Stockholm med min snygging

Var i stockholm igår med min goding och handlade lite. Kom hem med något bara, hittar aldrig något i stockholm känns det som...
Även fast man inte hittade det man ville så var dagen där väldigt mysig. Åt god mat med min älskling, gick runt lite i Stockholm- skönt att komma bort från Strängnäs lite. Kan säga att det gjorde mycket! Innan vi skulle ta tåget hem tog vi oss en mysig fika på Waynes. :)

När vi kom hem sen till Strängnäs åkte vi hem till Calle och käka "Middag" ;) och sen hem till mig och kollade tv bara. Det var en mycket skön dag, det finns inget bättre än att vara med honom! Jag kan inte beskriva känslan. Så mycket mer än "bara ord".
Får passa på nu med tanke på att det är nästan två veckor kvar tills han åker...

Har jobbat röven av mig idag, inte mycket kunder men MYCKET i affären. Ut med det gamla in med det nya! Men dagen gick fort som tur var :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen gå och vara med mitt ♥


insomnia

Because I can't sleep til you're next to me
No I can't live without you no more
Oh I stay up til you're next to me
Til this house feels like it did before
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah

Ah, I just can't go to sleep
Cause it feels like I've fallen for you
It's getting way too deep
And I know that it's love because

yeees

Min dator funkar igen ! Den ville inte i några dagar men nu har den slutat strejka. Därför passar jag på att blogga, konstigt nog har jag saknat skriva blogginlägg. :) Det är väl bra?
Sitter med Belma nu, dricker te och pratar. Snart blir det duschen sen ska vi göra sällskap ner till stan för att hon ska träffa sin pojk & jag min :)
 

you never know what the day will bring

Precis hemkommen från jobbet, skulle ha jobbat till sju idag men fick sluta halv sex. Usch vilka kunder jag har haft idag, bara otrevliga surkärringar! Man vill bara slå de. T.ex. en tant som typ skrek på mig, jag fråga henne om hon hade fått hjälp så svara hon "NEJ! Men kan jag få hjälp eller?!!" Och när jag går till henne så tar hon sig för hakan "hehe , jag vet inte vad jag vill ha för julgrupp- du skulle ha fått avsluta det du höll på med, ". MEN SURKÄRRING Bestäm dig innan du är otrevlig. !
Och Rozitha på jobbet är så skön, hon har så roliga uttryck, "Men hon var en sån som slängde med fittbiten lite här och där" Haha.

Ringde min goda vän Belma när jag var påväg hem. Hon påminde mig om kvällen i ayia napa då jag både skratta och grät. Haha, jag kommer bli påmind om den kvällen så länge jag lever tror jag. Kvällen började skitbra och jag trodde att jag var "back on track " igen och att allt var toppen, men sen kom jag i konflikt med en person haha och det i samband med too much drinks orsakade världens gråtattack inne på en utav toaletterna på Grabbarna Grus. Först tyckte belma och jossan att det var lite serious att jag var ledsen men det ändrades fort när jag låg på en hylla, grät och pratade på  grötig/hemsk skånska. Den kvällen har ni andra hört talas om många gånger !  Jossan och Belma kunde inte stå upp så mycket skrattade de, och jag sa på skånska "det är inte kuuuul, vad har jag gjort, jag har inte gjort någonting, jag får inte göra någonting!jävla idioooot" buääää. Haha, sen trösta de mig och vi skulle ut igen och jag frågade de om mitt smink var förstört "Nej Nej Ena du 'är skitsnygg!" Vi kommer ut... jag tittar mig i spegeln och när jag ser hur svullna mina ögon är så börjar jag böla igen hahah. Jag fick sitta i ett hörn sen som någon tjej- jag vet inte vem- satte mig i, tills jag tänkte fuck that. Haha.
Gosh alltså...


det började bra den kvällen som sagt...

that girl is so dangerous

Sitter hemma hos min kusin nu, pratar om allt :) längesen man satt med henne och prata. Tror det var i somras sist vi satt jag & hon på hennes balkong , innan hon skulle åka till kroatien och jag till ayia napa.
Hon och jag kan prata om allt och det känns så himla skönt, för det jag inte vet vet hon. Jag har alltid kunnat vända mig till henne om det är något. :)

Har tränat idag igen. Gud så duktig jag är då! Javisst ! Hade religion prov idag som gick sisådär... we'll see hur slutbetygen ser ut sen:) ;)


Du är min bästa vän!









MITT FÖRSTA NYÅRSLÖFTE!

Jag har aldrig haft något nyårslöfte! aldrig behövt ;)
MEN NU ÄR JAG I BEHOV AV ETT! Det krisar ! Verkligen krisar, jag höll på att ramla av stolen när jag såg min rapport! Bokstavligen ramla av! Rapport - min från & närvaro. För att göra det kortfattat och beskriva det hela med enstaka ord - JAG LIGGER RISIGT TILL.

Frågade min kära vän Belma om råd och vi eller jag kom på mitt första nyårslöfte! - GÅ I SKOLAN, SLUTA "SKOLKA". Men sen finns det ju skolk och skolk.
Jag skolkar på ett bra sätt- sköter mina studier hemma :)
Men hursom - det är mitt första nyårslöfte!

alltid för mycket av annat i huvudet

Jag kan nog inte tänka på en sak i taget, tänker jag på en sak tänker jag på tusen andra saker. Ska jag göra något är
jag nästan alltid borta med tankarna. Ska jag plugga är tankarna någon annanstans än på det jag läser.
Så idag har jag pluggat men inget har satt sig - det är så mycket annat man tänker på. Och det är jobbigt faktiskt, att man inte kan fokusera sig på en sak.

Det är vissa saker jag antingen inte ens borde tänka på eller inte borde tänka på just nu.
Jag är lite av en drömmare, jag drömmer mig bort dagligen.
Till något jag vill göra, upptäcka, uppleva, känna, vara, se ... Detta hindrar mig från att vara i verkligheten och se verkligheten. Men jag antar, gissar att alla är så, att alla drömmer & har drömmar. Vissa drömmer mer, andra mindre...

"Låt det förflutna vara förflutet. Lämna också framtiden i fred. Lev i nuet"
- Richard Jahnke


kär

A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied
I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

waiting for you baby

Frisör snart, och jag har bestämt mig! :)









winning women




All, all, all a girl want, wants.
All a girl need, needs.
Its just of those, simple things like to be cared for.
Just to have him, be there for.
All that matters, it's those sweet things.
That's all a girl really wants.

when I put on a show

Vilken dag! Hade lång lunch idag och jag är VERKLIGEN inte svår övertalad - de fick med mig till kebaben. ! Inte bra Ena. Efter maten fick vi typ rulla oss till Djäkne och chilla där i någon timma med en massa dåliga skämt! Haha.
Satt en etta där alldeles själv, Thimmy hette han. Han tyckte vi var mysko när vi drog en massa bajs skämt. Men han gjorde oss sällskap sen i soffan och drog några snuskiga skämt han med. Sen klämde vi ur honom ett och annat.
Vi kommer ihåg när vi själva gick i ettan och såg upp till treorna på skolan och visste vad alla hette och ah man pratade mycket om de.Så vi undra om det var så fortfarande men bland de nya ettorna. Och det var det minsann!
"Det enda man pratar om är er tjejer i trean". Haha det var lite kul att veta, och vi trodde inte han visste vad vi hette men han kunde namnet på alla oss tjejer! Katarina, Annika, Ena, Linnea, Gabbi. Thimmy är våran favorit etta från och med nu!

Julmiddagen igår var mycket trevlig! Fick rysningar i hela kroppen när Kjell höll tal och sa i slutet sen "MÖSSA PÅ". Maten var mycket god och alla var så fina så! Calle älsklingen kom och hämtade mig sen :) Tack för det där , du vet vad.
Du är det finaste jag vet & har ! Bara ligga bredvid dig är det bästa jag vet  ♥






Lay all your love on me

Har en känsla av att den här onsdagen kommer bli mycket bra!

Den började bra iallafall när vi tog oss tre timmar lunch och istället för att äta lunch så satt vi nere i Djäkne och tittade på Mamma Mia som Katarina hade med sig. Men vi hann inte hela så nu måste jag hyra den! Eller om vi fortsätter på den på morgondagens lunch ;) jag vet iallafall vilken scen som är min FAVORIT scen! Man blir alldeles naaaaaaaaW!

På Religion lektionen hade vi eget arbete så den behövde vi inte va på. Så jag, Belma & Cornelia åkte hem till mig istället och fika :) Nu har de åkt igen för att ha deras sista lektion och jag sitter och väntar på de. Dags att fixa sig inför julmiddagen snart.

Mamma Mia - min favorit scen hittils ! ;) Jag vill ocksååå!


mucho bra!

Eeey folket ! Jag kom i klänningen lätt som en plätt! Först fick jag faktiskt den där lilla chocken när jag inte fick klänningen över knäna!! Men sen kom jag på "Det är bra om du drar ner dragkedjan Ena.." Den sitter mycket bra och det får faktiskt bli den imorgon. Och så ska man schteka lite i solariumet imorgon .

det är nu man drömmer sig bort

Nu när det är såhär kyligt och mörkt - det är då man drömmer sig bort. Sitter och kollar på alla sommarbilder jag har på datorn .. skulle ge allt för sommar nu! för en sjyst bränna liksom ;) sjysta drinkar, sjyst strand, sjyst bikini, sjyst musik. Sjyst helt enkelt ;) Höhö.

istället för att ligga på en strand med allt det där sjysta och sjysta pojkvännen ? ;) så sitter jag här och gäspar så att jag blir alldeles tårögd. Ska snart gå ner och prova min cocktail klänning - om jag får på mig den det skulle ju vara ett STÖRRE problem alltså om jag inte fick... Först skulle jag nog börja skratta sen gråta.
Meen jag meddelar er om det problemet senare ;)

Tränade med Annika idag, sprang tre km, körde arm/ben maskinen ( vet inte vad den heter) sen styrketränade vi en del. Jag har upptäckt att de inte har någon rump maskin! Katastrofalt!
Annika gick och åt godis medan hon tränade - kan man ju också göra? Haha,
"men annika det är ju bra att du äter godis när du tränar. "
"Ja men jag tränar ju för att få äta godis!!!"


Ooo-kej :)


Vi fick även våra mössor idag! De var med andra ord über fula. Blåa utan någonting på, utan någon text! Seriöst, man ser ut som Emil i Lönneberga eller Lokförare, upptill var och en vad de vill se ut som...

Dags för en mindre chock - klänningen ...

LATER ...


sarajevo - o7

Ledig Tisdag

Den enda lektionen jag har på tisdagar är inställd, var rätt surt när man kom till skolan med värsta packningen, två väskor och alla säger vi har ingen skola idag...

Väntar nu på att klockan ska bli tolv, för då kommer våra mössor! Finally ! Ska hämta den sen blir det träning med Annika! Funderar på att åka till Eskilstuna och kolla om jag hittar någon klänning till Julmiddagen imorgon... Meeen jag är inte så sugen på att åka. Vi får se hur det blir :)

Det ska bli mycket plugg idag! Och nästa vecka folket, får vi jullov! dock ska jag jobba hela lovet såklart! Jag ska försöka hinna träffa Calle också så mycket som möjligt innan han åker ... mmm.....



that's just who you are

Någon som är påväg tillbaka!
 

Dock har Linnea tjatat ut låten, hon sjunger den jämt speciellt på mattelektionerna "Kom igen vi lyssnar på womanizer.!!"
haha. ooch man märkte att linnea var och pilla på datorn hemma hos Katta.... ;)

I got you crazy

Usch vilken vecka egentligen.. Jag längtar lagom mycket till imorgon - friidaaay!
Har prov imorgon, men min bok är (såklart) spårlöst försvunnen. Alltid så med mina grejer när jag behöver de som mest då är det borta. Jag vet inte var jag har den! Inte i skåpet och inte hemma....
Därför gör inte Ena något prov imorgon .. Får bli tisdag istället :)

Ska lägga mig nu! Natti


Jag ska låta mitt hår växa nu, SLÅ mig om jag säger att jag har bokat klipptid. ;)

Yes

.


"Be cool stay in school"



Baaaara en massa plugg, varje dag! men det kan jag nog stå ut med i 182 dagar till ;)
Sen måste man bli vuxen :(

Vi måste boka flygbiljetter till Bryssel tjejer! SNART!

Måndag

Alltid LIKA KUL att sitta och radera 22 sidor med mejl...
Jag kanske borde gå in oftare och rensa den lite då och då ?


Det har varit en så grymt skön dag idag, började halv nio slutade kvart i tio. Lunchade med Belma boja koja :) Sedan kom Niklas och gjorde oss sällskap. :)
Var hemma runt halv fem och gick raka vägen till sängen! Sov i två timmar - det var underbart!

Imorgon är det lika skön dag, har en lektion, ett prov sedan slutar jag. Och det blir ännu bättre nästa månad! Då har jag bara en lektion på måndagar och en på tisdagar och sen en till dag då jag har bara en lektion. sug på DEN NI !

Nej nu ska jag börja med att radera mina 400 mejl.

"Oj, oj det är inte kul att känna folk".