Lost my way,

Jag vet inte var jag ska börja och var jag ska sluta, jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag håller på med, jag vet inte när det här ska sluta. Jag vet ingenting. Jag känner mig helt vilsen, har gått åt fel håll i skogen, hittar inte tillbaka. Kommer aldrig hitta tillbaka, vill tillbaka. Jag är ensam, ingen ser, ingen märker. Jag springer runt i skogen, försöker hitta rätt, försöker hitta tillbaka... Jag har trott hela tiden att jag gått åt rätt håll, men nu ser jag, nu ser jag att jag gått fel..

Duktig (: !

Idag ni! Idag har jag gjort mycket! Hade sovmorgon till 11:10. Gick upp lite tidigare, åt frukost klädde på mig och gick till gymmet. Tränade en timma typ. Sen gick jag till skolan som ligger en två minuter ifrån.
Har bara två lektioner på torsdagar, och slutar halv fem! Geografi lektionen är en timma och 20 min, och UF lektionen är två och en halv timma. Men man jobbar självständigt då, eftersom man ska starta/driva sitt företag. Och eftersom min grupp har splittrats så tänker jag jobba själv och jag måste komma på nåt jag ska sälja. Jag gick till George's, satte mig där och fika och försökte komma på några ideer. Gick inte så bra, satt mest och prata med folk.
Efter det skulle jag hjälpa till lite i blomsteraffären. Så jag jobba två timmar idag. Eftersom min kusin jobbade idag på George's och det ligger väldigt nära blomsteraffären så följde jag min kusin hem. Vi skulle plugga tillsammans. Det blev inte så mycket plugg, utan vi satt och fundera på vad jag skulle starta för företag. Och vi kom på en mycket bra ide! Måste bara utveckla den !
JAAA JUST DET! Jag fick mitt övningskörningstillstånd idag så pappa kom och hämta mig och sen åkte vi och "körde" lite. Körde inte på gatan, det vågar jag inte göra än, kan inga skyltar eller regler. Men snart ni, woho! Grymt glad är jag att jag äntligen får köra på riktigt ! :D Roadtrip ska det bli sen om 8 månader! ♥

Eskilstuna med Jenni

Följde med Jenni till Eskilstuna som smakråd. Hon skulle handla lite. Tänkte ta tåget tjugo i elva, klockan varti tio i- inget tåg. Då hade Jennis mamma kollat fel, så vi fick ta bussen. Men det var skönt. Vi tänkte ta 14:04 tåget hem, och då hade vi 40 minuter på oss att handla det sista. Men Jenni ville inte stressa. Så "var" vi klara halv tre och nästa tåg gick 16:04. Happ vad skulle vi göra en o en halvtimma? Jenni ville ju inte stressa så nu fick vi sitta och vänta. Hon ville inte gå fika heller. Så vi satt på en bänk utanför H&M, jättekul. Men efter en kvart typ ser vi min kusin komma ut från H&M! Ååååh, nu slapp vi vänta på tåget, kunde vi åka hem med henne. Men hon skulle till Tuna Park först och köpa en tröja på MQ som de inte hade inne i stan. Det tog cirka tre timmar innan vi kom hem, haha. Men det var kul (:
Innan vi åkte hem till mig åkte vi till Godismonstret. Jag skulle hyra film som jag skulle kolla på med mamma och min andra kusin, det blev två. PHat girls och en ny skräckis Them hette den. Den var sjuk, verklig händelse också. Pappa jobbade till halv elva, så när han kom hem hade han med sig en till film- Alpha dog med Justin Timberlake. Den var sådär. Justin var inte alls bra i filme, han är för mesig för såna filmer, Jaja det var ju en riktig filmkväll med andra ord.
 Nu måste jag plugga, har mycket nu..



thanks to you, it's like this«

Måndag/ Tisdag

Igår följde Belma med mig hem efter skolan. Hon och jag skulle plugga matte för att vi hade matteprov idag(tisdag). Eftersom hon inte bor i Strängnäs så fick hon sova över hos mig (:
Vi kom hem fem, satte oss och käka lite. Bytte om och runt halv sju så gick vi till Karinslund, vi skulle kolla på innebandy match. På vägen dit köpte vi lite smått och gott som skulle hålla oss vakna när vi kom hem sedan för att plugga. Jag köpte redbull, skulle kolla om det skulle funka på mig. För alla sånadär energi- grejer funkar inte på mig. Och inte gjorde redbull det heller! Jag höll på o somna istället vid bordet. Kaffe funkar i typ fem minuter, sen ingenting. Lika trött som innan.
Men men, matchen började 20:15, Södertälje- Strängnäs. Kände ju folk ur båda lagen. Jocke i Södertälje och några i strängnäs lag. Södertälje vann iallafall med 15-4. Något sånt, kommer inte ihåg.
Jag & Belma kom hem tio, käka lite igeeen, var svinhungrig:D Sen halv elva började vi plugga matte! Istället för att plugga matte och lägga sig halv elva, tittar vi på match och börjar plugga halv elva. Men det gjorde inget, jag trodde vi skulle få sitta med matten ett braa tag! Vi fick ju det, men inte lika länge som jag trodde. Och grejen är, vi kunde det som rinnande vatten när vi gick igenom det och gjorde talen. Det gick hur bra som helst! Har aldrig gått så bra, och Belma klarade C-uppgifterna, hon var överlycklig:D
Vi lade oss runt två, låg och prata i sängen. Jag var så himla trött att jag inte ens kommer ihåg vad jag prata om, eller att jag somna. Jo det enda jag kommer ihåg var att Belma prata på som bara den och jag sa bara "Ja" till allting.  Ah, sen var det dags att gå upp halv sju. Hemskt, som tur var hade vi matte andra lektionen så man var ju ändå lite "pigg".
Sjukanmälde mig sista lektionen. Orkade inte sitta o ha bild i två och en halvtimma. Jag gick hem istället gosade in mig i täcket och sov så skönt så (: hehe. Är fortfarande trött. Ska nog lägga mig och kolla på nån film eller nåt. (: