Bara tankar,

Ibland så tar tankarna över. Och en tanke, något som jag brukar tänka på ofta är att tiden är dyrbar. Förut tänkte man bara ja men det är något man bara säger ibland. Ett uttryck, men det är sant. Tiden är så dyrbar. Vissa stunder varar inte för evigt, vissa liv varar inte för evigt, kärleken varar inte alltid förevigt. Allt har sin tid, och när den tiden är över, då återstår bara minnen kvar. Som man kan skratta åt, prata om, få en att gråta, va ledsen..
Varje timma, minut, sekund är dyrbar! För varje sekund som går, går dig förbi, blir de sekunderna ditt förflutna. Du kommer aldrig tillbaks till den stunden, den sekunden. En sekund kan förändra ens liv totalt. Nya sekunder, minuter kommer hela tiden till, de finns alltid där med något nytt. Det är som att man bara fylls med tid, med tid som var viktig, rolig, värd att minnas - minnen. Man fylls med minnen hela tiden.
Tänk då om man kunde stanna tiden, leva i ett ögonblick, vilket ögonblick skulle det va då? Vilket ögonblick skulle du välja då att leva i? ...


"I could stay lost in this moment forever,"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback