Ett morgon-inlägg

Klockan är 07:39, sitter i vardagsrummet och dricker te. Ska nog börja göra iordning mig snart.. Det roliga är jag vet inte när jag börjar (?) Hah, antingen halv nio, nio eller halv tio. Bra där va! Tror nio, det låter bäst!
Woow, vaknade och min första tanke var : Nyår ! Hoppas på en rolig ikväll iår iallafall, för de två senaste var ju bara skit.
Belma & Josefin kommer till mig sen vid fyra/fem nån gång, vi ska fixa oss tillsammans. Jag slutar jobbet ett, måste springa efter det och köpa det sista jag behöver till ikväll sen ska jag hem och sova någon timma så att man orkar va på topp ikväll! Hoppas ni andra får en riktigt bra kväll och GOTT NYTT ÅR på er!
image46

Lite låtar..


Är det fest eller? Man blir på partyhumör när man hör låten . (;



Mysig låt! (:


Det får bli en "snabbis"

Nu tror ni inlägget ska handla om något heelt annat, men icke! Får bli ett kort inlägg, får skriva lite snabbt! En snabbis alltså (:
Det blir hemmakväll hos Belma ikväll. Ska ta bussen som går halv sju så jag har 2,5 timmar på mig att duscha och packa ner lite grejer! Hinner ju iförsig ta bussen som går om en halvtimma, men jag vill helst duscha för jag känner mig lite dammig efter den arkeologiska utgrävningen i källaren på jobbet idag. Jag var på topp idag, alltså humöret och det var ganska lugnt uppe i affären, behövs ju inte tre vid kassan så jag gick ner till röran. Såg ut som att en tornado varit där nere nu efter "Jul-veckan". Kastade grejer som inte behövdes, flyttade lite grejer till förråden,krukor och kransar och sånt. Packade upp krukor som stod i kartonger på golvet. "OJ OJ OJ VA FRSÄCHT !" (Som Björn Gustavsson säger) det blev! Jag fick massa beröm för min fina insats där! ;) När hela källaren var klar så var det bara att gå upp och ta kunder, pyssla lite i affären, göra buketter och allt som tillhör florist-jobbet. Slutade tre idag, men det känns som att jag jobbat till åtta. Dagen har varit sjukt seg! Men nu är jag iallafall hemma och ska hoppa in i duschen snart.
Haha min syster berättade för mig igårkväll att jag hade pratat i sömnen på natten, hon hade kommit in i rummet så sa jag något till henne. Men hon hörde inte och frågade mig vad jag sa. Så pekar jag på kudden och säger : Du måste skriva under här! Haha, snacka om att jag är helt slut, jag drömmer till och med om jobbet! Men det sätter så långt in i huvudet  "och så får ni skriva under här", undrar hur många ggr jag säger det på en dag? Minst 30 ggr. Lite kul var det iallafall! Nej ni, dags att slita sig från datorn!
Skriver nog ett till inlägg lite senare!♥

Blomsterflickan

Ja det är jag det, blir kallad för det ibland;D Fick frågan idag, ska du bli florist? Man vet aldrig, man ska aldrig säga nej. Tycker det är kul och så! Lite jobbigt är det ibland, men det är ett kul jobb. Man gör alltid något nytt varje dag när det gäller buketter. Träffar folk hela tiden. Men som det ser ut nu så ska jag inte bli florist, även fast min mamma säger att hon ska öppna en blomsterhandel åt mig när jag slutar skolan. Haha, hon ska göra allt när jag slutar skolan. Jag kommer nog va rätt upptagen då va ;) Hon kom förbi jobbet idag, jag var helt död bad henne gå och köpa en latte åt mig. Så kommer hon tillbaka med en cappuccino, yoggi jalla, frukt och choklad. Haha söt hon är!
Blir lugn hemmakväll för min del! Ska försöka få pappa sätta sig i bilen och åka hyra film åt mig! Eller jag kanske, har inte kört på evigheter! Hoppas ni andra får en trevlig fredag!

image44

Bad-ass!

Jag är så trööööööööööööööööööött idag! Helt, helt, helt slut! Ska gå och ta en dusch först och sen ska jag sova. Har lust att se någon bra film också!
Saknar vännerna faktiskt! Anela, Belma, Cornelia- ah hela gänget! Träffade iförsig Anela och Malin på tåget när vi var på väg till Stockholm. Hon gillade mitt hår, fick ett sms av henne sen på kvällen, och i slutet stod det: Och du! Du va jättesöt idag, ditt hår var bad-ass!
Fattade inte vad hon mena med bad-ass, haha trodde hon mena det var bad liksom ;) Happ, tack tänkte jag då! Men sen fick jag förklaringen av henne: Bad ass och kick ass, skitsnyggt! Ja man måste ju piffa till sig ibland!;)  Men du har väl ändå världens finaste hår! Me likes!
Ni får ursäkta om det är några stavfel eller om jag har satt ihop meningarna wacko, kan bero på att jag är trött. Belma fattar knappt vad jag skriver på msn. Hehe.

Jag börjar tröttna på dig,


Hel dag i Stockholm

Yes! Kom precis hem från Stockholm, har varit där sen tio imorse. Är inte ledig försän på tisdag och på tisdag så är allting stängt så jag passade på att åka upp idag och handla lite. Blev inte så mycket, men jag hittade det viktigaste och det är en klänning som jag ska ha på nyår. Mycket bling bling baby;) Men hallå det är nyår, då ska man blinga lite ;) Plockade på mig massa klänningar som jag skulle prova höll på att tappa armen, nästan! ;) Men jag fastnade för en, den jag köpte- en silver. Köpte lite grejer till syster, smink till mig, underkläder, tights, klänningen då och en liten present till Belma(min kompis inte min syster som då också heter Belma). Blir så jobbigt när jag ska berätta något ingen förstår vilken Belma jag menar och då måste jag säga "min kompis Belma" men det låter så mobbat låter som att jag inte har några vänner och vill verkligen påpeka att jag har en! Om ni nu förstår vad jag menar, vilket de flesta inte brukar göra. Just det! Stockholm var fullt av killar, det var som myror i en myrstack! Det var ju trevligt det, men jag koncentrerade mig mest på kläderna, det är viktigare än pojkar ;) Jag har även gett upp hoppet ifall ni ville veta, funderar liksom på att bli nunna, maybe? Hah, no waaay! Men killen på tåget var  WOW.
 Whatever, när jag kom hem, eller till "staden" så fick jag pallra mig ner till stan för att lämna filmen vi hyrde i söndags. Den har legat i min väska för jag skulle lämna tillbaka den men har glömt. Men jag slapp betala, jag säger det : FLÖRT LÖSER ALLT! ;) nej man ska bara se söt ut som jag så behöver man inte göra något (; Farväl Bafana hette det förresten, den var faktiskt bra.
Min kusin Lilli kom och hämtade mig så åkte hem till henne för att min föräldrar var där. Jaa ni, och nu är jag äntligen hemma. Ska snart sova jag! Jobbar imorgon, heeela dagen!
Belma (min kompis haha) saknar dig vännen! Glöm inte annonsen ;)

LOVE
to the people!
image42

extra, extralicious!



Imorgon blir det Stockholm med Jenni. Stackars henne säger jag! Måste verkligen hitta en klänning till Nyår! Någon som vet var jag ska leta? Vilka affärer? Men hittar jag ingen så kör jag kavaj och något fint under. Äh, snälla en vecka kvar får se då. Men jag hoppas jag hittar något imorgon och inte åker dit slänger en massa pengar på ingenting! Så är det alltid när man åker till Stockholm. Har massa pengar med sig och sen kommer man hem med ingenting, och ingenting i plånboken heller(?!) Förstår inte hur det kan bli så, undrar om jag typ tappar pengar eller så blir jag omedvetet rånad. :D Farligt att åka till Stockholm! ;)


Ett mer personligt inlägg..

Så var det Jul! Vill önska er alla en riktigt God Jul! Jag firar dock inte jul. Utan vi har vår lilla "Jul" på nyår istället, med god mat, julgran och massa paket. Får ofta frågan "är det inte tråkigt att inte fira?"
Hur ska jag tycka att något är tråkigt när jag aldrig gjort det? Och hur ska jag fira Jesu födelse när jag inte är kristen? Vi gör allt ni gör fast på nyår. Så jag får bara vänta en vecka längre, sen får jag alla mina paket (:
Fast lite annorlunda är det ju nu, för jag har hela min släkt nere i Bosnien så vi firar ju inte med de. Och det är verkligen synd för att bättre släkt får man leta efter! Saknar er! Och en till person jag saknar är min mormor <3! Hon gick bort för 15 år sen, när jag var två år gammal. Jag fick ju aldrig lära känna henne så men ändå saknar jag henne. På något sätt har jag alltid haft henne med mig, även fast jag knappt kände henne. Hon fanns där för mig varje dag i två år! Och hon var och är den bästa människan, ja efter allt jag hört om henne. Det enda jag minns av henne var när jag hälsade på henne på sjukhuset. Usch har massa tårar i ögonen nu. Det är nog det enda jag kommer ihåg, det kommer upp minnen då och då som aldrig gjort det förut. Men det är det enda, bästa minnet jag har av henne. Jag ser mig själv springa genom sjukhus korridoren, och in i hennes rum. Hon ligger på sängen min kära mormor med massa märken i ansiktet, massa kryss antagligen pga behandlingarna. Jag sitter på sängen bredvid henne. Hon ber mig öppna lådan till nattduksbordet och jag gör det, och där i ligger det tre såna där runda kex som hon sparat till mig. Hon fick inte träffa mig på jättelänge och hon fick inte lämna sjukhuset, men hon tänkte på mig och ville ha nåt att ge mig. Hon var en så fin människa, varför togs hon ifrån mig så tidigt? Hon var ju bara 58 år. Hon tog hand om mig när mamma & pappa jobbade. Och jag kommer ihåg sista nyåret med henne, det var krig man kunde inte få tag på nåt. Men hon fick ändå tag på något sätt en nalle till mig som var en ryggsäck, och däri hade hon stoppat ner massa paket. Hon klädde ut sig till tomte, ingen förstod var och hur hon fick tag på de grejerna. Hon sydde själv, eller gjorde, skägg och mössa. Allt för min skull. Jag önskar att hon var med mig, med oss nu. Det var hemskt i somras när vi var nere i Sarajevo. Det var nog dagen innan vi skulle tillbaka till Sverige. Vi skulle till hennes grav. Det är jättestort där, vi hade inte varit där på två år och de hade byggt om så mamma hittade inte hennes grav. Men jag kände att det var åt det där hållet, jag bara kände att jag skulle åt det hållet så jag började gå och så såg jag hennes gravsten med hennes namn på. Det var hemskt, det var som att jag drogs till hennes plats, tårarna började bara rinna. Alltså de rann inte! Det var värre, det gick inte att stoppa. Min syster vart rädd, mamma tyckte synd om mig. Inte ens mamma grät så, hon som alltid haft mormor i sitt liv. Mormor är väldigt speciell för mig och kommer alltid att vara, vi saknar dig! R.I.P mormor <3
"All I want, All I need is to make you breathe"

Usch nej, ska skriva om något annat nu. Som sagt God Jul på er! Och jag får ju vänta en vecka till till mina paket, "tomten", massa good food, släkt & vänner! Yeye, hoppas ni haft och har en mysig dag!

Love/
Enna

 
image40

Heeeeej folket!

Har städat mitt rum nu! Woho, inget bombnedslag längre! Man får ingen chock nu när man kommer in! Pappa är nog mer glad än vad jag är ;) Han vågar inte ens öppna dörren. Städade min lilla "walk-in-closet" också, hade ju mitt surrondsystem där och massa högtalare.  Har ju ingen använding för de längre för min kära syster tog min lilla plazma TV och änvänder den som dataskärm (?!). Men jag är snäll och låter henne ta den, för jag väntar ju på att allrummet ska bli klart och att en ny TV sätts upp(: Då får ni komma hem till mig och mysa med film ;) Det är ganska skönt att ha källare, det är ju som en liten lägenhet! Har egen ingång och allt! Jag sa till mamma att jag kommer ju flytta snart när jag går ut gymnasiet. Tänker ju inte fortsätta plugga här. Men hon säger : NEEEEJ! SNÄLLA LÄMNA MIG INTE! DU FÅR HELA KÄLLAREN, DU FÅR GÖRA OM DEN! DU BEHÖVER INTE ENS BETALA HYRA ELLER NÅT! DET KAN INTE BLI BÄTTRE!
Haha, lilla mamma! Men jag vill inte ha källaren! Jag vill ha stora fönster! :D Hon är ju bara för go! Vissa längtar tills ens barn flyttar, men min mamma gör allt för att jag inte ska göra det! :D

Åh, vad jag saknar sommaren! Havet, festa, bruna glansiga ben, sjyst solbränna, solbrillsen på och bodylotion som luktar cocos! Sommaren nere i Sarajevo med Jenni var kul! Minne för livet! Hon fick ju fälja med oss ner dit, hon stannade där två veckor. Vi hade det bäst på havet. Var ute till fyra på nätterna, partade loss! Sov till elva tolv, balkong med havsutsikt, stranden låg bara en minut från lägenheten. Gick bara upp ur sängen, bytte om och drog till stranden. Låg där hela dagen och spanade in boysen som var där. Uhlala vilka blickar man fick och gav ;) Hade solglasögonen på så det var ju bara att spana, ingen som såg ;). Sen fanns det ju en kille som körde hundtricket och som var efter mig som en svans. Han var jättesöt men blev ful för han var så på. Han gav aldrig upp killen. Tyckte fan synd om honom för han blev ju så dissad hela tiden! Jenni tyckte bara det var kul. Hahah. Och det blev inte bättre när jag fick reda på att han bodde i huset bredvid! Han bad mig efter mitt nummer! Sen när han väl fick det för jag orkade inte lyssna på honom så ringde han hela tiden! Jag blev överlycklig den dagen han skulle hem! Men too bad for me att han åkte tillbaka på kvällen! Dan därpå ligger jag på stranden,solar . Så hör jag hur nån lägger sig bredvid mig,trodde först det var Jenni sen tittar jag åt sidan så ligger han där! WHAT THE FUCK MAAAN?! Han var en jävel på att prata om ingenting! Han låg bara och tittade på mig. Pappa tyckte det var skitkul! Han brukar i vanliga fall hjälpa mig i sådan situationer men nej inte nu! Thanks a lot dad!
Men jag svär! Jag såg världens finaste kille där! det var lördag, första kvällen där. Jag och jenni var ute på ett uteställe, jag stod på dansgolvet och dansade. Det var smockat med folk, och det var som i filmer jag står där så kommer det en kille går emellan alla på dansgolvet emot mig! Jag tappade bort mig helt, finaste killen jag sett! Jag kan inte förklara det ögonblicket, det var som om allting runt omkring stannade till och det vara bara jag & han där. Och vi tittade på varann, värsta ögonkontakten. Gaah, vilken kille! Men tyvärr blev det inte mer än blickar vi gav varandra den veckan vi var där! Jag var som fötrollad, jag vågade inte gå fram till honom han för för jävla fin!
Anyway det var underbart där! Men det jag saknar är solen, solglasögonen på och smörja in kroppen med bodylotion som luktar cocos, det är sommar! Ser verkligen fram emot sommaren 08, då har jag körkort kan åka var jag vill! Sen ska vi några tjejer åka utomlands! Blir en roadtrip också! Hahaha. Lilla lilla Enna! ;)

image25


image28

   

image31


Chill

Behövde inte gå till jobbet idag, de köpte en helt ny kaffeapparat. Fan vad dum jag känner mig, men de tyckte det var jättebra för nu fick de en helt ny!
Söndag idag, händer inte så mycket i den här stan på söndagar, händer inte mycket över huvudtaget vilket dag det än är! Mamma och pappa är at work, själv hemma med mina små husdjur(bror& sis). Tvingade syster att gå ner och låna film, får se vilken det blir :) Såå kortfattat- jag ska bara ta det lugnt idag! Nu ska jag hoppa in i duschen!
Later!

image23

image24




Full rulle va !

Lördag, sitter hemma själv och lyssnar på the voice... Hm, kanske lite mobbat? Men jag har faktiskt blivit hembjuden till min kusin på filmkväll(ikväll igen) och till Jenni. Men jag orkar inte. Jag vill bara ta det lugnt, varva ner lite. Känns som att jag varit uppe i högvarv jävligt länge! Skulle vilja fylla badkaret med varmt vatten, släcka och tända ljus. Lyssna på musik... Men hallå, vilket badkar?! Jag kan ju liksom bara drömma! Har fortfarande inget badkar, renoveringen nere i källaren går lite segt, är klara med mitt rum och ett till, nu håller vi på med allrummet. Sen blir det tvättstugan och sen "badrummet/relax-rum." Yes..
Som sagt jag har varit uppe i högvarv, tycker jag. Måndag skola till fem, sen tisdag jobbade jag hela dagen på Rosenius från nio till sex. Onsdag skola, sen efter det skulle jag till jobbet och fixa två julgrupper till mentorerna. Sen hem fixa sig, hade ju julfest. Fick lite panik i slutet, hade 25 minuter kvar och jag hade precis börjat locka håret! Hade inte klätt på mig eller sminkat mig! Haha, men det vart ju bra till slut! Julfesten med skolan var på Mälarblick. Vi var där till halv elva kanske, sen drog vi till Waldermars krog. Va inte så kul där så pappa hämtade mig strax efter elva..
Torsdag hade vi avslutning, efter det var det jobbet för min del! Till sex som vanligt. Fredag jobbade då också! Jag får ju expiera (eller vad det heter). Det går ju riktigt bra! Men jag och min tur/otur får ju bara kunder som typ köper hela affären. Det är ju bra att de (nästan) gör det och att pengarna rullar in ;) Det kanske inte är otur, det kanske är bara jag som är grym på att sälja blommor och mig själv (inte sälja på det sättet)  yäyä, you get it! Jag måste bara berömma mig själv, förut var jag rädd för kunder, ville absolut inte ta några kunder men nu går jag bara fram till de ler lite och säger "HEJ HEJ! Vill ni ha lite hjälp kanske". Mina buketter är fina och jag är en djäkel på att slå in! ;)
Japp, i fredags, igår alltså jobbade till sex. Tog bussen till min kusin, vi skulle mysa lite jag & hon med film och så i hennes syster lägenhet. Vi tittade på Unknown och Feel the noice. De var väl helt okej, inte WOW, men helt okej. Skulle ha varit ledig idag men fick jobba. Från halv tio till fyra. Idag var det ett helvette på jobbet. Rush hela dagen från typ halv elva till halv fyra var det kö hela tiden! Kunder hela tiden, fick ont i huvudet efter ett tag.Fatta vad många gånger jag fick säga HEJHEJ!Var det bra så? Vill du ha grönt till? Då blir det... eller 24! (vilket nummer de nu än hade)Imorgon är jag ledig! SKÖNT! Ska träna tänkte jag, gå till jobbet och lämna en kaffekanna, haha hade sönder deras idag. Men kommer nog gå ner i onödan för de kommer inte ta den. Sen tänkte jag fika på mitt andra jobb ;) haha.  Yes! Så är det!


Skulle vilja göra något åt mitt hår, det ser så livlöst ut. Klippa det, nåt roligt. Lugg kanske?.. BAD NEWS förresten, för mig! Min fina klänning som jag tänkte beställa från England, som jag tänkte ha på nyår hinner inte komma :( FAN OCKSÅ!.  Som sagt jag och min jävla tur! Det är faktiskt pappas fel, för han har inte hunnit hjälpa mig med beställningen, behövde några siffror och shit. Har väntat i typ en månad! Men han ska gottgöra mig nästa vecka sa han, blir en tripp till Stockholm, får hitta något fint där! Men jag vill ha den där klänningeeen! :(

in school.

Jag blir så iriiterad! Gick upp halv sju imorse, var jättetrött, snoosade en halvtimma typ. Går till skolan helt osminkad, orkar inte fixa mig. Har företag på morgonen. Kommer dit...Ingen där! Nej vi har eget arbete! Till tjugo i tio... Jahaja jag gick upp till cafeterian satte mig där skulle plugga på svenskan. Så kommer Anna-Antonia sätter sig vid mig, blev inge plugg. Satt och snacka med henne istället om allt och alla. Sen tjugo i tio, skulle ha historia. INGEN HISTORIA! Fatta vilken sovmorgon jag kunde ha fått om de där lärarna sjukskrev sig kvällen innan! Så nu sitter jag här, har svenska prov om en halvtimme. Har läst tjugohundra gånger men inget sätter sig. Yäyä, wish me good luck! (:

Tisdag.

Ändrade bloggen lite, tröttnade på den där rosa textfärgen. Blev inte så nöjd med den här fast den får duga.
Jobbat idag, nio timmar. Sjukt trött fast jag inte gjorde mycket idag. Eller jo, men inte lika mycket som jag brukar få. Typ planteringar, arrangemang, julgrupper och sådär. Utan idag skulle jag ta kassan, kunderna, buketter och sånt (: Det var faktiskt kul eftersom jag brukar inte få göra det som sagt. Men det ska bli mitt jobb nu framöver. Något som inte är kul med att ta kunderna är att det finns så otrevliga människor, ibland får jag sådan lust att slå de med blommorn. Jaja. Imorgon är jag ledig för jag ska på Julfest. Ska ha min svarta klänning med tyll och pumps. Har egentligen ingen lust att gå, går mest för att hela klassen ska gå och då är det lite fult ifall jag inte dyker upp. OCH, If there's no Enna, there's NO party! ;)Men det ska nog bli kul, förra året var ju helt okej! Gick på efterfest sen hos någon kille, kom hem fyra-fem på natten. Skolan började halv nio- jag försov mig såklart. Blir ingen efterfest denna gång, orkar verkligen inte blev för mycket festande förra veckan...
Yes, back to work now´ (pluggandet) Har mitt sista prov imorgon, för denna termin.
 

LATER!

image22


belma som skriver. Enas idol :D haha

Nu har ja försökt fixat hennes blogg...eller försökt bytt bild och hon blir aldrig nöjd. men nu får hon nöja sig :D sen så ska ja bytta färg på hennes text eftersom rosa är ute nu. hahaha.
så alla vet det,

under construction / ennas idol ;)



älskar dig rumpnisse. <3 :D

så att så är det!

Heeeej!
Jag är sjukt seg som vanligt, kan börja med att säga att jag vaknade nyss... Klockan är liksom kvart i sex, har inte gjort nånting idag! Kom hem från Belma ett, käkat suttit vid datorn sen lade jag mig i soffan för jag fick ont i magen så somnade jag, sov i två timmar...Hm, och vad gör jag nu? Jo jag sätter mig vid datorn igeen. Men jag måste tänkte jag för jag har inte bloggat så mycket..
Igår blev det filmkväll hos Belma med Anela och Belmas bror. När jag satt på bussen påväg till Belma så satte jag mig på feeel plats för jag kunde inte se var jag var någonstans. Har åkt till Belma kanske två gånger och båda gångerna var det mörkt så jag visste inte var jag skulle av..Och Belma sa till mig ,att innan jag skulle gå av så skulle jag se på höger sida ett dagis och något mer, men där jag satte mig såg jag inte ett skit, Belma ringde mig tio min innan jag skulle gå av och fick "hjälpa" mig lite. Fick räkna rondeller och lite sådär;D Haha. Gick till Ica och köpte godis, sen gick vi till Belma (:
Anela hatar skräckisar, hon är verkligen suuuperrädd! Hon är rädd för scary movie filmerna, hon vågade inte sova själv efter att hon sett de. Med andra ord hon är värre än mig! Så hon hade tagit med sig en "komedi" sa hon, men det var barnfilm. Dennis jul eller något. Happ Anelas nivå liksom, barnfilmer ;) Vi började med den, för annars ville inte Anela kolla på skräckisen med oss. Jag tyckte att Dennis sög för han var så jobbig unge. Söt men jobbig.
Efter den blev det The Hitcher, uuuh lite läskig faktiskt! Sjuka människor det finns. Hoppas det där inte händer oss när vi åker på roadtrip i sommar..
Klockan var kanske elva när den filmen var slut, vi var sugna på en till och det blev The Heartbreak kid, haha den var rolig! Men efter den filmen var vi slut, då var vi sugna på sängen! Klockan var ett då och vi var jättetrötta men vi fick inte sova då för några snubbar från Eskilstuna ringde..  Snackade med de till halv tre typ.. Det var väl lördagen...
Och idag har jag inte gjort så mycket, tyvärr...
Om man ändå kunde planera som jag och Anela sa igår. Jag planerar ju skitbra men jag är sämst på att följa planeringen. Tänk vad mycket jag hade fått gjort om jag ändå följde mina planeringar. Eller tänk folk som går upp på morgonen springer en runda, tränar innan de ska till skolan/jobbet. Sen går de hem och gör sin nyttiga,äckliga gröt. Om man ändå var sån!

Time for studies!


Lördag imorgon.


Planer inför lördagen:
Gå upp tidigt, gå till gymmet träna nån timma.
Fika
Plugga
Filmkväll med honey!


image19

Full fart på mig!

Har varit full fart nu! Därför jag inte hunnit skriva. Kan börja med måndagen, skola till halv fem sen drog jag & Belma, eller åkte rättare sagt till henne i Åker. Vi skulle "plugga" och käka kladdkaka. Så vi kom hem till henne fem, käkade och gjorde kladdis. MYCKET god blev den (HEJ TJOCKIS!)  Vi var inte sugna på att plugga när Dino sa att han hade nya American Pie. Så det blev filmkväll med Dino och kladdkaka (: Mycket trevlig! Mamma kom och hämtade mig runt nio, och jag data-nörden satt vid datorn till tre på natten -jag skulle upp klockan sex. Blev inte mycket sömn för mig!
Tisdagen skola till fem, hemma halv sex. Skulle skriva engelska uppsats på tre sidor men det blev fem. Sen göra engelska läxan, satt vid datorn och gjorde de där vilket resulterade i att jag satt till tre på natten den natten också.. Ingen sömn där heller.
Onsdag, skola till halv fyra, jobbade till sex på Rosenius. Belma väntade på mig på stan för vi skulle Lussevaka den kvällen. Kilade hem till mig, åt och fixade oss. Drog ner på stan runt nio, satt nere i djäkne med några. Runt tio drog vi till Rövfors som bor precis vid Djäkne/skolan. Vi var där till elva, sen bar det av till Waldemars, var inte där så länge så runt tolv var vi hos Rövfors igen.
Shit vilken fest! Helt crazy! Lägenheten var helt förstörd, stank öl i hela lägenheten för folk hällde öl på varandra, de tog hela ölburkar och hällde ut hela på varann. Så vissa killar fick dansa nakna ;) Killarna duschade tjejerna i badrummet, hans julgran stod i duschen vet inte hur den kom dit?!, haha, ölburkar i toaletten, typ öl-pool på golvet man kunde fan simma där. Haha, och nån hade pissat i en Vodka flaska som en(nämner inga namn) tänkte dricka vilken tur att de stoppa honom ;) Folk stod på sofforna, bord ah helt galet var det! Och jag dåra var Dj:n. Jag tog hand om musiken fick alla att dansa! Så kommer det en sönderblonderad liten etta som knappt kan stå på hennes pinnar till ben och klagar på min kusin (?!)och ändrar till svensk lugn musik, HALLÅ LIKSOM DET ÄR FEST?! Ska vi sitta och skära oss eller?! Så det blev en del buande på henne, men jag bytte igen och alla kom på fötter igen! Jag var grym ;) Kanske ska bli DJ, ;) Blev inte mycket sömn den natten heller, sovit nio timmar på tre dagar. Vi var helt döda på morgonen jag, Cornelia och Belma. Vi hade Lucia på morgonen, så kommer Dick in i aulan ser oss och bara skirker : VILKA JÄVLA LIK! VILKA JÄVLA LIK! och alla kollar så börjar Calle och hans kompisar som satt borta i ett hörn asgarva. Men vi såg ändå bättre ut än de andra, som hade festat hela natten fram till åtta på morgonen när de kom in i aulan ölstanken bara spred sig i hela aulan, sminket på tjejerna var fuckat, håret åt alla håll. Haha det var kul att se de!
Europa tar första priset i att festa rejält!

Kul,

Snart är klockan sju, måste börja göra iordning mig snart.. Nationella i matte B nu på morgonen, fyra timmar. Inte så kul, och som jag sagt tidigare, det här är andra gången för mig. Hoppas verkligen jag klarar mig denna gång! Har pluggat mer än förra året, men hann inte allting(som vanligt), men jag känner att jag orkar inte, det får gå som det går, och jag hoppas ju det går bra. Jättesvår matte tycker jag, eller egentligen inte, den är svår för man har inte alls mycket tid och man hinner inte med allting. Men det ska bli skönt att ha det gjort.. Sen efter nationella har vi någon föreläsning på skolan om anorexia och efter det slutar vi och då är det raka vägen hem, packa och sen till tåget! :)

Ciao!

Anela, Belma & alla andra lycka till ;)

Orkar inteee

Nationella i matte B på fredag, och andra gången för mig! Kommer inte gå bra, orkar inte meer!





image18

ännu en skrattfylld dag!

Hade aldrig haft det så roligt om inte jag hade Belma i klassen, eller om inte hon hade mig ;) Vi har det så grymt kul! Idag när vi satt på svenskan så säger hon till mig
"Men sen när du ska ner på stan, kan du inte köpa chailatte åt mig då? Min lektion slutar halv fem sen pluggar vi matte" "Jo det kan jag," sa jag.
"Ja sån där chailatte, inte med te utan med soja!"
Haha! "SOJA!?" Hon mena sirap.
Men hon behövde inte gå på sin sista lektion så jag, hon och Eve i klassen gick ner till stan. Gick till Geroge's och köpte varsin chailatte, sen gick vi in till Konsum och köpte godis. (Känner och ser hur magen bara "växer") Sen efter det gick vi tillbaks till skolan tog våra böcker och gick till Djäkne. Det är typ som en lägenhet det där:PTvå rum, i det ena är det kök, tre soffor med bord, stolar och bord, typ som köksbord, sen i det andra rummet har vi soffor, bord, plasma TV, TV-spel o.s.v. Mysigt det där rummet med TV-n i, det är mer som ett mysrum, med massa sköna kuddar i ett hörn, några golvlampor i två utav hörnen och sådär. Så vi satt där och skulle plugga, men det blev inge plugg. Eve berättade om alla sjuka grejer hon är med om! Haha, så jävla skön tjej det där. Det här är en utav grejerna som hände henne nu i helgen, rubriken till händelsen är: KILLAR TÄNKER MED KUKEN.
Det kom en kille till henne från hennes stad, Malmköping. De satt hos Eve och drack lite, och hans pappa skulle hämta honom på natten. Och eve stackarn skulle upp på morgonen och jobba. Men men,Sen tog deras dricka slut och de ville ha mer, så säger killen
"men jag känner en kille som kan fixa! jag kan gå och fixa mer åt oss"
"Jaha,"
säger Eve, och låter honom gå och hämta. Killen är borta i två timmar! När han kommer tillbaka är han stupfull! "Ah, värsta festen! Sen helt plötsligt var vi på efterfest nånstans, helt sjukt!" ah iallafall han var helt borta, och eve tänkte slänga ut honom men han smöra in sig. Sen säger han att hans pappa kommer och hämtar honom klockan 03:00. Eve skulle upp, men vad skulle hon göra, jaja han fick stanna. Haha, så hade de inget att göra, han var hur full som helst och Eve nykter, så det sluta med att de satt och kolla på smala sussie. Haha, sen helt plötsligt mitt i filmen frågar han "Ska vi ha sex?"
Eve kollar på honom, ger honom värsta blicken : "Nej! Det ska vi inte!" Haha, men det slutar med att de ligger i sovrummet, han släpa väl henne dit, och när de är där så ringer hans telefon och han lämnar Eve på sängen och går ut ur rummet! Haha, vafan gör han !?tänker Eve, Luktar jag illa eller?!Hallå?! Haha, så går hon också ut, efter honom, då står han och dricker hennes glögg och äter pepparkakor. Och Eve blir så jävla förbannad går fram till honom tar pepparkakan ur munnen på honom och säger "DEN DÄR ÄR MIN! OCH LÅT BLI MIN GLÖGG!" hahaha. Sen fick han gå. Ah, jävla kväll hon hade! Så himla kul när hon berättade för oss, hon verkligen levde sig in i det!
Ja, men som sagt vi fick inget gjort, blev inge matte för oss. Eve gick före mig & Belma, hennes föräldrar kom till Strängnäs, skulle hälsa på henne. Jag och Belma orkade inte räkna matte så vi satte oss i det andra rummet och spelade TV-spel. Kände mig såå mobbad! Nu sitter jag hemma, slutade halv fyra, klockan är snart åtta och jag har inte gjort nånting! Jo spelat TV-spel och käkat godis.......... !


When timbo is in the party everbody put up their hands
I get a half a mill for my beats you get a couple grand-d-d-d-d
Never gonna see the day that I ain't got the upper hand
I'm respected from californ.i.a. way down to japan
I'm a real producer and you just the piano man
Your song gonna top the charts, I heard em, I'm not a fan-n-n-n-n
(like said before...you know what they say here)....
Talkin greasy im the one that gave them they chance
Somebody need to tell em they can't do it like I can


Timbaland är så dryg i låten, med andra ord grym ;)


Börjar bli bättre än Belma ;)

Först och främst vill jag säga: GUD VAD FORT VECKORNA GÅR! Idag när jag och Dick satt på lektionen började vi snacka om lov. Så sa Dick att det är December nu, och det har inte riktigt slagit mig än! DECEMBER LIKSOM! Nyss var det första november. Jag typ hoppa upp ur stolen, vadå december?! Shit! Det är december! Snacka om att jag ligger efter här va! SNAART ÄR DET LOOOV.

Ligger i sängen nu, det är nog det bästa med bärbara-att de är bärbara! Haha, men som nästan alla på skolan- tar med sig datorn till skolan. För det första, vem orkar bära på en dator till skolan när man har böcker att bära, och jag då har typ hela skåpet med mig. (Jag kommer att va sne när jag blir äldre, i ryggen alltså) Sen så skulle det störa min inlärning, eller vad det heter, för jag skulle inte lyssna ett dugg på vad lärarn sa, utan jag skulle sitta på msn, och förmodligen blogga varje minut, blogga mer än Belma och gör man det så bloggar man sjuuuuukt mycket! Det går inte att slå henne i det, hon bloggar nog 40 ggr om dagen, nej men nästan! Och då ni så ska jag inte tala om hur mycket hon smsar, om ni skulle se henne skulle ni tro att mobilen var fastklistrad i handen på henne, eller typ medfödd. Belma och hennes mobil, det är som schampoo och balsam eller mjölk och oboy. Hon skickar 100 sms om dan! Men nog om dig Belma! ;)

Idag, har jag varit i skolan till fem, kom hem halv sex.. Pluggat matte, har nationella på fredag.. Har två kapitel kvar! Suck! Men som sagt, det är inte hela liveet! På fredag bär det av till Nyköping, skönt! Måste packa! Jag känner mig så duktig, jag har fått så mycket gjort, på en och samma dag, vilket är väldigt ovanligt. Jag läste ut min bok, 240 sidor(Ni kanske märker att jag är stolt, första gången jag läser ut en heel bok! Och på en dag!) Skrev min företags-uppsats, målade en grej till bilden och pluggade matte! Woho! Duktig flicka! KEEP UP THE GOOD WORK!

GODNATT !


Cry Me A River Cause Your Love Is Wicked


 


 


the fire in your heart is out.

Måndag idag, va i skolan till elva sen gick jag hem. Min förkylning går aldrig över! Har varit sjuk i tre månader nu, det började med halsen först, sen hosta, sen halsen igen, sen förkyld, hosta,hosta. Går aldrig över. Kom hem, käkade lunch med mamma&pappa. Efter lunchen lade jag mig i systers säng och skulle läsa ut boken som vi har fått i läxa i Engelskan. Vi fick uppgiften för två månader sen, hitta en engelsk bok och sen skriva någon uppsats, alltså vi hade två månader på oss att läsa boken, och jag såklart börjar två dar innan uppsatsen ska va inne. Tur för mig att den va jävligt bra! Läste ut hela-(nästan, läste 220 sidor av 230) igår, hade bara 10 sidor kvar idag. Jag hann inte ens en sida när jag låg i sängen, somnade på en gång. Vaknade halv fyra! Kuul Enna, kunde ha fått en massa gjort de två timmarna! Gick ner till pappa tvingade honom åka med mig ner till stan och köpa godis. "Du kommer bli tjock som jag" säger han då och klappar sig på magen och tittar på min. Men jaha då får jag väl bli det då ;) man måste få på sig lite extra skinn när vintern är på ingång ;) haha, men efter han sa det där var jag tvungen att gå till syster, dra upp tröjan och fråga : "Belma är jag tjock?" Haha som tur var fick jag ett nej ;) Men hursomhelst, godiset var gott ;)
När vi kom hem skulle jag sätta mig och läsa ut boken, så ringer mobilen. Min kusin- hon grät. Hennes kille har åkt hem(a la Belgia) "Han kommer bli min man, jag känner bara på mig det". Jag däremot kan inte sen henne som fru, okej om nåt år, men nu NOWAY. Hon är 21. Men jag hoppas han blir det, bästa killen hon haft om ni frågar mig och så är han very goodlooking. Håller tummarna för er!
Jag brukar tänka, om 7 år då är jag 24 och då kanske jag är gift. Då kommer mitt liv som ungdom va över. Kommer aldrig va sjutton igen, gå på hemmafester, va med tjejkompisarna. Jo självklart kommer jag det, men det kommer nte va då som det är nu. Allting är så vuxet då, ser fram emot det såklart, men samtidigt är det lite läskigt, att man sakta släpper taget om sin ungdom, om sitt tonårsliv. Man går sakta mot vuxetlivet, familj, villa, bil(ar), hund. Haha, typiskt Svenssonliv, nejnej, vill inte leva Svennsonliv, det låter så tråkigt. Menmen, ni kanske tycker jag är knäpp, men någonstans därute är min blivande man, hehe. Undrar vad han gör just nu, ute med sina kompisar kanske, sitter vid datorn, tränar, på bio, pluggar, duschar whatever.  Nåt gör han säkert... Jag själv sitter här och skriver om honom.
Läste ut boken efter telefonsamtalet med kära kusin, den va mycket bra boken. A walk to remember. Tror film finns också, för på nåt sätt visste jag hur boken skulle sluta och jag fick hela tiden upp bilder från typ filmen. Har sett den, vet det, men då för länge,länge sen. 
Nu ska jag fortsätta med plugget. Tack Europaskolan för att ni förgyller min vardag med en sjukt massa plugg, ett pluggfyllt liv. Surt!

So long!

Lördag

Orkade knappt gå upp imorse, har fått för lite sömn de senaste dagarna. Skulle börja jobba halv elva så mobilen ringde åtta, bara upp och duscha och fixa iordning sig. Pappa skjutsade mig ner till stan, de skulle ändå till Stockholm och kolla på någon bil och sen handla "lite" på Ikea. Och man vet, "lite" blir alltid vääääldigt mkt!
Kommer väl ihåg en gång vi var där, vi åkte dit för vi hade inget att göra den dagen. Och pappa höll på att bli klar med mitt rum nere i källarn, så vi tänkte ah men vi kan åka och köpa nån tavla till mig, två lampor till fönstrena, ah bara smågrejer sådär. Sen när vi väl kom till kassan efter ca 4 timmar- ingen sa ett ord. Och speciellt inte jag för jag hade packat på mig en massa, och mamma likaså!Mamma bara slängde ner mina grejer i de där stooora blåa kassarna ! Haha, jag behöver inte säga hur mycket mycket var! Men kul var det!
Slutade jobbet fem, fick skjuts hem av chefen. Jag var helt slut, somnade i sängen. Syster kom och väckte mig halv åtta. Lugn lördag, orkar inte göra något. Men nästa helg blir det Nyköping! Nice! Ska bli skönt att komma bort från Strängnäs lite! (:

Trevlig lördagkväll!