gå dö tjejen


Alltså tjejen gå dö vill jag bara säga. Sitta i ett badkar, prata en massa blä blä (vad säger du förresten), vad har du för liv, moget säger jag bara. Stör mig en massa på såna !

YES YES YES !

Klarade teorin idag! Gud vilken lättnad! Pluggade lördags någon timma sen igår och idag vips godkänd! Trodde aldrig jag skulle klara den, aldrig!
Pappa satt och väntade på mig sen i väntrummet för han blev klar med handlandet tidigare och jag ba kom ut där "YEEES". DU SKOJAR?! Säger han då. Nej jag skojar inte pappa. Jo du skojar!
Fan vad glad jag är! Ska boka halkan & uppkörningen imorgon, hoppas får tid snart! Jag är fit for fight!

Måndag

imorgon gäller det, håll tummarna för mig ! (; Kommer aldrig klara det!!

Vic. Beckham


Imorgon ska mammi klippa sig såhär och ljusa upp håret. Jag som tvinga henne till det, vi får väl se hur det blir! :P Vill också ha sån frisyr men är för feg för att klippa av håret.

Ayia Napa -o8



Nu är allting klart, betalat och biljetterna väntar vi på! Ska bli nice! En månad och en vecka kvar!
Nu kör vi, kör vi ;)

Fan ta dig Anela.

Anela & Malin ska ut på krogen, skumparty och en massa house. Jag känner inte för att stå och dansa i skummet men däremot känner jag lätt för housemusik. Skulle egentligen gått ut idag men det blev ändrade planer, och Anela försöker verkligen övertala mig.


Anela säger:

koll VILKA IDIOTER SOM HAR KÖRKORT

Anela säger:

typ militärgustav

e n n a .| säger:

hahaha kom inte till mig sen och tigg om skjuts till matan

Anela säger:

haaha mwn su är smart bebis

Anela säger:

du fixar det

Anela säger:

jag vet det

e n n a .| säger:

NEJ

e n n a .| säger:

SÄG ITNE SÅ

Anela säger:

skumpary väntar

e n n a .| säger:

alla säger så sen när jag inte klarar det kommer jag bli fett besviken för alla har sagt att jag kmr klara det

Anela säger:

ah sånt suger ju å andrfa sidNa

Anela säger:

MEN säg ntte till folk när du har teori

Anela säger:

för då vet inte vi :D

e n n a .| säger:

haha men nu rä det kört

Anela säger:

men jag vet inte när du har det

e n n a .| säger:

nej vill du veta:P

Anela säger:

oj mnen vad äre det jag ser???? det är löningshelg

e n n a .| säger:

HAHAH FUCK OFF

Anela säger:

feeett snygga killar ute

e n n a .| säger:

jag bockar dig snart:O

Anela säger:

hahahaha

Anela säger:

hahaha

e n n a .| säger:

Det vill vi itne va

Anela säger:

men jaa teoriboken är också SEXIG!

e n n a .| säger:

Jag har feting ångest, seriöst.

e n n a .| säger:

HAHA, lägg av, kanske kommer fem i två och shakar loss

e n n a .| säger:

och flörtar loss tar mig en snabbisdrink

Anela säger:

men då har du 5 minuter på dig, sen stänger det

Anela säger:

fast ddrt kanskte är värt det

Anela säger:

houseeeeeeeeeeee

Anela säger:

och inte typ för vi har sagit studenten

Anela säger:

suger kock

Anela säger:

horsecock

e n n a .| säger:

men sen kommer jag fastna på grillen, alkis mat mitt i natten sen kmr jag komma hem fyra sen kommer jag sova till fyra nästa dag och sen är det kört

e n n a .| säger:

MEN LÄGG AV FÖRFAN!

e n n a .| säger:

nu är jag tvungen, fan dig

e n n a .| säger:

skulle ha blockat dig.

Anela säger:

hahahahahahahahahahaah

e n n a .| säger:

Aja jag kanske kommer

Anela säger:

you now you love me

Anela säger:

och finns det nått bätte än fyllemat?

Anela säger:

om jag LOVAR, att vi går hem senast 2 och inte stannar varje meter, och om jag LOVAR att dansa utan att ta paus.. kan du tänka dig att överväga ditt beslut?

e n n a .| säger:

Hahahahahahaha

e n n a .| säger:

ehm nej

e n n a .| säger:

Nej men vet inte.

Anela säger:

men din jävla MORMOR!!!!!


here without you

Klockan är halv åtta, jag vaknade för en halvtimma sen?!
Gosh, snacka om att jag var slut idag när jag kom hem från jobbet. JAG hade ett helvette! Vi var bara två stycken idag, jag & nina. På morgonen runt tio-elva tänker vi att det är jättelungt och det kommer va det hela dagen. Vilken tur då hinner vi fixa och dona i affären.. Sen så fick vi ordrar, bud som Nina skulle köra sen. Det var bara tre stycken men de skulle utanför stan så det skulle ta en timma kanske.. Och jag säger till Nina att hon ska passa på att köra nu när det är så lungt, klockan var elva. Ja säger hon det är nog bäst så.. Hell no. Precis när hon gick ut strömma det in folk! De såg säkert Nina gå ut och smålog lite "Hehe nu ska vi in till Ena och jävlas lite med henne". Alltså gud vad folk det kom!!
De skulle hämta sina flaskdekorationer, buketter o.s.v. Det kom in en kvinna och skulle ha en bukett för 300-400. Gå dö tänkte jag! Det stod en massa och väntade och så skulle hon ha feta buketten och när jag var klar med den så ändra hon sig och ville ha mer blommor i!
Efter henne var det en kille som ville ha en ros MEN han kunde inte bestämma sig för vilken, alltså snälla ska jag välja ut en ros åt dig som du ska fotografera?! Varför inte bara leta och ta ut den du vill ha medan jag gjorde den där 400-kronors buketten.... Efter honom kom det massa andra som bara hade krukväxter så det gick fort iförsig. MEN SEN! Alltså mannen snääälla är du tre år eller?! Han kommer där med en krukväxt, en liiiten uteblomma. Och han har stått i kön med den blomman så kommer han fram "och en kruka vill jag ha till den! " "Okej.. säger jag." Ja och då ska jag gå med honom och leta efter en kruka till den där och det står en sex sju pers i kön! Kunde inte han då ta och leta efter kruka med tanke på att han har nummerlapp och ingen kommer att trängas före?! Jag höll på att bli tokig på såna. Och shit vilket tempo jag hade! Jag var snabb som blixten! Men det kom kunder hela,hela,heeela tiden. Och varje gång den där dörrklockan ringde bad jag till gud att det skulle va Nina! Haha, och så kommer Nina efter en timma "oj vad kunder" "Nehe? menar du det?!"
Det var riktigt mycket folk idag, speciellt när jag var själv. Just ja sen kom det folk som skulle ha sina brudbuketter och det tar tid det med! Man ska förklara för de hur de ska göra och att de får med brev i lådan där det står lite om de olika blommorna. Och det ska va brudbukett, korsage, tärnbuketter & såvidare... Sen kom det en till som skulle ha brudbuketter. Ah det var mycket folk!
Vi stänger två på lördagar och alla blommor som vi har utanför butiken bruar vi plocka in senast en halvtimma innan vi stänger för det är så mkt blommor ute. Ibland plockar vi in när det är en timma kvar så att vi har en kvart, tjugo minuter på oss sen att städa i butiken. Idag började vi plocka in när det var fem minuter kvar. Fem i två... Kunder kom hela tiden, och jag förstår mig inte på folk som går in i affären när klockan är 14:15 och vill ha blommor. Snälla vi har stängt för en kvart sen... De verkligen försöker och man kan inte säga nej heller..
JA JA. slutpratat om den saken. Jag vill ha massage! Men min massör är utomlands, perfekt! Nu när jag behöver det som mest!
Idag ska Ena plugga på teorin, snart är det dags!


"det ska inte vara romantiskt, skippa den delen"

Jobbat idag hela dagen, 08:00-18:00... Det var mycket att göra som vanligt speciellt när vi bara är två, tre stycken. Folk är på semester och folk är sjuka...Men det går bra. Något vi har mycket beställningar på är brudbuketter. Blir alldeles till mig när jag ser alla brudbuketter nere i kylen, alltså de är så otroligt fina! Det är nästan så att jag vill gifta mig NU!
Igår kom det in ett par som har beställt brudbukett och så hos oss men de vill ändra på korsagen, blomman killen har på kavajen. Men det här paret ville inte ha någon blomma utan de ville ha något heelt enkelt, typ bara som något grässtrå som man gjort en ring av... Ah fråga mig inte. Så föreslog Teresia som jag jobbar med vad man kan ha mer istället för den där grässtrå ringen, någon mer liten blomma, man kan trä på en, två pärlor på. Så säger killen "Nej inget sådant gulligull och pluffpluff, det ska inte vara romantiska grejer skippa den delen." Alltså va fan ska bröllop va OM INTE ROMANTISKT ditt pucko. Och jag tänkte bara stackars tjej, om det är någon gång det ska vara romantiskt under ett äktenskap så är det väl på bröllopet? Vem vill gifta sig med dig om inte du tänker vara lite romantisk någon gång. Alltså snälla det är ett bröllop det ska vara fint då och ROMANTISKT. Det kändes som att han planerade alltihopa och hon gick bara med på allting... ? Jaja,
 



Jag var helt slut idag efter jobbet, jag typ kröp hem. Men sen vart jag pigg igen när jag kom hem och såg att mamma, pappa & våra grannar Eva & Jörgen satt på altanen och grillade. Grillad mat & grannar det är väl mysigt! Sen berättade Eva att hon är gravid, de väntar sitt andra barn. Åååh, gulligt! Nej hon började snacka om några gravidbyxor och jag undra vad hon skulle ha det till? Men sen när hon ställde sig upp såg man att det putade ut lite :)  Blir det ännu mer liv på gatan om något år!

Lördag imorgon, jobbar från halv nio till två. Sen hade jag tänkt gå hem och plugga lite teori och på kvällen får vi se vad som händer.. :) Kanske utgång, kanske myspys?

Jag snackade med Nina idag på jobbet, frågade henne ifall hon hade gått ngn inredningskurs eller skola. Och vi pratade lite och så och hon sa att det fanns en superbra skola i Oslo, inredning, design, dekoratör och en massa sånt kul som jag tycker om! Pratade även med mamma & pappa om det och de tycker det verkar bra, det vore jättekul att gå där! Känner att jag vill gå något utbildning som jag tycker är kul, och inte bara tänka på att tjäna pengar:P Jag kommer säkert starta eget, för det är det jag vill göra och jag har lite idéer. Tänkte googla lite på den där skolan nu och kolla :)
Sen ni folket ska jag sova. Vi har även betalat in resan idag, de resterande pengarna! Skönt att ha det avklarat. Nu är det bara shoppingen kvar:)

Jobb

Ge mig massage! Min kropp skriker efter massage! Och en säng just nu! Har jobbat idag, jobbat hela veckan! Har fått jobba själv också. Det har gått bra & det går bra.
Jobbar imorgon & på lördag därför jag hade tänkt lägga mig tidigt. Vad gör jag mer förutom jobbar? PLUGGAR. Kul lov jag kommer få! Pluggar på körkortet. Hoppas jag klarar det så jag slipper öppna de där böckerna igen...

Jag är så trött så jag orkar inte skriva så mycket, jag skriver mest för att uppdatera bloggen lite va... Kan säga att jag saknar min Belma!  Vill träffa dig snart! Har även fixat så att jag ska göra hårförlängning fast det blir efter ayia napa. Bokat tid för slingor& klippning och nagelförlängning innan ayia napa !=) Och imorgon ska de resterande pengarna betalas in till resan! känns riktigt nice faktiskt.

Nej ni, nu ska jag sova. Godnatt!

Är du snygg eller?

Maha, jag är sjuuuuuukt trött med typ 53295485235+0945283495´3+45 u i sjukt.
Har jobbat hela veckan och jag är skapligt trött & galet slut nu.. Skönt att jag slutar två imorgon och åker till Kalmar direkt efter! Ska tillbringa helgen där i Oskarshamn & Kalmar. Tar tåget som går halv tre och vi är i Kalmar strax efter åtta. Ska åka med Belma godingen.
Ja ni, hade tänkt packa ner det sista och be pappa spela in resten av Portugal-Tyskland matchen. BARA FÖR ATT Ronaldo är med. Han är mums.
Åh, trött idag på alla midsommarbuketter på alla kransar. "Ser det ut som att jag bryr mig? Aah men gå och plocka i trägården förf*an." skojade jag med tjejerna i affären att jag skulle säga till nästa kund som kom in och skulle ha en krans.
Och imorse var jag på grymt dåligt humör, sovit dåligt, och tågbiljetterna fuckade sig kunde itne betala över internet och jag gick tilol tågstationen för att köpa de där och det gick inte att köpa de där, det dummaste jag hört! Så kommer en kund och vill att jag ska plantera en grej åt henne. Jag hade lust att smälla till henne med krukan i huvudet. Hon skulle ha blå blomma i, men nej sen skulle hon ha vit..Men neej det passade inte så hon ville ha blå för det skär sig finare mot de andra färgerna. haha och tjejerna bara skrattade och sa stackars ena för jag fick stans mest jobbigaste kund. SUCK , alla de dras till mig.
Nu ska jag sova, ska upp sex imorgon BARA FÖR ATT jag ska komma en timma tidigare,klockan åtta,  för att det är midsommar. HAPPY DAY.
Lite irriterad är jag som ni ser, vet knappt vad jag skriver så trött som jag är.

Hoppas ni får en trevlig midsommar och helg.

Pusskram & klapp på stjärten som Rosita på jobbet säger.
Just apropå Rosita. HAHA, stackaren halka på en stjälk och landade på smalbenet i en kant på en träkruka. Skrek till som bara den och jag gick framför henne och jag fick ta mig fan hjärtstopp! Shit så hon skrek, låg på golvet och benet skakade. Det vart "hål" i benet och precis på en blodådra. Haha men så satt hon i bara trosor bakom skänken där haha, för byxorna var för tajta och Rosita är kanske 58 år. Men hon är störtskön! "Vafan GUBBE HAR DU FÅTT KÖRKORTET I KELLOGSPAKETET." sa hon till en gubbe som parkerade på våran lastzon :P


sådär innan bedtime

Vad gör jag nu ?
Lyssnar på musik, kollar flygbiljetter till Sarajevo, chittchattar på msn, läser aftonbladet & skriver blogg inlägg.

Vad har jag gjort idag?
Sovit, pluggat på teorin, umgåtts med Belma sen 1. Vi har fixat med våran resa & planerat våran resa till Oskarshamn/Kalmar.

Dagens plus i kanten?
Belma & vädret.

Vad ska jag göra imorgon?
Jobba 09:00-18:00. Jag har panik inför imorgon, sån tönt som jag är. Har lovat min chef att jobba nu nästa vecka och eftersom jag & Belma ska åka till Oskarshamn & Kalmar behöver jag ta ledigt... Åh vad pinsamt, vad ska jag säga?... Efter jobbet ska jag umgås med Linus. (:

Där fick ni er en update!

Bäst för mig att jag går och sover nu, annars kommer jag va döööd imorgon. Godnatt!

I like U , but I don't.

Jag hjärta cocos

mmm, det är fräscht på sommaren! Insmörjd med bodyshops bodybutter som luktar cocos! Och iförrigår när jag satt och åt lunch med Isak & Alex så berätta Isak att han fått in ett wax som luktar cocos! Nästa inköp !
Det är väl ändå sommarens hiss?
Vad mer är sommarens hiss?
Jo Ayia Napa!

I get it.

Vad finns det mer att säga .. ?

Den här tillägnar jag Belma som..

inte får gå ut på krogen än... ;) Nu blir hon säkert jättearg på mig när hon läser det här , hon blir ju nästan tårögd när alla ska ut och inte hon. Så den här låten tillägnar jag dig, du får dunka den hemma honey ;)

Men du kan ju alltid trösta dig med "som man brukar säga fina folk kommer alltid sent" ;) Du är som sagt lite sen men killarna som väntar något gott på¨krogen får vänta lite längre ;)





ÄR DET FEST ELLER?

Proppmätt är jag, rund, go och glad! Vi har gäster de grillar och jag sitter själv och förkrökar. =/ Ska hoppa in i duschen nu och göra iordning mig. Det blir nog BK ikväll med Malin, verkar som att det är många som ska ut dit ikväll. :) Som en kille på min skola skulle säga full & läspar gör han också "SO LONG SUCKERS"
PUSSPUSS





ÅÅÅH ERA SLÖA DUMMINGAR

åååh, Spanien vann såklart när det bara var en minut kvar. De gör alltid så och jag åt nästan upp kudden när David gjorde mål! Det hade varit bättre om Sverige satte in ett lag pensionärer istället för de som spelade! De sprang aldrig upp mot mål när de fick läget utan stod kvar och kollade på när två stackare sprang upp med bollen. KLART SOM FAN att det inte blir mål då!! Och Henke missade värsta bollen det kunde ha blivit 2-1 då. Men neeej han står bakom en spanjor och väntar på bättre tider. UUUSCH!
Hade jag varit deras tränare ojojoj! Min kusin som satt med och kolla sa när jag sa "hade jag varit deras tränare då, då då..!" "Ja då hade du våldtagit alla!" säger hon då. Hahah. Och divan Ljnugberg.
Okej jag ska inte klaga mer! Jag är inte bitter! ;) Bra kämpat Sverige men ni är ingenting utan ZLATAN!! Det är Zlatan som tar er vidare!

Zlatan, du är kung!




Att livet kan sluta bara så där..

Kom in en kvinna igår på jobbet och skulle skicka blommor till en begravning. Och tjejen som hade dött hette Malin, så då tänkte jag att hon måste va ung, för det är inte vanligt att 60+ heter Malin..Sen berätta hon att tjejen var bara 18 år gammal och att hon körde ihjäl sig dagen innan hennes student. Fyfan vad hemskt jag ryser så fort jag tänker på det, dö i en bilolycka dagen innan hennes student. Usch, det är sjukt läskigt att man kan dö bara sådär. Att livet kan sluta bara sådär. Stackars föräldrar, de hade säkert fixat med hennes student, och livet fortsätter utan henne. Det är hemskt och orättvist!

do it, do it do it weeell

Hemma från jobbet nu, jobbat hela dagen. Uh, har fått mitt schema nu också och det blir heeela sommaren. Ledig nån dag men annars fullspäckat, får se om jag orkar!
Vad står det på schemat ikväll då? Jo tänkte ju ta en powerwalk men vädret tillåter inte det... Titta på fotbollen, Sverige- Spanien. Synd att Chippen inte är med! Hoppas Zlatan är kung ikväll också! Annars ska man bara ta det lungt och ladda inför kommande jobb-vecka..

Farlig

Det är farligt att kolla på killen, han är farligt snygg! Helt kär i honom!




suck

Sitter i skolan nu, skulle tömma skåpet och göra klart lite arbeten.. Har även pluggat ekonomi ganska mycket, gjort en hel del bokföringar. Det går riktigt bra kan jag säga, lätt som en plätt när man väl kommer igång! Ska ha prov på bokföringen på fredag, hoppas det går bra... Nu sitter jag och skriver en geografi uppsats och efter den ska jag hem! Sugen på film ikväll! Någon som vet ngn bra?

Norway!

Dags att börja tänka på vad man vill göra efter studenten då det är bara ett år kvar!
Visst vill man plugga vidare men frågan är vad ska man plugga och orkar man direkt efter? Har jag de två frågorna klara ja då blir det plugg direkt efter.
Men som det ser ut nu så är det ett starkt NEJ på de frågorna och jag börjar undra vad jag ska göra?! Det som är solklart är att jag vill inte va kvar i den här staden, är jag det så kommer jag va fast här livet ut känns det som. Tragiskt.

Första tanken var att flytta till Bosnien i ett år och jobba på den svenska ambassaden i ett år, har "kontakter" som jobbar där som skulle kunna kirra jobb åt mig. Sedan slog mig en annan tanke, varför inte Norge? Nära och bra liksom.
Pratade med mamma & pappa och de tyckte likadant, varför inte?
Har kollat på jobb nu men orkar inte läsa norska inatt så jag strunta i det, satt och kollade lägenheter istället och jag hittade en asfräsch! Skojar inte den var grym! Men innan man skaffar lägenhet vore det bra om man hade jobb.. Vi får se hur det går :) Jag vill bara bort härifrån se något nytt, träffa nytt folk..

Jag vill också!


sommar looov!

Ohja det har jag nu!! Underbart. Skolavslutning imorse från halv nio till halv tolv sedan var det bara att gå ner till stan och möta upp Ida där. Vi gick till Georges och fika satt där ett bra tag. Halv tre skulle jag hämta min bror från dagis sen gick jag & han och köpte glass och gick sakta hemåt. Han tjatade heeela vägen hem på mig "jag vill gå och bada hos Idaaa, jag vill gå och bada hos Idaaa". Skulle aldrig nämna att Ida sa att han fick komma och bada i hennes pool, men men. Ringde Ida när vi kom hem och sa att vi skulle komma och Tarik vart helt överlycklig! Det var riktigt skönt att svalka sig i poolen & glassa i solen med Ida!
Sen när vi kom hem hade pappa kört fram en släpvagn full med sand som jag skulle hjälpa honom med?! Han lägger stenblock på baksidan, fan jag kände mig som en bonde i bikini och en fet spade och en släpkärra. Gulligt! Men arbetet tog snart slut då jag tappade ett 8 kilos block på pekfingret! Och jag hade precis sagt innan till pappa när jag envisades med att jag skulle hjälpa honom med blocken "vadå tror du itne jag kan bära ett block eller?! tror du jag är en klenis" och efter fem minuter hoppade jag omkring där och svor åt allt. Kommer nog tappa nageln ifall ni ville veta, det var inte skönt att få det på fingret, stenblocket gled ur handen och så tappa jag det på fingret som var på ett block under, uh så mosat det blev.


Imorgon ska jag till Linus för han tar studenten. (: Sedan blir det girls night hemma hos mig eftersom mina föräldrar är borta på en annan studentgrej (: Ska bli kuul!


glassa i soleeen,

Vilket vackert väder!! Har stekt hela dagen & liiite färg har man fått.. Avslutning imorgon dock ska jag gå kvar en vecka till, eller ah jag har en veckas råplugg kvar ska ta igen en hel kurs på en vecka. FÅR SE HUR DET GÅR?!

Imorgon efter avslutningen blir det fika med Ida och förhoppningsvis Annika om jag får tag på henne! ska bli kuuul och träffa de :)
Nu hade jag tänkt sova, tycker synd om mig själv. Inga är inne på msn vilket betyder att alla är ute och är sociala medan jag ska sova....... Behöver jag säga någe mer?..

TJOFALLERITTAN LAMBO!

Hittade en video från fredriks artonårsfest i lördags som va sjukt kul! Verkligen! Det var toppen! dock ser man inte så mycket MEN man hör det underbara folket! (;