candy from a stranger

tröttnar inte på låten, den är pretty good! Med Britney Spears!
Nu har jag tvättat! Är bara två tre grejer kvar som ska tvättas. Sen bara packa det, har börjat lite :)
Sista dagen här imorgon då! Dagen är fullspäckad!
skola, träna, sola, frisör, eskilstuna, sen hem igen! Ska hinna träffa tjejerna också! Packa resten också! Ja det blir mycket!

Men jag längtar ändå till imorgon! Får inte glömma att skriva ut biljetterna heller , haha för jag kommer inte långt utan biljetter! Alltså medan jag sitter här och skriver om morgondagen så pirrar min mage sönder. Det har nog aldrig pirrat såhär mycket när jag ska träffa Calle. Det är skönt faktiskt, för man uppskattar det mer när man träffas. Det blir nog en mycket bra vecka!
Men sen nästa vecka är jag hemma igen :( I skolan!

Jaja.
Jag ska tvinga mig till plugg nu!




Snart älskling, bara imorgon kvar!

Måndag!

Jag tvättar för fullt !
Katta & Annika gick för en stund sen. De var över här på en fika! En trevlig en :) Inte varje dag man gör det va ?! Så nu är jag själv igen och klockan är redan sex?! Oj..!
Idag har jag tränat med HÄNKIPÄNKI som jag ska börja kalla henne för :) Sen har jag varit och solat (jag blir aldrig brun ?!)  Ja sen gick jag hem och så kom katarina & annika då :)

Jag ska tvätta lite nu. Tänkte göra lite PA och Fadder. Och senare kanske jag hör av mig till Katarina om hon inte pluggar för fullt!

Tillbaka till tvätten!

En rolig grej som hände idag bara :
Jag och Annika var på solcenter och jag står och stoppar in mynt i apparaten till solariumet. Och det kom in en man på kanske 45-50 år. Och medan jag stod och stoppade in mynt så stod ju annika lite längre bort och mannen också. Men jag såg inte att annika gick iväg sen ,och när jag var klar med mynten så vänder jag mig om och ska säga PUUUUUSSPUUUUSS till annika , men det blev till mannen !! VAFAN HÄNDE MED ANNIKA HON STOD JU DÄR NYSS?! Mannen kollade på mig och tyckte väl att jag var störd.  

Haha åååh vad jag skämdes!

Yeye.

Hej måndag !

Nu ska jag börja tvätta lite kläder. Dra fram en resväska. det lär behövas en stor för calle vill att jag tar med mig lite av hans grejer, sen ska jag få plats med min fjällräven jacka, skidbyxor och en till jacka... Det var min packning det för jag tror inte jag får plats med mer! Haha .
Nädå.
Sen ska jag cykla lite på min cykel! Hade jag inte ätit pizzajäveln hade jag itne behövt cykla nu haha!
Imorogn är det skola till tio. Sen möte med min handledare i PA. Och sen ska jag träna, sola & plugga. Fixa med min lön. Handla lite kanske. Vi får se :)

Det blir nog en bra dag i think!
Bara måndag, tisdag kvar! Shit. Jag har längtat så, och jag har redan fjärilar i magen! Kan ni tänka er vilka jävla ÜBER MEGA BAMSE FJÄRILAR jag kommer ha på onsdag?!
IIIIH, pirrar som bara den!

we´re gonna have vacaaaaation sex! Spontan kväll!

Nu sitter jag nere i mitt lilla tv-rum och har en sprängande huvudvärk! Har även ångest för att jag tryckte i mig mindre än en 1/4 pizza. Inte mycket men har världens ångest och för att jag inte har tränat idag.  De stänger ju halv sex och det hann jag inte.
Calles föräldrar var även här idag och fikade, det var jättetrevligt :)
Nu är det bara måndag & tisdag kvar sen på onsdag är jag hos min babe! <3

Gårdagen var mycket, mycket trevlig! Jävligt spontan! Jag jobbade till tre sen gjorde jag & Malin sällskap till Ulvhäll. Hon skulle få gäster sen när de gått skulle hon ringa mig så skulle vi ha en myskväll tillsammans. Under tiden hon hade gäster passade jag på att sova.
Ställde klockan på sex men när den ringde stängde jag av den och tänkte att malin får ringa och väcka mig. Jag var så sjukt trött!
Malin ringer strax innan sju, och jag gick upp. orkade inte fixa mig eller något utan bytte bara om till ett par mjukisbraller och en svart vanlig tröja. Med andra ord skitful, och så inget smink typ.

Gick till Malin och där var Moa också. Vi satte på en film. Sjukt bra, sen efter den filmen satt vi och kolla på hot chick. Vi dog av skratt.

Kvällen började med te och slutade med vin. Efter hot chick filmen fick vi besök av två killar. Satt och drack vin och lyssna på mkt bra musik ;)

Sen runt två kom det ännu mer folk..

Ja, jag var väl hemma fyra. Och jag sa klockan tio att jag skulle hem...

Snacka om spontankväll. Men jag var ändå klockrenast, jag & malin , I typ trasiga kläder och inge smink. Haha. Jimmy tyckte jag var "skön" för att jag bara gled över i ett par mjukisbrallor och slutade upp med att dricka och dansa.


Ah.. så går det. Det blev en hel del roliga uttryck "I'm fugly". (ugly)
Och we´re gonna have vacation sex!
Ah en hel del. Längesen jag skratta så mkt att jag fick ont i magen!

Tack för igår iallafall! En repris på tisdag! Glöm inte ;)


tjoho

En mkt bra kväll igår hos Malin! Det började med te och slutade med vin! Ska berätta mer om det sen! Först dusch !

tjoho

En mkt bra kväll igår hos Malin! Det började med te och slutade med vin! Ska berätta mer om det sen! Först dusch !

unstoppable


Saknar dig galet mycket!

Känns som att det behövs en liten uppdatering här ... orkar dock inte berätta allt som hänt denna vecka. Egentligen är det inte mkt som hänt, bara en massa jobb!
Imorgon är det sista jobbdagen! Sen ska jag bara njuta av att inte jobba! Haha.
Imorgonkväll blir det en träff med brudsen! Det blir mysigt! :)
På söndag en massa plugg! Söndag skola och fixa en massa skolgrejer och sedan tisdag blir det frisör & handla lite grejer OCH PACKA!
Kan inte förstå att jag åker på onsdag känns som att det är tre veckor kvar! De här fyra dagarna som är kvar känns som tre veckor kvar! Men det kommer ju gå fort! För imorgon är det lördag och då är det bara tre dagar kvar! Det ska bli så sjukt underbart att träffa Calle igen.
Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är! Jag bara ler och det pirrar som bara den i magen! Men det är lite läskigt också faktiskt! Jag längtar så sjukt mycket!
Längtar efter att få krama honom när jag ser honom! Har inte fått göra det, eller se honom på 1 och ½ månad! 6 Veckor!
Det är faktiskt bra länge!
Fredag idag, det blir en hemmakväll med Projektarbete plugg och lägga sig tidigt!

Vad gör ni ikväll?
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
Puss på er



 

Alla hjärtans dag!

Tjenixen blixten!
Alltså jag är ju blixten själv! Snabb som tusan ;) Har jobbat hela dagen idag på Rosenius! Shit vad folk det var , jag typ dog sen när jag sluta!
Min Första kund kom in nio imorse och skulle ha rosor, och han köpte rosor för 900 kronor! Andra kunden direkt efter honom köpte rosor för 700! Då kan ni nog förstå vad folk det var hela dagen om de började droppa in så tidigt  och var så generösa med rosor & pengar. Haha.

När jag kommer hem sen, helt slut ser jag att det står en vas på bordet med rosor i och kort! Från min Calle!! Fasen vad GLAD JAG BLEV! Mitt hjärta slog ett extra slag!
Åh, tack älskling - du är så, så, så fin! Jag vet inte vad jag ska säga... Jag är utan ord - att du tänkte på det!  All kärlek till dig, ALL!


Jag går verkligen in för den här dagen verkar det som. Jag tänkte imorse att jag måste sprida lite glädje på jobbet!Satte på en en rosa tröja, kjol, satte upp håret fint & hade mitt hjärthalsband. Haha geek som jag är. Men som tur var var inte jag den enda på jobbet som tänkte i de banorna. Annika snygging hade oxå tagit på sig en rosa tröja och så körde hon på rosarandiga knästrumpor. Haha hon är runt 35-37 men man tänkter inte på det, jag tänker alltid att hon är i min ålder. Hon är så skön!

Gunilla hade sitt barnbarn hos sig idag på jobbet . Han är tio år tror jag. Så bad hon honom gå köpa godis till oss. Så kommer han tillbaka med en påse hjärtgodis och sen hade han köpt sånt där "Luring paket" med två rosa karameller i. Ser ut som helt vanliga karameller FAST det var fiskkarameller. Haha så står gunilla och pratar med en kund och han säger att hon ska prova godisen och hon gör det och så suger hon på den och suger så frågar Otto (barnbarnet) henne ? Farmor tycker du inte den smakar konstigt ?.....
Och gunilla kollar på honom...
FARMOR DET ÄR EN FISKKARAMELL!! och så börjar han asskratta och vi alla som jobba också. Gunilla springer till disken och spottar ut karamellen hon är helt tårögd för den smaka så äckligt. haha.
Det var kul!

Väntar på att min kusin ska komma. Vi ska kolla på film och mysa! Det blir skönt med tanke på att jag är galet trött. Ska även njuta av mina rosor!




e.


En fredag är till för att plugga? ...

Det är fredagkväll, jag sitter i mitt lilla Tv-rum nere i källaren med tända ljus en kopp kaffe och pluggar till Timbaland musik. Trevlig fredagskväll tycker jag - konstigt nog.
Har ingen vidare lust att vara social ikväll med folk, Luka skickade något sms om fest men det låter inte lockande med fest ikväll. Känns ändå skönt att plugga lite så man får saker & ting gjort och jag har väldigt mycket "SAKER & TING". Försöker bli klar så fort som möjligt.

Har jobbat på cafét sen elva idag. Calles mamma kom förbi och tog en fika med mig, det var jättetrevligt att träffa henne. :)
Imorgon är det min sista dag på Rosenius- för den här månaden. Och imorgon är det alla hjärtans dag! Vi får se vad som händer. Inte mycket med tanke på att ALLA är borta...
Blir kanske gå ut och äta middag & lite mys. 
Ja vi får se vad dagen har att bjuda på!

Mamma är nyopererad också och jag jobbar därför åt henne hela nästa vecka. Hela magen vreds upp och ner när jag såg henne idag för första gången efter operationen. Den vrider sig nu också när jag skriver. Hon ser hemsk ut! Näsan är  helt... ah den är STOR & SVULLEN. blodig. Ögonen är svullna och hon har så ont. Hon har Plåster för näsan. Gråter stackaren och kan knappt prata. Tycker så synd om henne! Men jag tror hon dissar skönhetsoperationer efter den här hon som snacka så mycket om det. haha. Lilla mamma.

Kärlek människor, KÄRLEK!

Yes nu är alla hjärtans dag gaaanska aktuellt va. Det står "alla hjärtans dag" överallt.
Det är en jättefin dag tycker jag vare sig man har kille eller inte! Man behöver inte bara bjuda pojk- eller flickvännen på lite extra kärlek . Utan man har säkert en bästa vän man kan "ge lite extra kärlek". Med ett kort, ett fint sms, en blomma, eller hjärtgodis? Det gör ju alla glada! Så alla ni deppiga singlar där ute - deppa inte! Ni har en massa runtomkring er som uppskattar att få lite vänskaplig kärlek. Och är era kompisar också singlar så kommer de uppskatta dagen extra mycket om man gör en fin gest! Alla hjärtans dag är inte bara för de kära. Utan även för alla nära & "kära" - dagen är till för att få & ge tillbaka!
Så gå och gör någon extra glad!


Själv har man gjort en massa kärleksbuketter idag med hjärtan,choklad och pärlor och allt sånt.





torsdag

Jobbat idag, inget vidare kul som hände.
Jo! Jag tror fan alla tanter hatar mig...  say no more.

Belma kom förbi fiket och väntade på att jag skulle sluta. Sen åkte vi hem till mig. Myste med bullar & björn gustavssons dvd. Jag har sett den för många gånger, kan allt på dvd:n typ.
Det sjuka är jag har haft den i två månader och jag HAR JU MISSAT EN MASSA ROLIGA AVSNITT! Som jag inte visste fanns...! Belma upptäckte de idag! "Tryck där"
Och tjoff så kom det upp en massa alternativ!
Det gillar vi !

Tummen upp;
"lov" imorgon. (se tummen ner)
min musik som jag lyssnar på JUST nu.


Tummen ner;
Jobbar hela lovet
Fortfarande ont i halsen


shake that thing to this beat

Jag är trött som satan, men tvingade ändå mig själv att börja på mitt projektarbete som ska vara inne när jag är nere i Chamonix. Det skadar ju inte att skicka in det tidigare va ;) ?

Jobbat idag & gått i skolan.
Imorgon blir det skola till elva sen jobb till sex. Efter jobbet övningsköra till Eskilstuna till sjukhuset för att hälsa på mamma & sen ska jag vara, eller under tiden ska jag vara med Belma. Hon ska förövrigt sova över här & hon ska till och med dela säng med mig som hon ser fram emot ganska mycket tydligen. Haha. Det var ju ett tag sen du fick göra det ;) ( det var väldigt många hon i texten)

Fredag & i helgen har jag ingen aning om vad som händer.Bara ta det lungt tänkte jag :)

Dags för sängen ! Puss

Träffade min gamla svenska lärare idag som satt och fikade hos oss på cafét.
"Vad duktig du är Ena som jobbar"
"Ja tack, snart har jag jobbat längs hela trädgårdsgatan"
"hm... det där kan misstolkas ena"

Haha :)





If you put my bottle
All the models gonna hate me

When my bottle pop


Jag tar det lungt med alkoholen för jag är byggd som en liten liten skolflicka

HAHA, KLOCKREN!
Jag & katta dog av skratt när vi kollade på den. Ni förstår säkert varför vi struntade i att plugga till provet och kollade på honom istället. Jag säger det igen KLOCKREN!
 

BÄSTA KOMMER EFTER 2:40

http://www.youtube.com/watch?v=K11BV3RB8mw

TJOFF! VAD SA JAG FÖT NÅGOT?!


"Han hade ju druckit 15-20 öl, eller soom det heter i Danmark : LUNCH "

UNDRA HUR MATCHEN SLUTADE IGÅR.... TJOFF! VAR JAG UTE PÅ PLANEN IGÅR?!

är det något ni ska veta så är det att jag jökar rätt mycket.. Nej det gör jag inte jag ljög, jag är ju sambo- jag jökar inte alls! Det var ju sån grej man tänkte på när man flyttade ihop nu kan vi jöka hur mycket som helst och varsom helst!


.


massa gnäll bara

Orka dig, pallar inte ditt tjaffs hit & dit.

Klockan är jävligt mycket nu, för att vara exakt kvart i tolv... Men jag ska inte sova än, nej jag ska gå igenom häftet lite igen. Eftersom jag har upptäckt att jag inte kan någonting. Och då menar jag inte nåt!
I really suck at this man!
Har varit hos Katarina och pluggat lite vi har tjuvsökt på internet efter svar till instuderingsfrågorna - orka läsa 60 sidor om EU. Vem tycker det är intressant? Tror inte det finns en enda jävel som tycker det är intressant / kul!

Vi satt och kolla på stand up komiker programmet som typ heter RAW eller något... Mycket skoj, där drog de skämt om han dansken som sprang ut på fotbollsplanen när danmark-sverige spela och klappade till domaren...

Jag & Katarina fick oss ett gott skratt när jag skulle berätta en sak till henne. Och jag kom inte på vad Sonja aldén hette. Jag och Katarina var inne på Mona Sahlin och jag säger "Jaja hon ja! Hon har ju gjort en julskiva ..blablabla"
Så avbryter Katta mig - "ÖÖÖH, Du vet väl om att det är en gammal politiker?"
Då börjar båda asskratta, samtidigt som vi försöker komma på vad Sonja Aldén heter och vi drar till med "Mona sahlin, mona sandén, molly sandén"
Men till slut fick vi till det - SONJA ALDÉN
Ni förstår nog inte hur kul det var ;)

Nu, dags för sängen och Europa häftet i högsta hugg!
Imorgon blir det jobb & simning!

Pusspuss

BOTTLE POP




Måndag




Klar med plugget nu, sen blir det en genomgång med Katarina! Det är jäävligt mycket. Mickis sa nyss att det var många som var hemma och pluggade idag. Att folk tar det så seriöst?? Jag antar att jag har tappat motivationen helt..
Imorgon blir det skola till två (eftersom vi har prov) Sen ska jag jobba såklart. Efter jobbet blir det simning med tjejerna! Ska bli såååå skönt att plaska runt där! ;)  


om 88 dagar folket sitter vi på flyget

Dagen hade varit underbar om jag inte hade haft plugg. Sitter och lyssnar på grymt bra musik ! Det är fint väder och ja!
Jag börjar längta till Bryssel, har drömt några gånger om resan! Hoppas den slår Berlin - och Berlin är svårslaget.
Hoppas på en tusen gånger så bättre resa! Och min födelsedag ska firas där nere! Då blir det röj! :) Synd bara att Anela & Malin inte är med på resan!
WoWwOW! snart är vi där, om exakt 88 dagar!
'

sånt är livet

Folk förvånar alltid en.. Jag inser verkligen nu.


Dagen börjar alltid bra när det är solsken

Mamma väckte mig åtta imorse "Ena, ena vill du komma och dricka kaffe med mig ellr du kanske vill ha lite te?"
Mamma vad är klockan ?
Halv tio
säger hon.
Ja men väck mig om tio minuter.
Men jag orkar inte gå ner igen!
Nej men skicka ett sms om tio minuter så kommer jag upp

Och efter tio minuter så får jag ett sms. "Kom nu Nenni"
Jag kollade vad klockan var .... 08,30!!!
Vafaan tänkte jag. Men nu när jag ändå var vaken så var det ju bara att gå upp och dricka te halv nio på morgonen... Och jag som är sjuk!

Kommer upp och så fort jag sätter mig så börjar hon babbla på. Ni som känner mig & min mamma vet säkert att hon är en jävel på att prata...
Godmorgon! Vilket härligt väder!

Hade varit ännu härligare om det var vår men nu är det vinter, snön ligger kvar. Så fort den försvinner kommer det ny. Iskallt är det också! Men jag är ändå glad att vi har fått lite snö, det är nog mer snö än vad det var förra året.
Men nu är det ett sånt där riktigt början på våren väder. Solen skiner, snön ligger kvar, blå himmel...

Och det bästa av allt JAG HAR FIXAT DAMMSUGAREN! Sist jag skulle dammsuga råkade jag dammsuga en såndär tjock vinter strumpa. Och jag höll på med dammsugaren i över en timma och försökte få ut strumpan. Men neej den var kvar där. Den fastnade oxå på ett sånt där bra ställe där man inte kommer åt den.. Jag plockade isär dammsugaren typ och försökte men inte då heller. Så jag lämnade den åt pappa för att han skulle försöka komma åt strumpjäveln men han struntade i det. Så den där dammsugar slangen har legat på golvet isärplockad hur länge som helst. Och idag när jag gick förbi den så såg jag hur den titta på mig och jag kände idag ska jag fane mig få ut den där strumpan! Så jag började igen, men jag kom inte åt strumpan... Nehe jag går och provar dammsuga lite så kanske den lossnar... Försökte men dammsugaren höll på att sprängas typ. Sen kom jag på den briljanta iden - om jag drar lite i slangen medan jag dammsuger så kanske den lossnar OCH DEN GJORDE DET! Vet ni hur lycklig jag blev eller?! Mindre lycklig för nu är jag illa tvungen att dammsuga....NÄR JAG ÄR SJUK. Jag säger ju det jag kan inte njuta en minut av min sjukdom . det första mamma säger när hon går "Ta och städa lite här Ena."

Har europakunskapsprov imorgon. Det kommer gå såå dåligt. Det är skitmycket och jag har inte ens kommit en tredjedel av allt vi har prov på. Men det fixar sig! :) It always does! ;) Det är ju trots allt fint väder!
Jag längtar tills det blir lite varmare så att man kan sätta sig på altanen med en kopp te och filt och plugga där kanske. . .


16 dagar kvar

Dagarna går faktiskt! Det är bara 16 dagar kvar tills jag är med min Calle igen! Det känns så sjukt att jag ska träffa honom igen, för vi har faktiskt inte setts på över tre veckor nu. De tre veckorna känns som evigheter.
Ska bli så kul & underbart att få tillbringa en hel vecka med dig, hos dig!

Jag har bokat sling & klipp tid också den 24 :) yeeey,
Fan på tisdag och från tisdag ska jag jobba 12 dagar i rad.. eller ah har en söndag ledig där.. KUL JAG HAR inte haft ett enda lov ledigt sen jag gick i åttan! Jo sommarlov hade jag för två år sedan... alltså.. ja vad säger man ?....Jag vill ha LOV!

passar sig perfekt

vaknade imorse och hade ont i halsen och nu har man fått feber på köpet också- jättekul. Får se om det blir skola imorgon.
Det är så kul när man lägger sig "tidigt" (elva på en lördag är tidigt) och folk ringer en timma senare när man precis precis somnat!
Vilken tur att jag är en sån som kör med ljudlös varje natt, hade även 5 sms imorse. Varav ett av de var från Anela.

Jag fattade inte ett skit av det som stod men anade att hon hade skrivit det i sömnen - och det hade hon. ;

"Vi kommeer nu tror jag. Jag sitter på båten nu ser jag en kust framför mig? Din mormor ringde fråga om du hade tagit medicinen mot influensan nyss. Ska jag svara ja"


Haha, okeeej Anela. Sen när hon vakna låg hon på golvet med vinterjacka och kjol och kuddar och täcke på golvet också... så kan det gå..

nä nu blir det att läsa om EU- Jag hatar, hatar, hatar det, det är så tråååkigt. Jag vill bara ligga och kolla på någon bra film och njuta av min sjukdom- För det är i praktiskt taget de enda gångerna jag får ta det lungt - när jag är sjuk. Fast nu måste jag plugga....

alltså egentligen..

...så borde jag hålla mina fingrar i styr meeen nu ska jag checka " konto tillståndet " haha och sen klicka hem något kul ! Jag känner för att handla lite!
Men som sagt OM det finns något att handla för. . . Spääännande att va såhär pank :D

kalas

Mycket trevlig kväll igår hos familjen Beskow! Fick nog lära känna hela släkten tror jag , haha! Trevliga människor :) Festen började spåra ut ett tag där ;) kvar är chokladfläckar uppe i taket...
Haha. Hade riktigt kul faktiskt! :)

Har jobbat idag, från halv nio till tre. Är lite trött med tanke på att någon ringer mig mitt i natten ? ... Men men, ska snart hoppa in i duschen & sen ska jag till Malin ikväll & mysa med tjejerna. Malin fyller ju 19 på måndag så vi smygstartar lite! :)

Hej älskade underbara helg!

Fredag ;

ett prov
lång skoldag
jobba efter skolan
Springa till Fredrik för att fira honom med en massa människor jag inte känner ( vad ska jag ha på mig?!)


Lördag;

Jobba 08,30 - 15,00
Fira Malin med tjejerna!

Söndag;

Plugga Europakunskap



 

One more day without you is one more day closer being with you

hallå där!

Sitter i min soffa nu och har precis bokat flyg ner till calle! Jag har lärt mig överföra mellan konton och betala och en massa, tycker jag är jäääätteduktig ;) ! Borde ge mig själv en aplåd!

Ska msna med Calle snart om sisådär en halvtimma,  tills dess ska jag göra några övningar i Finansiering & kalkylering.

Just ja! Har även tränat idag. En till applåd där! Sprungit 5,8 km. På tisdag blir det simning eventuellt söndag! :) I'iim baack!

Och så har jag gjort en till grej - dock vet jag ej vad jag täntke på. Men det är en på miljonen att jag får det...

right here


Lite ekonomi plugg

Fasen, det går inte alls att koncentrera sig. Måste måste måste! Har prov nu på fredag & jag börjar nu med pluggandet - finansiering & kalkylering. Boooring.

Sen ska jag sova, är svintrött. Har bara en lektion imorgon, tänkte hoppa den men sen kom jag på att jag har ju mitt nyårslöfte och jag har faktiskt hållt det! Sen så kom jag även på att jag skulle träna imorgon med Annika så då går det inte att skippa lektionen. Så jag ska ta upp böckerna igen, plugga en liten stund till, packa ner träningskläder & sen sova! Gud så sköönt.

Imorgon blir det plugg hela dagen & sen måste jag köpa present till Fredrik! :) Ingen aning om vad jag ska köpa!



Längtar även till helgen! Eller ah fredag & lördag !
God Natt! :]

Tisdagen / onsdagen i bilder


Hemma hos Linnea igår ! :)


Religionslektionen som bara ägnades åt student snack ;)


"Titta där går Göran ! - GÖR(H)AN ?!"
Linnea är inte så seriös som hon ser ut ;) hon typ gjorde min dag idag :)

soft liksom

Vilken härlig onsdag! Fick sluta 2,5 timmar tidigare ! Sista lektionen ( reben) var inställd - LIVIING THE DREAM!
Så började tio idag och slutade två, det är nice!
Gjorde sällskap med Ricki till skolan idag, eller ah halva vägen. Båda var försenade - vilken tur att Viktor åkte förbi och stannade och skjutsade oss! Ingen försening idag OCH jag slapp gå över isen. Richard försökte få med mig över isen för att det skulle gå snabbare- NOWAY liksom.
Han försökte övertala mig om att den är jättetjock!
Sen när vi kommer till skolan ser man hur isen smält precis utanför ångbåtsbryggan haha.

Yes:) Cornelia, Annika & Jag åt lunch på thairestaurangen idag. Fyfasen så gott det var! Mumsigt! Och det blev en massa vanligt tjejsnack och en massa blickar på oss. Och Annika säger "Tjejer, tjejer sluta det räcker ".

Och nu när jag kommit hem ser jag att jag fått post
"Ditt liv efter gymnasiet- vad händer sen?"
Finally liksom! Ska kolla runt på internet lite och se om det är något äventyr jag fastnar för. Pratade även med mamma igår om att jag inte kommer vara kvar här förmodligen. Jag ska försöka iallafall att komma bort. Och hon blev helt förtvivlad. Och jag kan inte låta bli att bli arg på henne!
Vad har jag att se i Strängnäs? Jag har bott här sen jag var sju och det räcker tycker jag. Jag vill inte tillbringa "mina unga" år här. Och sen när jag blir äldre ska jag säga "Ja när jag var ung gick vi runt i hamnen på somrarna". Fan så heller. Visst det är inget fel på strängnäs det är en jättefin stad och jag kommer säkert bo här om tio år med familj -skulle jag kunna tänka mig.
Men nu vill jag se annat. Och pappa frågade mig varför jag inte ringde till svenska ambassaden i Sarajevo och kollade med jobb där för vi känner en där. Och liksom visst varför inte?!
Så säger mamma "om hon åker ner dit kommer hon aldrig vilja flytta därifrån."
Alltså, så mycket jag vill göra. Samtidigt som jag känner har jag möjligheten? är jag modig nog? Var börjar jag? vad händer med min pojkvän?
Så många tankar i huvudet så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet bara att jag börjar få lite panik inför det "nya".
Jag har ingen aning! Vad ska jag göra ?! Alla åker efter studenten, till USA, london, norge, spanien, asien. Vad händer med mig? ....

Fan också..


tisdag

Den här dagen har varit extreeemt lång känns det som! Har bara haft en lektion idag och efter den bjöd Katarinas mamma på en ur, ur, ur god tre rätters lunch! Tack för den igen Katta!
Jag & Katta fick sedan springa tillbaka från Nya Thomas till Europa. Det var jobbigt & båda i fjällräven jackor!
Hade prov i Rebe idag och det gick åt skogen!

Har umgåtts med Katta & Linnea hela kvällen. Var hemma hos Linnea och käkade och sedan gick vi och simmade i nästan en timma! Duktiga tjejer va! De försökte få med mig till Linnea för att sova där men det måste pluggas! Så Linnea, jag kommer till dig på tisdag nästa vecka! Då vi ska simma igen! ;)

Onsdag imorgon! Döda mig!
Och min älskling fyller 22 imorgon! Grattis till dig hjärtat!

måndag

Pratade med min Calle nyss i telefon. Så skönt höra hans röst! Saknar honom bara ännu mer.
Jag har oxå fått beviljat av lärarna att åka, ska se vad rektorn har att säga bara. Så jag antar att det blir att boka flyg denna vecka! Iiiiih ! endast 22 dagar kvar.

ska snart återgå till mitt REBE plugg. Imorgon är det prov & det är ju nice för hur det än går så får jag det ändå gjort. Sen imorgon ska det simmas med Katarina. Och efter den träningen blir det att börja plugga Finansiering & kalkylering! Spääännande! NOT

Be cool stay in school. Pluggdags.
Puss!


Varför 3:or ser ut som skit på Europa.

Jadu, vissa person ( anela ) får mejl där folk frågar varför hon kommer ofixad till skolan, varför hon inte sminkar sig längre och fixar håret.
Idag sitter jag & katta i grupprummet och pluggar Rebe så går hon iväg på toa. När hon kommer tillbaka säger hon ;
"AAAHMEN ENAAA!! vARFÖR HAR DU INTE SAGT ATT JAG SER UT SOM EN KNARKARE"
haha, dog av skratt!
Men alltså seriöst! Orka fixa sig när man ska till skolan, och speciellt när man är trea. Vem ska man göra sig fin för?
Nu sover man hellre en halvtimma/timma extra istället för att gå upp sminka sig i evigheter och stå och platta håret tills det är spiiiikrakt.
Jag kommer ihåg i ettan, gud vad man höll på framför spegeln. Gick upp år innan man började satt framför spegeln och sminkade sig, tog ut hela garderoben och provade kläder. ATT MAN ORKADE. Inte så konstigt att man ser äcklig ut nu! Efter tre år på europa ser man ut som skit. Påsar under ögonen, hull lite här och var, håret är bara slarvigt uppsatt o.s.v.
Man kommer fräsch och blir äcklig allteftersom. Haha.
Jag har bildbevis! ;)
Nu går man upp, tar vad som helst ( förutom mjukisbyxor- det är strängt förbud på europa haha ) NO MJUKISBYXOR!, plattar inte ens håret utan låter det stå åt alla håll och sminket ser bara ut som... ? Ja allt är bara hej kom och hjälp mig!
Men som sagt, vem bryr sig? Orka bry sig - LIIIVIIING THE DREEAM!








Och så den sista bilden, skillnad? ;)



känner igen mig i låten

TICK TACK TICK TACK TICK...



what you waiting, what you waiting for?!

söndag

Yes nu är jag hemma, har varit hos Katarina hela kvällen & pluggat Rebe. Lite iallafall va! Sen gick det ju en bra film på TV och då kan man inte plugga! Men tack för pluggstunden iallafall! :) och filmstunden.

Sitter just nu nere i min "mysiga" källare med ett glas juice och david guetta. Inte bra att lyssna på david guetta nu när man ska lägga sig... Kommer ligga och dansa i sängen sen..

Imorgon, måndag, en lektion, sistas pluggdagen till Reben, Och sen ska vi börja på Fikan (finansiering & kalkylering) som det är prov på på freddag och på fredag. På fredag hinner jag inte börja plugga europakunskap för då ska jag på kalas hos Fredde, och på lördag blir det jobb & tjejkväll hos Malin. Så plugg får det bli på söndag och mickis/belma vi kanske kan ta våran fika då? Jag har den ultimata idén! Jag delar med mig av den imorgon!

Nu ska jag in och spana på facebook och school soft och sen krypa ner i sängen!

Och vet ni vad? Det är ny månad idag! det visste ni inte va! ;)
Anela puddingen påminde mig idag om att det bara är 14 skolveckor kvar! Tack det gjorde mig liiiiite glad! Fick blanda panik med lycka...

GODNATT babes.



lördag / söndag

Jobbade igår, dagen var hur lång som helst kändes det som!
Efter jobbet gick jag till mamma och skulle lämna mosters present och sen gå hem. Men Calles vänner satt där så jag passade på att äta lunch med de :)

Halv sex var vi hos moster för att fira hennes födelsedag. Jag drog nog hem runt åtta, skulle hem till Katta och plugga. Vi kom inte igång med pluggandet förrän typ tio. Och precis då när vi börjar plugga säger jag "Men katta är du inte sugen på att ta en drink ikväll?"
Och hon skratta och sa ah eller hur.
Jag är seriös Katta...
Så börja hon hålla på med håret och kollade på mig sådär lite osäkert....Vad ska jag ha på mig?!
 Haha men först katta gör vi det här talet så vi könner att vi gjort något!
Men tyvärr tappade vi suget efter det där talet som vi inte kunde klura ut...
Men det var skönt oxå att inte gå ut för jag hade varit hur seg som helst idag.

Sitter just nu med en kopp te och ska snart börja plugga lite. Ikväll blir det att plugga Redovinsing & Beskattning med Katarina igen !

Hade världens sjukaste dröm inatt också.


Puss!