO" liksom I just love, love, löööööv mondays! ... (8 min kvar)

"ooops I did it again"

Wuups, nu ligger jag "illa" till. Fast så illa är det inte, det är mer en positiv grej. Men fan nu är jag tvungen att göra det. Hur ska detta gå?! Vad ser de liksom? Vad är det som är så intressant med mig? Men det jag vet är att jag måste göra
det.. Önska mig lycka till när den dagen väl kommer..

image83

Blondes VS brunettes.

Tror jag håller på att bli sjuk eller så spökar min mage igen. Funderar på att gå till doktorn igen för det har inte direkt blivit bättre... Jobbigt är det iallafall. :( Har haft en supertrevlig helg, det var längesen! Det enda som fattades var min Belma. Men vi får ta och träffas nästa helg, då ska vi ha kul! Första 18-års festen! Hon hade världens bästa dröm också, hoppas den går i uppfyllelse- att jag & hon flyttar härifrån och bor ihop. Det kommer nog bli så och jag ser verkligen fram emot det! Då blir det en flytt söderut (:
Ska kolla film nu med min mor :)
Later! 

Maah, vill bli blond igen! Kom att tänka på, igår när vi körde det där spelat hemma hos Ida. Jag & Malin körde mot Ida & Jossan och jag och Malin vann. Jossan och Ida är blondiner och jag och Malin är brunetter.. Kan det betyda något kanske ? ;) Blondes vs brunettes.. Malin var så rolig igår vi fick en fråga så skulle vi svara på den. Men vi var inte överrens om samma svar, hon ville svara det och jag något annat. Så sa jag till henne "Malin jag lät dig svara sist och du hade fel nu ska du låta mig svara". "Ska du hålla på sådär kommer vi att ha fel på varenda fråga och förlora stort". Men jag lyssnade inte på henne och svarade rätt på alla fyra frågor! JUST DET MALIN! Det känns mer rätt att va brunett va, eftersom jag är så smart, blir jag blond igen kommer inte folk ta mig på allvar.. Haha nej skoja. Smarta blondiner är tufft;)

Hon är så sjukt snygg i den här videon:



Vad tycker ni mer om, brunetter eller blondiner? ..

Mycket trevlig kväll.

Det var väldigt trevligt hos Ida igår! Fick träffa Josefin, Malin och Ida då såklart. Först när vi kom dit blev vi bjudna på mousserande vin av hennes syster. Vi fyra satt i köket och pratade om allt verkligen, det var ju så länge sen man sågs så alla hade något att berätta. Smaskiga detaljer ;) Efter ett tag vart vi sugna på att spela spel, det blev ett killar mot tjejer spel. Vi hade ju inga killar där men det gick bra ändå. Det var kill och tjejfrågor som man ska svara på och hade man rätt fick man gå ett steg. Jag & Malin vann stort över Ida & Jossan. Sorry girls, better luck next time ;) Det var verkligen som förr i tiden när vi hade våra tjejkvällar. Gud, vad kul man hade det då, ibland slutade det med att man låg på golvet och dog av skratt. Tycker verkligen det är synd att man tappat kontakten med så många... Fast när man väl träffar varandra så har vi verkligen skitkul, och det är bra det! Typ som igår, massa skratt blev det!
Kommer ihåg när ninni fyllde år och jag och Eve skulle "överraska" henne. Vi gick till ICA och köpte 2-liters glass och nougatsås och silverkulor. Haha så tog vi ut den där feta glassen på en tallrik och dränkte den med nougatsås och gjorde en krona av silverkulorna. Superfint tyckte vi! Glassen hann ju smälta lite påvägen hem till Ninni. Men Ninni blev glad och det var det vikitgaste.
Åh vad jag saknar stunderna med tjejerna. Vi hade det grymt kul tillsammans!

Vi kom in på andar igår också. Idas syster berättade lite sjuka grejer, usch hatar sånt för att jag tror verkligen stenhårt på att det finns något... De hade tydligen tagit hem ett medium som pratat med "spöket", helt sjukt, jag skulle ALDRIG ta hem ett medium för om det skulle visa sig att vi har spöken så hade jag inte bott kvar här. Bättre att inte veta (: Det blev sent igår, kom hem halv tre. Ida bor bara en minut ifrån mig, de hade skrämt upp mig så mkt så jag ville inte gå hem själv men fick ändå göra det sen, för malin och jossan ville inte gå en omväg. Tack för det tjejer! :)
Nej men det var verkligen jättekul igår! Det måste vi göra om!

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska vara barnvakt från fem.. Min kusin kanske kommer hit efter jobbet, hoppas det!
 
Ge mig sommar :)

image81

Lördag [=

Ska snart börja göra iordning mig. Belma och Jossan kommer till mig vi ska försöka hitta nåt ställe vi vill åka till sen i sommar. Jag vill helst åka till Ayia Napa men vi hittade inga bra ställen, man får liksom välja om man vi gå till stranden eller gå till centrum. Vi vill ju ha hela paketet liksom! Hotell mitt på stranden mitt i centrum, fast som sagt det är lite svårt.. Äh vi får se, vi får väl välja. Fast bäst vore nog ändå om man valde att bo mitt i centrum sen får man gå till stranden, ta en promenad och förbränna gårdagens kalorier ;) haha.
Belma & Jossan ska bara vara här en liten stund för att jag ska till Ida vid sju och Jossan& Belma ska nog bowla :)
Måste kila nu! Ciao!♥


Sooova snart!

Jobbade idag efter skolan så jag var hemma sju. Vid åtta åkte jag till mina kusiners kusin, de skulle vara där och dricka lite så de ville att jag också skulle komma. Det var bara jag, mina två kusiner, min kusins kille, deras kusin, patricia, en tjej och en kille som jag inte vet vem det är. Det var faktiskt kul, jag skulle bara va där någon timma men det vart mer än en timma... Mycket dans, dricka & skämt blev det(: de tyckte det var kul att jag var där med tanke på att de är mycket äldre än mig allihopa . 
Fick gå hem själv genom peddo skogen, men jag hade väl ändå sällskap- belma ringde mig och pratade med mig hela vägen hem (: snällt av henne !
Jag är så sjuuukt trött, ni anar inte! Lördag imorgon! Sova, sova! På kvällen ska jag nog till min granne Ida, tjejerna ska vara där ska bli trevligt att träffa de. Det var ju så länge sen!
Jag har verkligen ingen lust eller kraft till att skriva mer, så det här får duga för ikväll/ inatt.. Nu ska jag krypa ner i min underbart sköna säng! Om jag har skrivit konstigt/ fel what ever så får ni ursäkta mig.. 
Godnatt!

chatt avec mon cherie Belma.

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

HAHAHHAHAHA

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

ja vill prata med dig

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

fast vet inte hur ja ska uttrycka mina känslor

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

i have treeee feeelings insdie

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

hahahaha

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

you me and hmmm candy

ena . säger:

har du tre känslor ?

ena . säger:

HAHAHA

ena . säger:

JAHAA , NU sätts den där lampan på där uppe,

ena . säger:

Jag, du och godis

ena . säger:

ja godis får man inte glömma va?

ena . säger:

Hahh, trög

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

Perfekt kombination

ena . säger:

ska vi inte ta med kladdkaka då?

ena . säger:

och lite sprit?

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

nej godis for ever and ever liksom

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

JO

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

fan

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

de med

ena . säger:

varför inte lite killar också?

ena . säger:

haha

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

ena (L)belma (L)mat (L)killar(L)sprit

ena . säger:

HAHA

ena . säger:

mat, var fan fick du det ifrån? jag lever gärna på godis jag (:

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

OKEJ

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

dissa mat då

Belma, yeye. pluttefnjuttnjuttnjutt. säger:

do it

ena . säger:

fast då får vi skriva att vi älskar att träna också, speciellt löparbanden, om vi ska dissa maten och leva på godis


Knas

Min pappa är allt bra rolig, han är uppe på övervåningen så ringer han mig på mobilen eftersom jag är nere i källarn.
Är det du som lyssnar på musik ?
Neej..?
Inte? Hör du musik?
Nej, vadå da...?
Då måste det vara jag som drömmer!
Så la han bara på. Haha jaha?! Han är för go han!
Dags för sängen nu kanske.. det är en dag imorgon också!
Godnatt folket!

20:33

Kom hem för en liten stund sen.. Det var rätt skön dag idag.. Och Belma du missade Dicks snuskiga kommentarer idag på europakunskapen!  Och för er som inte vet vem Dick är så är han typ världens snuskigaste(kåtaste) kille på denna planet. Han håller på och snuskar sig verkligen hela tiden, och "råkar" missuppfatta grejer. Men vi tycker om dig ändå Dick, förresten namnet passar dig perfekt va. ;) Fick sitta mellan honom och daniel på lektionen, man ville inte direkt höra allt de sa... (:
Idag fyller Josephine 18, grattis!! Vill också fylla år! 4 månader kvar, wii. (: jag längtar mest till körkortet!


Everything.



And how can I stande here with you and not be moved by you?

Tidsfördriv

senaste
1. Kompis/kompisar du träffade: - Annika, Katta, Elin, Madde på matten sista lektionen?
2. Personen du pratatade med: - Belma
3. Du fick SMS av: -
4. Du kramade: - Annika

idag
5. Kläder: - svart T-shirt, svart väst, sjal, mörka jeans, svarta stövlar
6. Bättre än igår: - Jo

imorgon
7. Är det: - onsdag
8. Planer: - skolan, jobba, träna, plugga
9. Något tråkigt som händer imorgon: - det får vi se

favorit
10. Nummer: - har inget
11. Färg: - Rosa/ svart
12. Årstid: - sommar!
13. Saknar du någon? - Ja
4. Humör för tillfället? - Nej tyvärr,

frågor och svar
15. Det första du gjorde I morse? - Gick upp ur sängen ? (;
16. Vad åt du sist? - Päron
17. Vad irriterar du dig på? - massa, fjortisar t.ex. :D
18. Tror du på distansförållanden? - Inget är omöjligt!
19. Vem tänker du på just nu? - Ingen
20. Tror du att personen tänker på dig också? - don't know
21. Vart reste du sist? - Bosnien- Sarajevo!
22. Vad gjorde du igår kväll? - Skola och jobbade
23. Liknar du din mamma eller pappa? - en mix, mest mamma
24. Ler du ofta? - OM JAG GÖR?! (;
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,) - Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - Ja
27. I vems säng sov du i igår natt? - Min
28. Vilken färg har din tröja? - Rosa

sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? - Ja, tyvärr.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? - Vet inte
31. Gråter du när du skadar dig? - Jag brukar inte skada mig, så jag vet inte.

lycka
32. Är du en glad person? - Det kan ni ge er på! Det bara smittar av sig!
33. Vad gör dig glad? - musik, vänner, familjen. Massa.
34. önskar du att du var lyckligare? - Klagar inte, men visst kan det va bättre
35. Är lycka överskattat? - Nej
36. Kan musik göra dig glad? - ohja (:

kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt ?'Jag älskar dig''? - Yes,
38. Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig'' och menat det? - Ja..
39. Har du en flick/pojkvän? - Nej
40. Är du nöjd med det? - It's cool, men ibland vill man ha någon..
41. Är du kär? - Nej

hat
41. Vem hatar du verkligen? - Ingen!
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? - haha nej
43. Är du en mobbare? - Nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? - Nej, tror inte det
45. Har du blivit sviken någon gång? - Ja,

skola
46. Gillar du skolan? - Det är rätt chill va
47. Favoritämne? - sovmorgon, haha ;)
48. Värsta ämne? - Rättskunskap
49. Har du spytt i skolan nån gång? - Haha nej!
50. Är skolmaten god? - Man ska inte klaga.

HALLÅ HALLÅ!

Guess whos back?!
Har inte orkat skriva några blogginlägg, men nu är jag på hugget igen känns det som! Dock har jag inte så mycket att skriva om...
Idag när jag var nere på stan på lunchen så fick jag syn på en tuggummiautomat! Jaha och tänker ni då? Brukar jag också tänka, har jag alltid tänkt när jag gått förbi den där satans automaten men just idag så tänkte jag inte så. Jag tänkte GUD vad gott det skulle va med ett sånt där tugummi! Ni vet såna där runda stora som knappt går att tugga. Jag kunde inte sluta titta på den där automaten! Men så feg och mogen som jag är så vågade inte jag gå till den och stoppa ner en krona i den och ta ett tuggummi för att fiket mitt emot var fullt med folk, och vad skulle de tänka om de såg en 18-årig tjej gå stoppa enkronor i automaten- för jag hade inte köpt ett utan det hade blivit flera (; haha. Så det var bara att gå förbi, men jag ska allt köpa mig såna tuggummin nästa gång när vi är flera 18-åringar ;) Att man inte kan få va barn ibland?!

Slutade jäääättetidigt idag! Halv tre! Det är WOW om man går på Europa. Annars är man väl hemma fem, halv sex varenda dag. Jag var överlycklig när sista lektionen var slut, det var nästan så att jag sprang hem va! Det bästa som finns när man kommer hem sådär lagom tidigt och är trött det är att gå sova någon timma. Så det var det jag gjorde, jag gick och lade mig och sov en timma. Gosh, vad underbart det var! Min dag var gjord! Nu sitter jag här nere i mitt rum med datorn på bordet och ska skriva mina "läxor". Har ni tänkt på vad töntigt "läxor" låter ? Jag har mycket men ändå lite..
* Skriva broschyrer
* Skriva klart samhällen
* Skriva VD-rapporten
* Läsa ut en bok och svara på frågor, två sidor med frågor. Seminarium imorgon.
* Plugga lite geografi, 

Jag vill ha sommar ! (:
image80


 

min första "bilolycka"

De behövde en till på jobbet igår bara några timmar så jag fick hoppa in. Gick och fikade med mamma efter jobbet, det var trevligt. När vi kom hem satte jag igång med städandet nere i källaren. Jag var jätteduktig, städade mitt rum, andra rummet där jag har min dator, allrummet, strök mitt påslakan och mina kläder. Belma kom till mig runt sex, "OJ! jag har aldrig sett ditt rum såhär städat!". thx (;
Vid tio fick vi för oss att vi ville kolla på film och pappa fick åka ner med oss till stan. Jag körde och allt gick jättebra tills jag blev påkörd! Av en kines! Jag skulle in i rondellen och så kommer en taxi i världens fart och han visar inte var han ska, så jag bromsar lite för att låta taxin åka förbi och så ser jag en bil bakom mig komma i världens rally fart och rakt in i min bil! Jag bara satt där, kollade på pappa och skulle säga att han skulle säga till den som körde att han fanemig ska betala nu! Men sen när jag ser pappas min så vänder jag mig om igen och tänker det är inge bra läge att prata nu! Pappa går ut så kommer det en kines ut ur bilen, och pappa kollar på våran bil men det blev inget märke eller något så för hon körde in i våran dragkrok. HAHA, så hon fick väl en liten buckla eller något, men pappa säger till henne det är lugnt, inget hände! Och hon är så glad kinesen att hon går mot pappa och vill krama honom, pappa sträcker fram handen istället. Haha. Men det var inte mitt fel som tur var! Pappa sa inget han bara skratta, han sa att hon såg ut att ha druckit lite. Men det var kul fast jag var skakis som fan. Belma såg värsta skraj ut,haha. Första gången on åker med mig så händer det här. (: Och Godismonstret hade stängt så det blev ingen film för våran del.. Men som tur är så hade jag lite filmer hemma.
Vi kollade lite i resekatalogerna och på internet, men vi hittar inget hotell i Ayia Napa som är nära både stranden och centrum. Antingen är man i centrum och har långt till stranden eller så är man nära stranden men långt till centrum. Vi får se hur det blir. Men vi måste boka snart!

"Du får köra in det lite mer" - Det Belma mena var att jag skulle träna på att skriva med T9.
 "It's getting hot in her"- och min engelska är väl sådär.. Haha, skrev det vid heelt fel tillfälle till en kille..  Men vi hade kul igår. Tack Belma för gårdagen! Nu ska jag plugga lite.. (:

image79

Fredag´

Friiiiday idag. Tränade idag på min håltimma idag, känner mig så duktig! Jobbade också efter skolan. Ska även jobba imorgon.. Det blir ju superbra! För då kan jag gå till gymmet efter jobbet, för hade jag varit hemma så är det inte säkert att jag orkat gå till gymmet.. På eftermiddagen/kvällen kommer Belma & Josefin till mig, vi ska som jag skrev i det tidigare inlägget, försöka iallafall, bestäma oss för var vi ska åka och vilket hotell! Jag längtar som en tok!
Vi får gäster snart så jag ska vara hemma denna fredagkväll! Ska bli trevligt!

Dick, han förklara idag hur det var/är när man har tjej. Här är hans förklaring: Det är full rulle! 24/7 upp & ner, upp & ner!


Fredag imorgon!

Har inte skrivit nu på några dagar. Har inte hänt så mycket, skola och tränat. Onsdag började "mitt nya liv"- sallader & träning. Jag, Belma & Cornelia ville inte äta i matsalen var inge vidare mat och ingen av oss orkade gå dit bort så vi gick ner till stan och käkade lunch där. Alla var nyttiga och käkade sallad, sen när skolan sluta gick jag och tränade. Sprang 5 km och styrketränade lite. Jag var så dukitg jag! Idag hade jag sovmorgon till elva, var nere på stan och kollade på en väska innan jag gick till skolan. Hade bara två lektioner idag men var ändå i skolan till sex... Pappa fick komma och hämta mig då för jag var jättehungrig och trött! Har inte gjort så mycket idag, suttit vid datorn och skrivit klart mina skolarbeten som vi fått redan första veckan ?!
Fredag imorgon, den här veckan har gått väldigt fort. Imorgon är det skola, träna på håltimman, jobba och sen hem! Får gäster på kvällen och jag tror Belma kommer också. Vi ska kolla resor (:

Min lillebror berättade för mig idag att de byggde rymdskepp på dagis. Jaha sa jag, och så skulle jag se om han visste vad det var, bara såhär på skoj. Så jag fråga "Vad är rymdskepp?"
"Det är såntdär som ser ut som plus, de åker i rymden och skjuter... Som i star wars"
De är bara för roliga småbarn när de ska förklara. Jag sa också att jag kanske ska flytta.
"Nej" säger han då "du kan inte"
Nehe varför inte det då?
Du har ingen kille!
Hahaha, jag måste ha en kille för att flytta. Jaja (: Dags för sängen nu!
Godnatt!

Spicy!

Spice Girls are back! Som ni redan vet... Jag själv tycker bara det är en töntig grej, att återförena tjejerna. De kommer aldrig bli lika stora som de var när jag var liten, OCH hade hela rummet täckt av Spice Girls affischer! Pinsamt men sant! Säg någon som inte var Spice Girls fan?! Nuförtiden lyssnar de flesta småbarnen på emo-band, sad but true! Och det känns bara så overkligt att små flickor ska helt plötsligt gå runt och sjunga "Stop right now thank you very mutch".. Jag tror inte helt enkelt på återföreningen, Spice Girls tillhör 90-talet. Det är nya grejer nu, typ Pussy Cat Dolls. De är/var 2000-talets Spice Girls. Jaja. Jag kommer så väl ihåg när en kompis från Södertälje kom och hälsade på mig. Det var på tiden då Spice Girls ruled liksom, och vi fick pengar till pizza, vi skulle gå och äta på en fin restaurang. Men vi fick "förhinder" på vägen dit, för att det låg en liten kiosk där typ en spelbutik. Och vi gick in där då och brände alla våra pizzapengar som vi hade fått, på tidningar med Spice Girls på. Jag kommer ihåg att vi köpte en tidning som var ganska dyr, man fick med massa Spice Girls posters och klistermärken. Så kommer vi hem efter bara några minuter med Spice Girls tidningar! Haha, vi satt i mitt rum sen och delade på allting, "jag vill ha den där bilden!". Ojojoj!

Kommer även ihåg när jag skulle beställa en CD-skiva. Jag prenumererade på Mr Music, man fick cd-skivor varje månad. Vet inte om ni känner till låten Bailando, det måste ni göra för det var ju en riktig hit då! Jag var kanske sju, åtta och jag verkligen älskade den låten! Så jag beställde deras CD-skiva. Jag typ räknade ner dagarna till när den skulle åka ner genom brevinkastet. Och så kom den dagen äntligen! Jag var överlycklig, nej jag var ÖÖÖÖVERLYCKLIG! Men lyckan vände snart då jag öppnade paketet och fick syn på PER GESSLE! De hade skickat en Per Gessle skiva till mig istället! Vilken sjuåring lyssnar på Per Gessle?! Det kändes som att hela min värld skulle gå under bara för att jag inte fick Bailando skivan, kommer ihåg hur ledsen och besviken jag blev! Jag tror jag till och med avslutade min prenumeration där också bara för att jag var så besviken på de. Haha, tänk vilka problem man hade/ har när man är så liten. När man tycker då som att hela världen ska gå under, men som man nu bara skrattar åt!

Spice Girls, Bailando, Aqua, The offsprings( Pretty fly for a white guy) och Maria Carey hör till det förflutna nu. Maria Careys låt I can't live, fast jag sjöng aj kän leeee.
Oh boy, måste ha varit kul.
Man är så oberoende av allt annat runtomkring när man är liten. Det är så kul när man är så liten och när något obetydligt verkligen betyder något för en.


"När jag satte mig i hans bil behövde han inte ens va snygg"

Det var en ovanligt skön start på den första skoldagen. Första lektionen var organisation och ledarskap, den kursen är inte obligatorisk så jag visste inte om jag ville gå den eller inte men sen kom jag på att den kan va bra att ha om man vill bli eller bara råkar bli chef/ledare.. Din kanske ? ;) Mina planer är ju att starta eget, eller som vissa andra jobba mig upp till "högre position". Min pappa brukar säga till mig kom ner till jorden, men jag nöjer mig inte med bra. Har jag aldrig gjort, jag tror på mig själv och vet att bra inte duger för mig utan att jag kan va och ha det bättre än bra. Kom och tänka på låten Fighter, "thanks for making me a fighter". Jag är lite utav en fighter va, och nu kom jag tänka på "I got it from my mama". Har fått mycket av min mama, jag kan vara riktigt arg, ger inte upp så lätt- envis,fighter. Dock har jag fått "vissa grejer" av min mamma som jag inte är så nöjd med, t.ex min längd! Pappa kunde du inte gifta dig med en liite längre kanske ? Haha, nej då! Förstår att han valde min mamma, hon har ju snygga ben- det har jag också fått av min mamma som jag är rätt nöjd med va ;) (bara de va liiite längre) Men nog om mig och vad jag fått av min mamma..

Hade två lektioner efter Organisation och ledarskap sen var det lunch. Efter lunch hade vi bad men jag kände på morgonen när jag vaknade att jag verkligen inte ville gå i det där kalla vattnet och simma runt som en val. Så på gympan som var den sista lektionen behövde inte jag & Belma va där för han tyckte inte man lärde sig så mycket av att sitta och kolla på när de simma. Och vi behövde inte komma tillbaka efter våran promenad som man egentligen ska gå på om man inte ska va med på gympan. Ni kan få gå hem tjejer om ni vill. SWEEEET maaan! Men jag och Belma gick raka vägen till Resia och pratade med en dam där och plockade på oss kataloger som vi sedan gick med till George's café och bläddrade i. Vi fikade i 2 timmar och pratade om allt & alla. Mycket skratt blev det!
Belma och Anela kallade mig för pedofil. Farligt för mig sen efter att jag fyllt arton, då kan man faktiskt bli "pedofil". Fast jag föredrar "lammkött" istället för "pedofil". Fast jag håller ju inte på med lammkött längre. No,no. Vi kom även fram till att vi tjejer dras till mer "badboys". Och då passar den där fina låten in så bra "Bad boys, bad boys what U gonna do.. ".  Gosh vad jag känner mig töntig. Men det blir väl alla när de är glada?
Nu ska jag be pappa åka ner med mig till stan behöver köpa lite grejer.

7 januari

Första dagen i skolan.. Fått schemat, var inte så slappt som jag trodde det skulle va, men men! Lyckades låsa mitt konto idag till datorn, första dan.. Gick ner till "IT-Johan" och frågade honom ifall han visste vad jag lyckats med första dan i skolan.. Låsa kontot? fråga han mig.
Mjo precis.
 "Du är den första idag". Ja någon måste ju va det va!? (; Sen låste han upp det och frågade om jag kunde min kod, Ja det kan jag!
Sen kommer jag ner där igen efter 2 min, har råkat låsa mitt konto igen. Det var tydligen inte rätt kod.. Så kan det gå när man haft lov (: väntar på att nästa lektion ska börja och efter det är det lunch. Jag är suuuperhungrig!

Sista dagen på lovet.

Var tidig imorse, vaknade nio wowowow! Duschade och fixade mig sen åkte jag ner till stan med pappa, jag skjutsade mig själv hehe. Pappa är fortfarande osäker jag ser i ögonvrån hur han närmar handen hela tiden handbromsen. Pappa jag kan bromsa? Och jag kan köra!
Jag var första "kunden" på fiket, min kusin jobbade och jag hade lovat henne att jag skulle komma ner och fika. Satt där till fyra sen gick vi hem tillsammans till mig och fortsatte fika. Snackade lite skit med mamma min, ett vanligt tidsfördriv för tjejer, dock är inte jag så bra på att snacka skit, faktiskt..
Skola imorgon, vet inte när jag börjar får kolla upp det sen. Det här sista halvåret kommer va skönt när det gäller schemat. Kommer inte va i skolan lika mycket, mer sovmorgonar!! Det är det enda jag behöver, sova ut på morgonen sen kan jag va i skolan till sex om det så nu behövs, men bara jag får sova för jag är verkligen inte en morgonmänniska, vem är det ?

Till min babe (;

Friendship isn't how you forget, but how you forgive.
Not how you listen but how you understand.
Not how you see, but how you feel.
Not how you let go, but how you hold on!


DU
, är en riktig vän. Jag behövde inte säga att jag var nere, du märkte det och över en skärm. Det är väl ändå en riktig vän, en som inte behöver veta men som vet. En som inte ser men som känner. Dig har jag alltid kul med, dig är jag alltid glad med och även om jag inte är det så gör du mig det! Tack vännen min!

I'm not sad for you,



A little late for all the things you didn't say
I'm not sad for you
But I'm sad for all the time I had to waste
'Cause I learned the truth

I knew there'd come a day
I'd set you free 

'Cause I'm sick and tired


Bakom ratten,

Yee, har varit och kört lite med pappsen nu.. Ska boka min teorigrejs också så att jag har det klart och körkortet så fort som möjligt! Satte och läste lite i "Du & Jag i trafiken " imorse så kommer pappa och säger "ÄNTLIGEN!". Haha, han är rolig han, han har tjatat om den där boken i flera månader. Och han klagar på att jag kör som om jag vore proffesionell, alltså att jag tycker att jag är proffesionell när det gäller att köra. "Ja vem vet pappa jag kanske är född proffesionell körare?"
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Min kusin kommer nog hit och "chillar" med mig. Mys!



Pimp my ride eller vadå?
image66

Fresh

Yes, nu är man hemma. Var hos Viktor en stund, var en massa folk där som firade KM, Han fyller arton idag! (: Grattis! Själv så har man "några" dagar kvar, 10 maj (LÄGG DET PÅ MINNET)någon som orkar räkna? Jag vet inte vad jag ska göra den dagen, hur den ska firas. Någon som har något förslag?

Jag & Dennis pratade gamla minnen nu hos Viktor. Jag & Dennis har gått i samma klass sen ettan. 6-9 var ändå roligast, minnen för livet! Ojojoj vad jag saknar den tiden! Jag tycker synd om lärarna speciellt Bosse. Vi bara väntade på att hans hand skulle "åka" av eller att han skulle få en hjärtattack på lektionerna. Anledningen till att hans hand skulle åka av är att han slog något så förbannat hårt på bänkarna när han blev arg på oss- vilket var väldigt ofta! På hans lektioner gjorde man något av följande: kastade sudd på varandra eller varför inte på Bosse, sov, pratade i telefon, planerade kommande fest/er, tog varandras pennor/mössor you name it! Vi var värst på skolan, men ändå väldigt omtyckta. Haha Emil var klassens bad boy, han var så uppkäftig mot lärarna och varenda ord i meningen började på bög. Ändå så fick han en ros och diplom på avslutningen för sitt fina uppförande? De måste ha blivit något fel där va! Då var man trött på klassen och man längtade till avslutningen, men bättre klass får man leta efter. Saknar den tiden med er!

  De här gucciskorna är ett måste i min garderob! Vill ha, vill ha! Och den här ursnygga klockan!


Tell me where?d you get your body from.

"Jag ska bli en pilotbabe till sommaren!" Sa jag till syster min, Sen kom jag på att jag sagt så de senaste fyra åren... Men hey, nån gång måste man börja och nån gång måste man lyckas!
Mamma och pappa åkte till stan och jag och syster är själva hemma. Jag satte på musik och skulle städa lite. Man kan inte städa utan musik, hallå? Det är nog anledningen till att jag aldrig städar klart, jag blir ju helt slut efter all dans! Get naked var på max, Britney har lyckats ännu en gång. Jag är inget Britney- fan, men hennes låtar är helt okej, hon gör och kommer göra en Comeback! Kevin Federline kan ta sig någonstans.

Dansade lite för min syster nu, körde mina berömda moves för henne, haha sen kom jag på nåt nytt som hon bara var tvungen att spela in. Blev ju en hel dansfilm det där! Och jag har börjat få respons, ja angående min sångröst! Folk börjar tycka att jag sjunger bra. Min syster sa det förut, att jag sjunger bättre än Nicole, haha. Och att min syster säger det, det är liksom "Kors i taket". Vem vet, idol nästa ?

Skön låt, (;


Hey there!

Idag är jag ledig, fick panik när jag vaknade och såg vad klockan var, 12:47! Hoppade upp ur sängen, jag älskar att sova och bara ligga i sängen men jag älskar inte att ligga i sängen eller sova till ett! Nejnejnej, det funkar ju inte! Gick till stan och kollade lite där, fanns inte så mycket. Skulle ha gått och tränat men det blev inte så. Men jag var ju ute och gick i två timmar, det räknas väl ändå? Jag var som Bambi på hal is, det är ju som en skridsko bana här utanför, eller överallt! Behöver inte gå till IP! Bara sätta på sig skridskorna och åka på gatan.. Just ja, det var det jag ville göra i vinter! Åka skriskor (fast inte på gatan), haha. Det var så längesen! Säkert tre år sen! Hoppas snön och kylan är kvar så man hinner göra det!

Här kommer lite kort från nyår! =]


Sista dagen!!

Sista dagen på jobbet idag, tog ledigt torsdag & fredag. Ska bli skönt att få soooova!
Fick springa imorse till jobbet, hade ställt klockan på 07:15 så tänkte jag att jag hinner nog fixa mig på en timma och en kvart. Men det är farligt att "råka" stänga av alarmet på morgonen. Så jag sov till åtta jag, hade ungefär en halvtimma på mig att fixa mig, men det vart 40 minuter- så jag fick springa till jobbet jag. Kommer in där prick nio, snacka om att jag är punktlig (; Men man ska aldrig vara punktlig har jag fått lära mig, man ska alltid vara lite tidigare.. Hmm? Men jag kommer in där och det första jag hör är:
"Jag har hört en massa rykten om dig!"
"Va? Vadå? Om mig? Eller hur!" Går aldrig rykten om mig, jag är ju så tråkig jag hehe. (;
"JO! det är sant! Går rykten ända bort till Åker, om dig på nyår!"
Näe tänkte jag, vad har jag gjort nu?! Någon som spridit falska rykten?! Typiskt mig att tänka det värsta!
 "Jaha, vad för rykte?"
"Mmm skulle du allt bra vilja veta va! Nej jag har hört att du var en riktig pudding på nyår!!"
HAHA, trodde det var nåt hemskt jag skulle få höra (; Men det var väl kul (;

Timmarna gick ganska fort idag, känner att jag kunde ha jobbat till åtta för jag var inte det minsta trött. (:
Just det! Midsommar hos Belma! Hon har tydligen jättesnygga grannar som rullar runt på gräsmattan nakna på midsommar ?! Belma var ändå för skön när hon berättade att de gjorde det i somras: TROR DU INTE JAG VAR SOM FASTKLISTRAD VID FÖNSTRET ELLER?!

Senaste..

Klädsel:
Vad har du på dig idag:
Myskläder (:
Vad använder du just nu för skor: Just nu inga alls, men annars stövlar.
Favoritfärg på kläder: Svart


Senaste person som:
Sov i din säng:
Min syster, hah
Du pratade med i telefon: Martin
Du delade en drink med: Belma
Du gick på bio med: Halva klassen
Skällde på dig: Kommer inte ihåg


Senaste:
Låt du hörde:
Lifehouse- Storm (acoustic)
Film du såg: The invasion
Mat du åt: Macka :P
Kram: Min kusin
Puss: Lillebror
Känslan: Ledsen
Ilska: Igår efter ett samtal..
Resa: Sarajevo! Om det är en resa utomlands?
Glädje: Ja idag, efter att jag vaknat......
Dröm: Att jag åkte ner till Sarajevo och jag hade glömt packa, så jag åkte ner med bara det jag hade på mig:P
Boken du läste: A walk to remember
Personen(personer) du träffade: Massa igår
Personen(personer) du pratade i telefon med: Martin
Personen du fick sms av: Belma
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig ätit där
Gången du var utomhus: Inatt
Gången du sov: Inatt/idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag


Gott nytt !

Första dagen på det nya året. Jag hoppas det här året blir bättre än förra, jag säger inte att o7 var ett dåligt år men man vill ju alltid att det ska va bättre. Hoppas på förändringar...
07 var ju helt okej, många grymma fester, mycket bra semester- den bästa hittills, bytte klass vilket var nog det bästa valet jag gjort det här året iallafall. Ja något jag kommer minnas är ändå när Martin var här. Haha, det var kul! Fast vi vet ju båda, Martin, att jag & du inte funkar ihop som par (; Det fick vi lära oss det här året ,Tyvärr, men "tredje gången gillt" funkade inte heller. Haha. Och Jakob som förlorade körkortet påväg upp hit, det var nog lite mitt fel också. Hoppas ni har det bra nere i Kalmar!

Just det, Hovfjället ja! Jag var såååååå arg på mamma och pappa när vi var påväg upp dit. Vad skulle jag göra uppe i fjällen?! Jag hatar snö och jag tänker inte åka nånting! Tänker sitta i stugan hela veckan! Meeen, jag hade så fel jag! Vi hade det grymt kul där uppe! Jag ville inte åka hem, lärde mig åka skidor snacka om att jag var grym i backarna (; Såg ut som självaste Gunde Svan! (om han nu åker skidor, fråga mig inte sånt!) Efter att jag hade åkt tre gånger i grön backe så skulle jag och en till kille åka i de andra, okeej jag gick med på det.. Men jag trodde itne jag skulle få åka i svart backe! Han lurade mig. Fick värsta paniken när jag åkte ner för den så det gick inte så bra, kommer inte ihåg om jag rullade istället..? Men envis som jag är, jag ger inte upp så lätt, så jag började "klättra" upp för backen då för jag skulle åka ner för den och inte rulla! Woho vad bra det gick! Lite läskigt var det men det gick så bra så (;  Belma däremot åkte ner för alla backar på rumpan. Bra Belma mycket bra du såg ut som en invalid-Gunde. Better luck next time! Fester på kvällarna, ja kortfattat det var mys!

Sen har man väl haft mindre roliga stunder..
Men o8 ska inte innehålla såna stunder! Det ska bara vara glädje och lycka! Men jag tror inte att ett år kan bara vara bra, det måste innehålla något dåligt.. Tror jag iallafall, det är en del av livet.
Maj då fyller jag arton, hoppas på ett körkort då också! Berlin i en vecka med alla tvåor dagen efter min födelsedag! Sen kommer sommarlovet, då planerar jag minst två utlandsresor. Några i Sverige kommer det nog bli också. Börjar trean i höst, va skönt! Och förhoppningsvis väntar "en flytt" för mig, var vet jag inte än. Min mamma kommer dö om det blir så, stackare! (: Men jag funderar även på att resa istället. Till USA, har alltid velat åka dit.  Så är det.

Igår, Nyår, hade det jättekul. Belma & Jossan kom till mig vid sex, jag var själv hemma så volymen var på max (; Fixade oss inför kvällen, vi var mycket snygga. Belmas mamma kom och hämtade oss vid åtta, vi åkte upp till lokalen mamma och de hade hyrt. Var en massa där, släkt & vänner. Jag hade det jättekul där, de dansade, sjöng karaoke och grejer. Vi drog till Luka runt tio, där var det ännu roligare! Han bor ju mitt i stan så det var inte så långt till hamnen, gick dit strax innan tolv och inväntade det nya året. Fullt med folk och en massa raketer! Ja och sen efter det var det efterfest på efterfest, kom hem sex imorse. Fast jag kunde ha hållt på till nio jag, hehe.
Usch, jobbar imorgon. Har verkligen ingen lust, jag är jättetrött. Hoppas jag är sjuk. Men tjejer, tack för igår!

Nu ska jag ta en dusch, får gäster snart.
Bilder från igår/inatt kommer !