Fullt upp

Nu har det gått ett tag sen jag skrev! Och anledningen till det- jag har haft fullt upp! Men nu är det lugnt igen ;) Helg och lov.  Ja inte blir det lov för min del! Jag ska till skolan, måndag, tisdag och onsdag, har saker att göra och prov och har man det så ska man gå i skolan de tre dagarna, SURT! Sen så ska jag jobba på Rosenius hela veckan. (: Min kusin har rätt, jag är uppe i högvarv. Haha, sant. Jag går i skolan, jag jobbar, träffar vänner,pluggar,festar och så börjar jag träna nästa vecka, ÄNTLIGEN!. Ah festar inte nu eftersom jag är sjuk, får käka massa tabletter om dagen! =/
Idag är det fredag, mycket skönt! Ska bara ta det lugnt idag. Imorgon blir det shopping med Belma, var och handlade igår. Köpte två par stövlar,skjorta och smink. Men jag ska lämna tbk mina stövlar som jag köpte. De satt inte så bra som jag tyckte. Kommer aldrig hitta några! 
image14 

Går aldrig över!

Gick inte till skolan idag. Mår jättedåligt, vet inte vad det är med mig! Mår illa hela tiden, kan inte äta nånting mår bara ännu mer illa. Mamma och jag gick till doktorn imorse. Fick ta hur många prover som helst! De tog massa blodprover i armen, får reda på svaren om några dagar. Jättejobbigt det här, mår skit. Ska inte till skolan imorgon heller. Ska gå kolla film nu (:


Jag har slutat drömma.

Why do you play me like a game?
Always someone else to blame
Careless, helpless little man
Someday you might understand
There's not much more to say
But I hope you find a way

Still I wonder if you know
How it really feels

lala

Veckorna går jättefort! Hänger knappt med, det är redan fredag! Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Jo igår var vi, hela skolan, i Stockholm. Gick på museum, fick några timmars fritt innan vi skulle gå till nåt ställe. Jag och Belma satt och fika hela den fria tiden. Pratade lite (: Fan vad jag tycker om den tjejen! Vi kommer så bra överens, vi har aldrig tråkigt- aldrig! Det enda vi gör är garvar. Är alltid glad när jag är med henne. Vi har haft det så kul de här tre månaderna. Men men! Efter att vi varit på det där stället som vi var på, så skulle vi på bio hela klassen. Vi fick välja mellan två filmer- supersugen & Chuck and Larry. Vi tjejer valde att se Chuck and Larry och de flesta i klassen också. Och jag säger bara, den var sjukt bra! Så himla rolig! Bussen till Strängnäs gick nio, så vi var väl här halv elva. Mycket bra dag!
Fredag idag, Belma sov hos mig. Mobilen ringde halv sju, och båda var helt döda. Vi lade oss runt ett, sov fem timmar. Och jag var ännu mer död än Belma, har inte sovit mer än fem timmar den här veckan. Så vi tänkte ta en liteeen sovmorgon men jag kunde inte, för jag tar typ jämt sovmorgon på de lektionerna.(Historia) Så det var bara att gå upp och duscha och käka frulle, sminka sig, klä på sig sjunga lite. HAHA, det sjuka är när jag har sovit länge så är jag alltid seg på mornarna. Jag kan knappt kolla, men när jag har sovit pyttepytte lite då är jag hur pigg som helst. Så imorse så sjöng jag för Belma... Och hon var ju inte på världens bästa humör så ... Efter Historian har jag håltimma i typ tre timmar, och jag orkade inte va kvar i skolan så jag gick hem, sen fick pappa skjutsa mig till skolan på hans lunchrast. Det var en rätt slapp, skön dag idag. Slutade fyra och då kom mamma och pappa och hämtade mig, åkte och köpte bukett. vi skulle till moster på middag. Kom hem för en liten stund sen, mamma & pappa är kvar. Men jag ska sova jag, är så trött, sen ska jag upp klockan halv åtta imorgon ska jobba på cafeet. Det är Strängnäs marknaden imorgon och tivoli och grejer så det kommer va mycket jobb!

"It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late"

Uh,

Har haft prov,redovisningar & uppsatser nu varje vecka, i en månad. Och jag kan säga att jag börjar bli trött på skolan. Hade prov idag i internationell ekonomi- gick inte så jättebra. Har prov imorgon i historia. Får se hur det går. Ska läsa igenom EN GÅNG till sen ska jag äntligen lägga mig. Hade jag varit smart så hade jag inte suttit här och slösat på min just nu dyrbara tid, men jag är inte smart. Jag kommer fastna här, som vanligt..Nästa vecka är sista "prov veckan", sen är jag ledig från prov i tre, fyra veckor, tror jag. (: Och då kära ni ska jag börja träna. men när ska jag ha tid att träna, slutar skolan fem varje dag, nästan. Sen jobbar jag onsdagar,torsdagar och fredagar. Sen kanske man ska plugga lite, äta. Ska jag gå och träna nio eller? Usch, vad jobbigt det här är. Men jag har ju bara ett år och ett halv år kvar;) Sen kan jag göra vad jag viiiiill. OJoj, måste sluta nu.
Godnatt !


!!!

Alltså jag har lust att riva sönder boken! Har prov i internationell ekonomi, om handeln för 900 år sedan fram till nu. De kan fan inte skriva de som skrivit den! Sämsta boken jag haft! Jag fattar ingenting! De hoppar hela tiden mellan åren. Faaan, vad arg jag blir! Jag struntar i den nu, orkar inte.

Jag vill ha lov nu!


Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år?
22

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
historia boken. haha

3. Hur lång är du?
158 =/

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Nån barnfilm imorse med syster,bror & pappa. Den var grymt bra! :D

5. Vem ringde du senast?
Belma

6. Vem ringde dig senast?
Amila

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag är hemma hela kvällen, så kom! PussPuss

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
ringa, tar så lång tid att skriva,

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

10. När såg du senast din mamma?
Nyss

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
Halv elva

13. Vilken är din favoritjulsång?
Haha ingen aning.

14. Vilken är din favoritplats?
Stranden

15. vilken plats föredrar du minst?
Ehm, ingen aning!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte här iallafall.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Haha, dockan Chucky! Spöken..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Pappa

19. Hur stor är din säng?
ehm, jadu. . .får plats med två iallafall;)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Både

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
ibland med ibland utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
11

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
Sarajevo, Mariefred, Strängnäs

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor.

26. Är du social?
Japp

27. Vilken är din favoritglass?
oj.. har ingen favorit direkt:P

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Jadu.. ingen speciell.

29. Tycker du om kinamat?
usch.

30. Tycker du om kaffe?
Ohja!

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten,mjölk, juice .. inte allt på samma gång :D

32. Sover du på någon särskild sida?
Hm , nej.

33. Kan du spela poker?
haha nej 

34. Tycker du om att mysa/kela?
bästa som finns ju!

35. Är du en beroendemänniska?
Maybe baby.

36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Ja (:

37. Vill du ha barn?
Självklart

38. Kan du några andra språk än svenska?
Japp.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
HAVET!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder.

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja det gör jag.

43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Topmodel :P

44. Kan du rulla med tungan?
Ja,

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Belma

46. Sover du med gosedjur?
Haha , nej

47. Vad har du för ringsignal?
nån polyfonisk- min nya mobil är ju på lagning! :(

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja det har jag

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en skål

50. Flirtar du mycket?
händer ;)

51. Kan du byta olja på bilen?
haha inte än

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej,

53. Vilken var den senaste boken du läste?
kommer inte ihåg

54. Läser du dagstidningen?
Nej.

55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Nepp.

56. Dansar du i bilen?
kanske:P

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Vet inte

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
något ur historiaboken

59. När var du i kyrkan senast?
Innan skolan sluta

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Daniel! :D

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En dag

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
martin.....

Bara tankar,

Ibland så tar tankarna över. Och en tanke, något som jag brukar tänka på ofta är att tiden är dyrbar. Förut tänkte man bara ja men det är något man bara säger ibland. Ett uttryck, men det är sant. Tiden är så dyrbar. Vissa stunder varar inte för evigt, vissa liv varar inte för evigt, kärleken varar inte alltid förevigt. Allt har sin tid, och när den tiden är över, då återstår bara minnen kvar. Som man kan skratta åt, prata om, få en att gråta, va ledsen..
Varje timma, minut, sekund är dyrbar! För varje sekund som går, går dig förbi, blir de sekunderna ditt förflutna. Du kommer aldrig tillbaks till den stunden, den sekunden. En sekund kan förändra ens liv totalt. Nya sekunder, minuter kommer hela tiden till, de finns alltid där med något nytt. Det är som att man bara fylls med tid, med tid som var viktig, rolig, värd att minnas - minnen. Man fylls med minnen hela tiden.
Tänk då om man kunde stanna tiden, leva i ett ögonblick, vilket ögonblick skulle det va då? Vilket ögonblick skulle du välja då att leva i? ...


"I could stay lost in this moment forever,"

I hope you know .

Lörda idag då! Sov hos min älskling inatt! Nu undrar ni va vem det kan vara?! Haha, om jag ändå hade en! Men under tiden, tills jag hittar en, så är Belma min älskling. Haha. Vi åkte hem till henne runt sex. Satt vid datorn ett tag, sen käka vi och efter det gjorde vi min berömda kladdkaka! Den är och den blev grymt god! När den var klar satt vi vid datorn igen, tills hennes söta bror kom. Vi lade oss typ halv tolv, låg och snacka. Kommer inte ihåg att jag somna. Haha gör aldrig det när vi sover över hos varandra. Du tar på mina krafter Belma!! Haha. Jag ställde klockan på nio, för jag ville få saker och ting gjort idag! Men den där äckliga mobilen ringde aldrig! Så vi vakna elva, och precis då ringer Cornelia och ber oss följa med på fest ikväll. Happ då var min dag förstörd! Jag har två JÄTTESTORA prov på tisdag och onsdag och jag tänkte plugga lite idag på dan, men nu kommer inte jag kunna göra det för jag kommer inte kunna koncentrera mig. Det är så mycket man ska tänka på när det är fest. Och JÄMT när man har mkt att plugga när man bestämt sig för att plugga så blir det alltid fest helt plötsligt! Men när man väl är ledig från pluggandet så är det ingen fest och det slutar med att man ligger och glor på TV med någon. KUL! (: Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska på festen, den är inte i Strängnäs. Och då blir det att man kommer hem supersent och sover bort hela dagen imorgon och får inget gjort imorgon heller. Men we'll see. Ibland önskar jag att jag hade en pojkvän. Va med honom tog det lugnt, mysa istället för att festa. Är ganska trött på det nu va, fan festat nästan varje helg. Uuuh, vill mysa med någon istället nu i höstmörkret (: ååh, vad mysigt! Hoppas han kommer snart! Så att jag får lugna helger ;)
Nu så folket! Måste jag sluta här och få saker och ting gjort som sagt!

It's time to be a big girl now, and big girls don't cry


Det blir bara fel

Vad gör jag för fel?!
Jag har försökt, men var har jag gjort fel? Varje gång jag försöker blir det fel! Jag vill bara att det ska va bra ! Det är det enda jag vill, och det kan inte va så svårt att lyckas få någon att tycka om en för det man gör. Men det är det, det är sjukt svårt att få en människa, iallafall dig, att tycka om mig, att uppskatta att jag försöker! Jag har försökt och försökt och försökt, aldrig gett upp. Jo men aldrig på riktigt. Var gör jag fel?
Fan, det är så jävla jobbigt. Jag vill bara att du ska uppskatta det jag gör, och det gör mig så jävla ledsen att du inte gör det! Att du inte vill se att jag anstränger mig! Att du inte kan visa lite mer känslor, sluta va så kall mot mig när du ser att jag försöker . Gör inte det dig glad att jag bryr mig? Jag skulle iallafall bli jätteglad om nån va sån mot mig. Jag vill ha dig vid min sida. Det kanske är gamla känslor som gör att jag försöker, för vissa känslor tar aldrig slut även om man kanske vill det. Man kan inte styra över känslorna.  Men vill inte du samma sak som jag, ja då har jag iallafall försökt. .