Kan man se..

... när någon är kär ?
Jovisst kan man det ! Det slog mig häromdan när jag satt i klassrummet, en tjej i min klass kom försent till lektionen. Ingenting med det.. Men hon brukade aldrig se ut så som hon gjorde nu, just nu! Hon gick in, log jättemkt. Hon var jätteglad, överlycklig. Hon visade inte det , men man såg det ändå! Hon klär sig mkt finare nu. Håret är finare. Ja hela hon är förändrad- pga den där speciella killen.
Man ser på en gång när någon är kär. Man förändras mycket, man ska vara fin för den personen. Istället för att gå upp en timma innan skolan börjar och bara slänga på sig något så kanske man går upp två timmar eller tre timmar innan skolan börjar OCH slänger INTE på sig vad som helst. Håret har också helt plötsligt blivit VÄLDIGT viktigt. I vanliga fall tar det väl tio minuter att fixa håret, men nu står man framför spegeln och försöker rätta till de där hårstråna som ligger fel ah, i en halvtimme.
På lektionen sitter man med huvudet i handen och drömmer sig bort. Skriver hans namn över hela pappret, och sen nästa papper och nästa papper och till slut hela boken!
Humöret, ja du man kan inte bli gladare! Man ler tills man får ont i käken då man själv märker- att man ler ganska mycket. Skratta får man inte glömma, jag som skrattar ganska mycket i vanliga fall, ni kan tänka er hur mycket jag skrattar när jag är kär! Har inte varit kär på ett år ungefär men..
Ögonen glittrar som... hm stjärnor? Eller diamanter?Eller glitter? Ah de glittrar iallafall! Nämner någon hans namn då hugger det till i magen, man får fjärilar i magen och man ser till och med fjärilar. För när man är kär är allting så underbart! Hela världen är underbar, vacker!
Man kan inte sluta tänka på honom, och då menar jag KAN INTE sluta tänka på honom. Han har blivit allt för en och man skulle göra ALLT för honom. Man saknar honom även fast man träffat honom för sisådär fem minuter sen. Så då tar man självklart upp telefonen och ringer honom. Eller skickar ett gulligt sms. Man längtar till nästa dag då man ska få träffa honom igen.Ligger i sängen på kvällen sen och läser samma sms om och om igen tills man somnar. Eller tittar på hans kort på mobilen och ler utan att man själv vet om det. Han är det finaste som finns och man kan inte sluta titta på honom. Man tittar då han inte ser och tänker att man är VÄRLDENS lyckligaste som har den där fina människan. Man kan inte se sig själv med någon annan. Allt som har med honom att göra, är helt enkelt det finaste och bästa som finns.
Och skulle han lämna en så skulle hela världen rasa samman.
När man går där med honom, hand i hand hoppas man att alla ska se, för man vill visa upp honom för alla. Pussarna får man inte nog av, och inte myset heller. Man vill bara ligga i hans famn och blunda höra hans hjärta slå, så som mitt hjärta slår för honom och ingen annan.



Jag tycker om dig och saknar Dig, trots att det gått ett bra tag. Kan inte sluta tänka. Jag har hoppats hela tiden att det ska bli som förut, har aldrig känt sådär för någon... 


saknar,

Jo det var ett tag sen man skrev.. Ska man säga "har haft fullt upp" ? Ja, för jag har väl haft det. Lördag idag, har precis vaknat. Var med Eve igår hela kvällen typ. Kom hem runt halv två. Vi satt i hennes kök i tre-fyra timmar drack kaffe och pratade. Gud! Det var jättelängesen, var jättekul att träffa henne. Förut träffades man varje dag åtta-nio timmar i nio år. Och nu för tiden aldrig..Hoppas vi inte tappar kontakten, det har snart gått ett år och vi träffas väl nån gång ibland, hoppas vi fortsätter göra det om två år, tre år, fyra år fast oftare! Ah man vet aldrig, men man kan alltid hoppas! Jag trodde aldrig jag skulle sakna allt det där, skolan, klassen, kompisarna osv. Men jag trodde fel, saknar det så otroligt mycket! Hela högstadiet, jag känner att jag LÄTT skulle kunna gå om de där fyra åren. "Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det", känns typ så. Har inte direkt förlorat något men då man gick på högstadiet, man kunde tycka att det "sög", att det var jobbigt, tråkigt, och nu när man har lämnat allt det där så ser jag hur otroligt kul jag hade det, vilka fina, roliga, händelserika och underbara fyra år! Allt har sitt slut . tyvärr.
 Igår, fredag, brukar ha två timmar lunch och varann vecka kommer jag ha tre timmars lunch. Ska nog skaffa årskort på Balanze, så kan jag gå och träna på de långa rasterna. Och innan skolan också kanske, börjar ju halv nio hinner träna en timma. Men vi får se, som ni alla vet så är jag ganska lat. Fast inte längre, jo ibland men det är alla, hehe. Ah igår på den jäääätte långa luncheen gick jag och fika med Emelie, Sara & Emelie. Sen så hade jag köpt världens största paket till mamma och de hade ingen påse till paketet för det var förstort så jag fick gå runt och bära på det. Det fick inte plats i skåpet heller, så det fick följa med på lektionen, men jag slapp gå hem med det sen :) Sen på kvällen vid nio gick jag ut och mötte Eve, vi gick hem till henne och fika då. Som sagt det var jättekul att träffa henne! Hoppas vi ses snart igen! Ikväll ska jag träffa Jenni, tror jag .. :) 
"Livet har sina goda stunder"!
/ enna .

Soluppgång

124173-3

Myspys i mörkret :)

Myspys i mörkret :)

sommar-o6

sommar-o6

"Ut med det gamla och in med det nya"

Ut med det gamla in med det nya! Japp, nu är det 2007. Det är väl både bra och dåligt .. Hur har 2006 varit då? Jo, väldigt, väldigt händelserikt må jag säga ! Om jag kunde så skulle jag vrida tillbaka klockan, för det är inte så bra saker som hänt.. Men gjort är gjort finns inget att göra än att lära sig av sina misstag. Har sagt det här flera gånger men .. Förlåt ! Det jag gjorde mot oss är det jag ångrar mest. Det är det enda som "plågar" mig. Går inte en dag utan att jag tänker på det. Kommer alltid att undra "Hur hade det varit nu om inte.." . Du ska veta att jag saknar allt .
Sommaren 06 - hm ... Jag vet inte.. den kunde ha varit bättre. Jag var inte mig själv i somras. Men det var väl mysigt, mkt sol&bad, vännerna, filmkvällar, fester, ensamt .. Sen så började man på Europa. Seg start, gick inge bra med plugget men efter "Kalmar" började allting gå mycket, mycket bättre! :) Sista veckan nu på jullovet, sen är det skola igen. Bara fem månader kvar, det känns riktigt, riktigt bra! Ett år avklarat ;) Två kvar, haha . Undrar vad som väntar mig nu det här året? Det är lite spännande, man får väl vänta och se. Hoppas på ett bra år iallafall och lite kärleeeeeek kanske? ;) Nej massaa!

Sitter i min källare just nu, pratar med folk och lyssnar på Pink (!) . Har inte tyckt om henne förut, men de senaste låtarna är faktiskt bra! ( U and Ur hand, Who knew, I'm not dead ) 
Ni måste se en "jättemysig" film, Elizabethtown heter den, med Orlando Bloom och Kirsten Dunst. Så fin! :)
Jag får sluta här , ska ut och ta en promenad :) See ya !