trötter

Usch så trött man är då! Dock har jag inte gjort något ansträngande idag, mest chillat va! ;)
Dagen började 08:30 med föreläsningar, gamla elever från skolan som kom och berättade om deras studier och icke studier då. Både intressant och tråkigt, slutade tolv idag. Kom hem runt ett, fikade med mamma & syster på altanen. Det var underbart, vädret & allt!
Sen spela jag lite fotboll med bror min även kallad Zlatan, det ni tjejer! (; Sen resten av kvällen har jag suttit och skrivit på min historieuppsats. Äntligen är den klar!  En grej mindre på listan! Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig, tidigare än vanligt...
Imorgon är det fredag ska till jobbet på lunchen och bjuda de på födelsedagsfika! Mumsigt, sen har vi drama uppvisning i Ugglans... Efter det blir det nog glass med Linus i hamnen! :)

Godnatt folket!


Fredag

Klockan är redan halv åtta! Eurovision börjar om en och en halv timma. Ska försöka hinna skriva klart min uppsats på den korta tiden, men först berätta lite om min och Anelas fredag (:

Damen kom till mig runt åtta, hon var fixad och klar och väntade på mig, jag hade precis kommit ut ur duschen när hon kom.. Eller ah jag fick gå ut och leta efter henne i området för hon hade tappat bort sig, jättesnygg var man. Nyduschad inge smink slängde bara på mig en lång skjorta. Men vem bryr sig det var ju bara här i området, Arthur mittemot lär ha gillat det, (;
Vi skulle ut på krogen hon och jag, Jag var inte så taggad men följde med för hennes skull (: Vi kom dit runt halv tolv. Träffade en massa folk, och Linus och Filip var så gulliga som kom ner till Walles för att säga hej (: Längesen man såg de! Alltid lika trevligt!
Det stod i mitt horoskop typ att jag skulle ut och att människorna på utestället skulle inte göra mig besvikna. Haha och det stämde väl in rätt bra om man säger så (;
Dock var det en engelsman som var efter mig som fan, skojar inte. Alltså han var inte jobbig så han var bara "söt" haha. Han skulle trolla för mig, och han kunde trolla! Helt klart! Och det enda han sa "Oh my god, I can't belive it you are so beautiful, soo beautiful. " Så typ himla han med ögonen, so beautiful. Haha, han ba "I maybe kiss you" Stackaren han fick ett "No you don't" Why not? fråga han mig så ljög jag ihop en massa. Stackare han var jättesnäll. När vi var påväg hemåt, vi skulle till garderoben och ta våra grejer så kommer han med dricka till mig han hade varit och köpt . Haha, sen sa jag nej och att jag var tvungen att gå, och han stod och förklara hur vacker han tyckte att jag va, och ville ha mitt nummer och frågade mig om jag skulle ut nästa vecka. Men jag är ju sisådär när det gäller sånt, Och angående nummret jag ville inte säga nej du får inte det, så jag sa eftersom han fråga mig om jag skulle ut nästa fredag så sa jag om vi ses nästa fredag så får du mitt nummer. Och jag ska ju inte ut så . .
Sedan var det en anna kille men han var idiot, Jag & anela stod på dansgolvet och dansade så kom en kille fram till oss och tog oss till hans killkompisar och det störde mig redan där lite. Så vi dansa oss därifrån typ, så kommer han igen efter ett tag och ska dansa med oss där, så börjar han köra nå jävla boxningsmoves mot oss, OCH då vart jag förbannad. Så jag ba tog värsta steget mot honom gav han mördarblicken och så fick han veta att han levde.. killen vart lite rädd och anela tyckte det var askul, hur fan vågar du?! Hahaha, ska man gå fram till en tjej ska man veta hur och inte leka idiot.

Nej kvällen var fkt kul, träffade lite folk och dansade till house, bra musik var det förutom låten "för vi har tagit studenten", ??? anela & jag tog taxi hem vi somna runt tre sen var det uppstigning klockan halv sju för jag jobbade nämligen idag. Jag var heeelt slut! Död bokstavligen. Jobbar imorgon också.. Och har en massa döda-mig-plugg.
Men jag är inte bitter!

image177

ye

Shady lady - I'm gonna strike like thunder
Are you ready? I wanna make you wonder
Rollin' steady - I'm gonna make you shiver

Shady lady!!


Seriöst hur snygg får man va? Hon är så sjukt snygg! Britney Spears, Beyonce, Gwen och hela hollywood bunten kan helt klart slänga sig i väggen!

Shady lady!

Charlotte även kallad Carola av mig gick såklart vidare! Hon placerar sig nog bra i finalen. Bra att jag håller folk som inte kollar på eurovision underrättade.

BERLIN JA!

Kom på att jag hade sagt att jag skulle berätta lite om Berlin. Det jobbiga är när det gått en vecka så är man inte lika sugen på att dra en hel veckas händelser. Men jag kan väl dra det lite kort.
På lördag skulle vi då åka, klockan 12,00. Jag fyllde ju år på lördag också så vi fikade hemma och jag packade ner det sista. Väskan gick knappt att stänga! Pappa skjutsade ner mig till skolan där alla andra stod hur glada som helst! Såklart liksom!
Bussresan tog sin lilla tid, vi åkte tolv var framme i Trelleborg runt nio. På båten började redan festandet som skulle hålla i sig i 8 dagar! Vi satt ett gäng ute på däck och drack och sjöng lite. De sjöng även för mig som fyllde arton som sagt:)
Efter någon timma kom lärarna och schasade iväg oss så att vi inte skulle göra något dumt typ ta sig ett dopp i havet...
Efterfesten fortsatte i hytten, men runt två var vi sugna på sängen. Fast det tog ett tag innan vi fick sova för killarna skulle in och ut. Fredrik var ändå roligast, han ville sova med annika men annika dissade killen (; Fredrik gick då efter ett tag och vi tänkte äntligen får vi sova! MEEN INTE DET! Någon står utanför och knackar på dörren.. Vi öppnar dörren så står Fredrik där igen "HELLOO GIIIRLSS". Haha, han va så söt när han sa det. Den här gången ville han inte sova med oss utan mobilen hade gömt sig någonstans i annikas säng..

På söndag, dagen därpå alltså var det uppstigning klockan halv sex för vi var framme 06:15. Vad fick vi sova, typ tre timmar?..
Elva var vi framme i Berlin, då fick vi lunch till tre. Tre skulle vi vara utanför TV-tornet. Usch och vi var ju så äckliga, vi fick inte åka till hotellet och duscha och byta om utan raka vägen till stan! Det var supervarmt över 30 grader. Vi åt lunch sedan gick vi sakta mot TV-tornet. Satt där och tittade på alla tyskar..Kul.
tv-tornet var häftigt, 300 meter upp i luften och det tog 6 sekunde rmed hiss ända upp.. Efter TV-tornet var det stadsrundvandring, vi var på hotellet runt sju.
Ja hela veckan var superbra! Vi besökte koncentrationsläger, Berlinmuren, palatsen Sanssousi och Neues Palais,Stasi fängelset m.m.
På kvällarna var det besök på clubbar såklart;)
På onsdagen åkte vi dit rejält. Vi var över trettio pers på ett ställe. Assjyst place verkligen, och bartendrarna var ju pricken över i:t liksom. Shit så snygg han var, jag dör! Ja men hursom, vi satt där en hel del. Sedan runt elva började alla gå därifrån.. Vårat gäng fick notan och den gick på 500?. Grejen var folk beställde sedan drog de bara... Och så var vi där fem stycken kvar med notan och det fattades 3000 kronor.. Men det fixade sig i slutet vi fick betala ändå...
På torsdagen sista kvällen drog jag och Sandra till q-dorf. Mitt favorit ställe! Bästa musiken! Smockat med folk. Träffade två nederländare där.. Hehe, söta killar;)
Nej hela veckan var verkligen underbar, vädret var toppen, båtturen på Spree, lunchen i parken, sommarkläderna, shoppingen, uteställen och såklart ALLA TVÅOR. Tack för en underbar vecka!
Berlin lär få se mig igen! Jag älskar verkligen staden!

Och min engelska var på topp (?):
Jag utanför en club,
"We are from Sweden and we have forgotten our leggs at the hotel. " Leggs- legitimation... HAHA.
Receptionisten som fastnade i hissen och skrek så det hördes i hela hotellet:D
När jag doppade hela rumpan i Belmas feeeta body butter. Nederländarna, ah allt var suveränt!

image176

skönt

Hemma nu, gud vilken bra dag! Jag är nämligen klar med allt nu! Nästan! Klar med det värsta för den här veckan sen har jag två tre prov nästa vecka men det börjar vi inte tänka på försän om några dagar (;
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på eurovision när Carola tävlar. Vi får se om hon kommer till finalen vilket hon gör säkert!

"buhu, tyck synd om mig inlägg"

Alltså allt går åt skogen för mig! När jag äntligen börjar tycka att allt går som jag vill så ska det vända! Alltid alltid! När ska någon där uppe titta ner på mig (känns som att någon där uppe glömt bort mig) och ge mig lite tur här i livet?!
Allt går bra bara när jag inte är i den här staden. Kan det betyda något? Klart som satan att det kan! Usch för allting just nu! Allt !!

Jag dör!

Haha, läste Anelas blogginlägg om Tyskland. Och hon nämnde mig i det och min engelska , ni måste läsa:D

Veckans bästa: Alla roliga utekvällar och roligt folk
Veckans sämsta: Bråket med Malin. ( Vilket resulterade i att hon grät så mycket att hennes ögon hade svulnat på morgonen. Så det kan gå när man bråkar med mig  ;)  ) Men allt är löst nu. Anledningen till att vi började bråka från första början var att hon och Ena ville gå till ett dansställe där det var 18-årsgräns och man var TVUNGEEEEEEN att visa legg, som vi alla tre hade glömt. Alla framför oss fick visa det, även fast de var 30+are så jag sa att vi inte skulle komma in medans de envisades om att vi visst skulle det. Vi kom aldrig in. Det roligaste var nog när Ena skulle gå och prata med honom och säger "Sorry, we are from sweden and we have forgotten our leggs, is it okay anyway?" "Leggs" är legitimation i Enas värld. Eller när hon skulle säga förskola, a children meeting place istället för kindergarden. Någon verkar ha sovit bort alla sina engelskalektioner...
Nu ska jag lägga mig i  min nybäddade säng. Det finns nog inte ord för hur skönt det kommer att bli. I`M HOME!


image175

is the world just spinning around

image174

Frooom Paris to berlin..

Den här låten kännetecknar våran Berlin resa.

När jag har lite mer tid så ska jag berätta om Berlin. Kan kortfattat säga nu att det var great! Sjukt kul!!

image173

destination unknown ! (berliiin)

Tjena tjena tjena. Tänkte skriva mitt sista inlägg för denna vecka och nästa. Åker till Berlin imorgon, 12,00! Jag fyller även år om sisådär 20 minuter! Glöm inte att skriva ett gulligt grattis-sms till mig!  ;) Fan så kul, men det är tråkigt att jag inte är taggad alls, inte för berlin och inte för att jag fyller arton imorgon. Inge sprattel i kroppen, inge weeey. Känns inte som att jag fyller år imorgon...
Jag mår illa av all champagne jag druckit idag. Därför blir det sängen snart.
Måtse upp åtta imorgon ska packa det sista, handla lite grejer och sen fika med min family.
Jag får önska er alla en trevlig vecka! Själv ska jag ha det hejdundran bra vecka!:D
PUSSPUSS

tröttis

Torsdag idag, hade sovmorgon till två. Passade på att åka och handla lite inför Berlin resan. Tänkte köpa lite tröjor, men inte hittade jag någon jag tyckte om! Jag som alltid hittar något... Däremot hittade jag smink, köpte tights, underkläder, present till min bror han fyllde år 1:a maj men fick inget av mig så han fick sin present idag, och sedan köpte jag en flaska champagne till mina föräldrar för jag fyller arton på lördag men jag åker halv tolv på dagen så de kommer inte kunna fira mig så mycket, men jag köpte en flaska till de som de ska få öppna på lördag och fira mig utan mig..hehe.  Mamma blev tårögd igen, haha för jag fyller arton. Nöten sa att hon dammsög idag och grät. Herregud mamma, det är inte sista dagen i mitt liv, snarare början på mitt liv. Men det är ju bara glädjetårar som tur är:)

Sitter här nu läser om Riccardo fallet. Har suttit i två timmar och läst och försökt komma på vilka som är vilka av A, B, C, D och E, och vilken historia som är sann. De säger ju olika allihopa. Imorgon ska det här redovisas.. pluggar det sista för den här veckan och jag är så trött !



home

Efter två timmars läsande om Riccardo fallet gick jag till min kusin. Vi satt och pratade om allt möjligt och drack kaffe. Hon berättade om sina tio dagar med hennes kille (han bor i Bryssel). Han är så snäll mot henne, behandlar henne som en princessa. Snygg är han också, ohlala :D Jag har även packat lite, åker ju på lördag! :)
Nu ska jag fortsätta läsa lite om Riccardo det är så rörigt alltihopa. Jag ska berätta om de åklagade men problemet är att de har inte gett ut deras namn utan kallar de för pojke A, B, C, D. Och ibland kallas de för person 1, 2, 3 och fyra. Och man kan inte riktigt koppla ihop vem som är 1:an av A, B, C, D för att alla skyller på alla, eller så berättar de olika historier om varandra och de är alla åklagade för samma sak, har gjort samma sak. Shit det hela är så krångligt. Men men! Det går bra, tur att det är intressant . Jag kanske ska bli advokat?.. Who knows.
image172

satans idioter!!!

Fyfan säger jag bara! Fyfan! Vi ska redovisa ett brottsfall på fredag och jag, katarina och madde har valt Riccardo fallet. Så nu sitter jag här och letar lite "fakta" om de 4 misstänka killarna. Jag är så förbannad, satans jävla idioter som slår sönder en 16 årig kille till döds! De misstänka är alla födda 91, de kan inte ha något vettigt alls i skallen. Det värsta är att de bara fått ett år för det här, ungdomsvård eller vad det var. Jag hade gett de livstid * 10000000000.
Jag hatar sånt här, killar som tycker om att slåss som letar efter bråk som tror att de är värsta macho killarna. Alltså jag förstår verkligen inte, jag förstår verkligen inte hur man kan stå och sparka en människa till döds, se hur den personen ligger ner och tar emot sparkarna och man fortsätter sparka? Tydligen så ska riccardos hjärta ha slutat slå på platsen där, men de lyckades f"å igång" det igen när de kom till sjukhuset. Men dagen därpå dog han av sina skador och det var av svåra skall och hjärnskador. Jag kan inte beskriva mitt hat till de här killarna.
image170



duktigt

När jag tror att jag har koll på allting så tror jag helt fel. Sitter på historian nu, och när jag kom innanför dörren kom jag på att vi har prov idag... Det vi ska ha prov på finns inte i boken utan han har prov på det han sagt och gått igenom, va bra att jag inte varit med på de lektionerna och att jag är tyå sådär helt körd om fem minuter. Jag kan inte smöra mig in hos lärarna längre... De verkar hata mig, jätteotrevliga jäklar! Som anela säger "det är bara för att jag är svart!" Haha, ah samma gäller nog för mig (; vad annars liksom?
Och det är inte bara historian jag missat idag. Fan borde skaffa mig en almenacka som lyser eller något.... Jag fick iallafall mitt MVG igår på rättskunskapen, trodde jag aldrig .. Men glad vart jag! :)
Nu kommer han! =/

vem tror han att han är?!?!

Först tyckte jag synd om henne för jag vet hur det känns men sedan kunde jag inget annat göra än att skratta åt henne för hon var så desperat. Efter att första lektionen slutat ville cornelia gå och köpa kaffe, visst. Sen säger hon att hon blivit dumpad vilket hon aldrig blivit förut! Så hon var helt förstörd!!
Enligt mig har hon inte blivit dumpad bara för att killen inte svarade på ett "godnatt sms", men enligt cornelia så hade hon blivit fett med dumpad:D
VEM TROR HAN ATT HAN ÄR?! haha, ja du cornelia... Och hon var helt förstörd verkligen hon kunde inte tänka på något annat. Hon gick med huvudet neråt och svor åt allt och alla. Hur kan jag bli dumpad av en 26 åring?! Hur?! Sedan säger hon till oss efter att en kompis varit hon gynekologen precis, jag ska nog också gå till gynekologen så att jag får sära för någon åtminstone. Haha, hon var ju ironisk såklart. Sen går vi över övergångsstället och hon ser sig om med värsta minen, "vafan tjejer inte ens gubbarna tittar på mig längre! nej ni vet ni vad, imorgon blir det push up!"
Haha hon var rolig idag, men cornelia ta det lugnt så ska du få se;)

vår pics'

image164

image165

image166

image167

image168

image169

4 dagar kvar

Sitter i köket och lyssnar på lugna favoriter, passar mitt humör perfekt. Bordet är fullt med böcker och det enda jag gör är suckar. Jag orkar inteee. Men en månad kvar, exakt! Hold on.
Jag kolla nyss på One Tree Hill, åh vad jag ångrar att jag inte följt serien den är ju dunder braa! Får väl börja titta, men när går det?...
Skulle behöva åka och handla lite linnen och klänningar till Berlin. Frågan är när jag ska hinna göra det, får tvinga pappa åka med mig.. Just ja kom på att jag borde ta fram resväskan idag. Och tvätta alla kläder jag ska ha med mig, eller ah mamma får tvätta för jag vet nämligen inte hur man gör. Hon har visat mig fyra gånger men jag kan fortfarande inte... Tvätt maskiner och jag, oj oj oj. Dock kan jag diskmaskinen,den är lätt, där kan inget bli missfärgat :)
Jaja nu ska jag fortsätta lyssna på lugna favoriter och plugga :)

Love, E.


thats the way , aha- aha, I like it

Plugg, plugg och åter en massa plugg. Jag är helt slut i huvudet... Vaknade åtta imorse var hur pigg som helst, gick upp och frukost och sedan satte jag mig lite för att skriva om Latin Amerika som vi ska göra en massa analyser om och såvidare... Inte så kul nej, den här veckan kommer bli en helvettes vecka! Imorgon skola hela dagen sen ska nog vi tjejer ner till stan och köpa present till Anela som fyller år på tisdag. På tisdag skola hela dagen till fyra, snabbt hem fixa sig lite och sedan åka till Anela på 18-års "kalas" (; Onsdag skola,plugga och packa. Torsdag packa. Fredag ut på krogen. Lördag Berlin. Har 4 inlämningar denna vecka, uppsatser, och en redovisning om ricardo fallet. Gosh, kommer jag få sova något denna vecka?

Jag var även på massage idag, det var väldigt skönt! Mamma tyckte att jag behövde slappna av efter allt plugg så hon bjöd mig på massage. Snäll hon är :)
Nu ska jag börja skriva lite på recensionen.

Freschy

Nu åkte Belma,  Jossan & Belmas kusin. Jossan skulle klippa mig, gud vad skönt det är att det slitna nu är borta! Det blev ganska kort men otroligt skönt som sagt! Inge svinto- hår mer! (:
Vi satt och planera sommaren lite också! Jag hoppas jag får mitt körkort så fort som möjligt! Vi tänkte åka söderut i landet, öland & gotland och kanske ännu längre ner... (: Då ska jag & josephine turas om att sitta bakom ratten :)
En månad kvar bara till sommarlovet.
9 dagar till min födelsedag & Berlin

Loove

grattis bror!

Lillebror fyller år idag, han har haft kalas. Nu är de, hela familjen, ute och grillar med en massa vänner. Jag kände att jag inte orkade... Belma och Jossan ska komma hit. När vet jag inte... Får se, (:
 

If you are going to San Francisco

Efter en minut blir den bra ! :D

baby tell me why

Hemma nu, efter en icke händelserik kväll förutom att det vart slagsmål och polisen kom... Töntar säger jag bara, ni är så coola!
Min outfit för Valborgskvällen var en svart tröja med bar rygg, en svart hög kjol, svarta strumpbyxor (låter så fult"strumpbyxor") med vitt skärp i midjan och ett halsband, mitt stora strasshjärta.
Luka var så snäll som ville umgås med mig ikväll, var längesen man träffade honom! Gamla classmate! Han följde mig en bra bit, vi gick till waldemars för att kolla vilka som var där. Inga roliga, fick sedan skjuts av en killkompis.
Som sagt hemma nu, ska sova snart. Imorgon blir det kalas för min bror fyller hela 6 år! Kommer ihåg när jag var en liten klutt. Sjukt vad tiden går fort!



Hon förtjänar inte dig, du kunde inte ha hittat en mer "sliten" tjej än henne. Så grattis till dig! Du borde inte ens få ett grattis för hon är ingen svår "utmaning", ingen utmaning alls rättare sagt. Men nu vet du iallafall vad jag tycker ... Vi får se imorgon hur det blir. . . Jag hoppas du inser.




Haha jag sa till annika idag: Fan Annika du är helt inne i han *****!
Annika: Jag är inte inne i honom, Nej det är han som är inne i mig Ena. (;
Annika då, kul vare. :D