something "special" in my mind



I can see myself in the same way as before

Vilken tråkig torsdag. Jobbat till sex och nu är jag on my own-helt själv hemma. Har fixat lite musik till min nya mobil :) Mycket bra. ååh blir tokig, kul lov jag har!
Saknar Belma vännen. Önskar vi hade myskväll nu som back in the days. Bara göra ingenting- för det är vi bäst på och då har vi som roligast- prata & skratta lite- det saknar jag att göra med dig. CUUUZ you make my happy.

Nu ska jag gå och göra ingenting själv. Den här dagen kan ta sig.

dröm

Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

So I'm not moving...
I'm not moving.

Policeman says son you can't stay here,
I said there's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year,
Gotta stand my ground even if it rains or snows,
If she changes her mind this is the first place she will go.

okej

this sucks .


sommaren 2009- ohja :)




Hit blir att åka nästa år!


Jag saknar


Känns " tomt " när man inte varit nere i Sarajevo på över ett år. Saknar det jättemycket verkligen! Allt folk, släktingarna, festa lite, sola & bada. Saknar vakna upp där nere, saknar livet där nere. Förra året med Jenni var det grymt kul! Havet, hemma själva i några dagar med en massa skräpmat -vi tog det som var lättast och smidigast- pizza typ. Haha.  
Hon ville inte heller hem sen, haha. Hon stod på flygplatsen där nere och började gråta, fick oss att gråta - helt plötsligt skulle pappa "på toaletten". Haha han är känslig han med:D
Nej men det var kul:) Just ja Jenni! När du låg och sov och jag hängde ut med huvudet genom fönstret och kollade ut ( älskar att göra det) helt plötsligt börjar jag skrika haha. JENNI JENNI VAKNA! DU MÅSTE SPRINGA NER! Då hade jag tappat mina glasögon! Och vi bor på femtevåningen, det är riktigt högt upp. Jag bara väntade på att en bil skulle komma och köra över då. Så Jenni flyger upp ur sängen springer ut och ner för trapporna lika fort som hon sprang ner sprang hon upp igen "tror du jag är dum eller du får följa med!"
Och jag springer fram coh tillbaka i hallen-vad ska jag göra jag var i bara underkläder! Så får jag syn på en mussepigg pyjamas som jag sätter på mig och så springer vi båda ner i pyjamas. HAHA,
Det roligaste var när vi leta efter det, för vi hittade de inte. det var ju mitt i natten! Jag är ju blind och hon likaså (nästan) så vi sprang runt där på gatan mitt i natten som två idioter och kände på marken typ hahaha. Som tur var hittade vi dom till slut, hela också!

Jennis sista kväll i Sarajevo var awesome!Vi var ute på ett uteställe, satt och drack drinkar. Träffade några från Sverige där också, stockholmare rättare sagt. Med de gick vi vidare till en club där vi var v.i.p. gäster med ett helt gäng amerikanare som bara bjöd och bjöd! Drink what you want. Massa bra musik och massa skönt folk :) Vi har ju lägenhet mitt i stan och den här clubben ligger i stan. I vanliga fall kanske det tar tio minuter en kvart att gå hem från den. Den kvällen tog det närmare två timmar. Vi skulle bara ta en "pizza" på vägen. ;)Haha, jenni kommer du ihåg att vi gick in till ett bageri och du skulle säga till de allt du lärt dig på bosniska? Samtidigt som du typ läspa:D

När vi åkte till havet då? Haha, du som inte kan bli brun och så änvänder du typ den högsta solskyddsfaktor krämen som går att hitta. Sen kommer du till rummet och säger men jag blir inge brun!! "Jenni sluta använd sån där kräm så kommer du få färg! du har använt den där i fyra dar nu så det finns inte en chans att du bränner dig!"
Nästa dag struntade hon i krämen, hon lyssnade på mig, dagen sluta med att Jenni låg i rummet röd som en räka. Haha, hon hade ont överallt. Så frågade min kusins kompis henne "Well, now you got a bit colour- you're red haha"
"Ena told me to not use protection!"
Haha.
Ojojoj, vilka minnen vi har!

BK

Väldans bra dag igår ! :)
Jobbade till tre- fyra. Efter jobbet blev det bowling med Calle och hans kompisar. Det var kul, även när jag råkade tappa klotet bakåt - för andra gången ;)
Sen var det bara att skynda sig hem, duscha och packa ner grejer för Malin och Belma väntade hos Malin med middag :)
Jag blev riktigt impad av henne, hon kan laga mat! Och den var mycket god! Vinet var även gott som malin ringde till systembolaget och frågade om haha.
Efter middagen så var det bara att göra iordning sig, en massa skulle ut & vi med. Förfesten hemma hos Malin var skoj även fast vi bara var tre. ;)
Bk var även det skoj! Massa folk som man inte träffat på åratal känns det som, typ Dennis och hans gäng. :) De spelade även min låt - No stress - den är mycket bra , mycket bra :)

Söndag idag - jag hoppas på en lugn & mysig dag .


till expert-en ;)

Jag saknar dig

spontan tur till eskilstuna

Fick med mamma och pappa till Eskilstuna idag. Åkte runt halv sju. Hittade ett par stövlar, ett par jättefina pumps - svarta, glansiga med silver klack! Köpte ett par benvärmare de såg jättefina ut men sen när jag väl öppnade förpackningen så... Nej de var inte så fina. Köpte lite underkläder också :)
Körde hem sen, det gick bra gjorde det :) Men pappa är fortfarande lite rädd när han åker med mig. haha.
- Kör om lastbilen nu!
-Okej
-Kolla i speglarna, ser du någon bil, ser du någon bil! Kolla om det är bil!!
-JAAAAA, DET KOMMER INTE NÅGON BIIIIL OCH SLÄPP MIN RATT!!!!
Haha, shit det är han som är en fara för mig och inte jag för honom.

Det var kul :) Jag längtar till mitt körkooort! en månad kvar nu till uppkörningen.

keep on rising


i don't wanna work today..


är det lov snart?!

Klockan är nu 02:11. Japp. Jag har precis avslutat min svenska nationella text. En hel sida blev det och ca 4 minuter. Hur blev den då? Inte bra !
Men jag kan inte göra mycket bättre nu med tanke på att klockan är mycket!
Imorgon blir det att plugga Företagsekonomi och affärsengelska - har prov på fredag. Jag är så död då! Sen efter de proven ska jag ta världens chill fredag! JAG LÄNGTAR!
På lördag blir det jobb & kanske utgång på Bk som avslut på den dagen ?
why not? elleer så tar man det lungt med tanke på att det blivit partaj varje helg i nästan ja vad blir det - 4, 5 veckor?
Kanske skulle ta mig en rehab lördag istället?
Märker ni vad mycket bekymmer det är ?!

Nästa vecka är det lov - för vissa men inte för mig... (Okej ska försöka att inte klaga) måndag-lördag. Heeey, vad hände med mitt lov?! Det ska inte bara jobbas det ska även pluggas för sedan har man prov direkt på måndagen.

vilken tur att jag har Calle som får mig på bättre humör & tankar! :) hade det inte varit för honom så hade alla dagar varit dåliga&tråkiga dagar.

Oj, vad mycket klockan är - GODNATT!! ♥

mycket bra sommar, 07.




så rätt såå

Superstar, where you from, how's it going?
I know you, gotta clue whatcha doing
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are, baby

Look at you, getting more than just a re-up
Baby you, got all the puppets with their strings up
Faking like a good one, but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are, baby

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer,
Oh womanizer, oh you're a womanizer, baby
You you you are, you you you are
Womanizer, womanizer, womanizer (womanizer)

Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are
Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are

(You) You got me going
(You) You're oh so charming
(You) But I can't do it
(You) You womanizer

Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are
Boy don't try to front
I (I) know just (just) what you are-are-are

(You) You say I'm crazy
(You) I got your crazy
(You) You're nothing but a
(You) Womanizer

Daddy-o, you've got the swagger of a champion
Too bad for you, you just can't find the right companion
I guess when you have one too many, makes it hard, it could be easy
Who you are, that's just who you are, baby

Lollipop, you must mistake you're a sucker
To think that I, would be a victim, not another
Say it, play how you want it
But no way I'm never gonna fall for you, never you, baby

ett hat- tyck-synd-om-mig -inlägg

Ibland behöver man skriva av sig lite och det är just vad jag tänker göra!
Just nu är jag väldigt frustrerad, arg på mig själv!
Jag är dööötrött på skolan, jag är så trött som man kan bli att jag bara vill lägga mig ner och dö! Jag har pluggat sen jag gick i sexan ? Alltid velat ha det bästa och till slut så tröttnar man, som typ nu!
Jag är riktigt less på skolan nu. Det går inte en dag utan att jag har ångest över skolan och att jag måste plugga. Jag har sån lust att bara ta en slappdag, bara koppla av och vila ut. Ligga framför tv:n en hel dag och bara - ah bara ta det lungt. Men det kan jag inte, kommer inte ihåg sista gången jag gjorde det. När och hur ska jag kunna göra det när jag vet att jag har en massa plugg.
Fan så less jag blir på ALLT.
Jag har bara lust att grååååtaaa. Orkar inte, orkar inte , orkar inte!!!!!! Allt går bara dåligt.

vilken seg söndag!

Var på 20 årsfest igår med Calle & hans kompisar. Jag sa till mig själv att det ine skulle bli sent igår ! Meeen så kommer man hem halv fyra.. Hela dagen idag är förstörd i stort sett. Vaknade halv ett, åt "frukost" kolla lite på tv. Gick och hämtade mina böcker för jag tänkte jag msåte plugga idag annars är jag körd! Så långt hann jag för när jag satte mig i soffan sen med böckerna sååå somnade jag! Lyckat, verkligen lyckat!... Meen det var kul igår! Trevliga människor :)


Men nu MÅSTE jag plugga .

Later,

Jag vill också!

Satt precis och läste en tjejs blogg. Hon bor tillsammans med sin pojkvän i Uppsala och pluggar. Och allt verkade vara så mysigt med egen lägenhet och allt!
Jag fick en sådan lust, jag vill också! Jag vill också flytta och bo i egen lägenhet. Ha ett mysigt kök, ett mysigt vardagsrum... Ni anar inte hur mycket jag vill, men jag är för feg för att lämna min trygghet som jag har hos mamma och pappa. 
Egentligen, försöker tänka att allt har sin tid. Jag har all tid i världen för att ha egen lägenhet och hela köret! Varför ha så bråttom ? Men jag vet att jag inte kommer bo kvar här inom 2 år. Förhoppningsvis har man en egen lägenhet då någonstans, Uppsala kanske? Götebrog, Kalmar? Hm, vad finns det mer för roliga städer? Men med min tur kära ni kommer det bli Mälardalens högskola i Eskilstuna och bara mitt rum hemma hos mamma & pappa. . .



 
Men tänk vad mysigt med tända ljus nu i höstmörkret i sin alldeles egna lägenhet. . .

haha jag är grym på engelska

( gammalt inlägg, tror även det är anelas. )om berlin:

Veckans bästa: Alla roliga utekvällar och roligt folk
Veckans sämsta: Bråket med Malin. ( Vilket resulterade i att hon grät så mycket att hennes ögon hade svulnat på morgonen. Så det kan gå när man bråkar med mig  ;)  ) Men allt är löst nu. Anledningen till att vi började bråka från första början var att hon och Ena ville gå till ett dansställe där det var 18-årsgräns och man var TVUNGEEEEEEN att visa legg, som vi alla tre hade glömt. Alla framför oss fick visa det, även fast de var 30+are så jag sa att vi inte skulle komma in medans de envisades om att vi visst skulle det. Vi kom aldrig in. Det roligaste var nog när Ena skulle gå och prata med honom och säger "Sorry, we are from sweden and we have forgotten our leggs, is it okay anyway?" "Leggs" är legitimation i Enas värld. Eller när hon skulle säga förskola, a children meeting place istället för kindergarden. Någon verkar ha sovit bort alla sina engelskalektioner...
Nu ska jag lägga mig i  min nybäddade säng. Det finns nog inte ord för hur skönt det kommer att bli. I`M HOME!

HAHA, Anela du är skön och min engelska är grym!

hm,



Ska gå lägga mig och kolla på TV, se om det är något kul som går.. Torsdag imorgon- inget speciellt som händer. Ska träna täntke jag (någon som vill göra mig sällskap) & plugga.
På fredag är det tjejerna som gäller! Ska ut och ha lite mys med de med käk & bowling. Bowling, hmmm...De ville bowla... Själv har man inte bowlat sen jag var fem tror jag. Vi får se hur det går (; Jag hade skills sist får se om de finns kvar ;)

Nej nu dissar jag datorn.

Det där var drygt.

jag gillar beatet (;


Just a little more love


Tisdag

Oj vad fint väder det var idag! Hade bara en lektion - engelska i 40 min. Känns rätt onödigt att gå till skolan då, men men vad gör man ?
Efter lektionen gick jag och tränade lite på Balanze, körde cross maskinen (tror den heter så), cykla lite och så sprang/jogga jag 20 minuter på löpbandet.
Annika tösen ringde och frågade ifall jag ville äta lunch med henne i matan, absolut eftersom det ändå är påvägen hem till mig! Så vi tog oss en mysig höstpromenad upp till ulvhäll. Det  är nu man tycker om hösten, när det inte är för kallt och inte för varmt ute, utan när det är lagom, solen skiner, färgstarka löv på marken. Då man tycker om hösten!
Rickard kom också och gjorde oss sällskap.
Nu är man hemma och ska plugga företagsekonomi B. Har prov på fredag, sen kom jag även på att vi har en redovisning i affärsengelska (JAG HATAR DEN KURSEN, HATAR HATAR HATAR. ) Hon är hur svår som helst,sträng och jobbig och därför blir redovisninge extra svår. Vill verkligen inte göra den.

Väntar på att min mamma ska sluta för idag, hon och jag är själva hemma idag, eller ah syster och bror är också hemma men. Vi ska nog hyra film, en som vi redan sett typ tre gånger.haha Men hon ville se den igen och jag har inget emot det för den är lite rolig. Guess who heter den.:)

Usch nej,  nu måste jag göra något vettigt - plugga.

Dagens roliga ;
Annika:
Men ska jag svara på smset?
Ena: Ja det är klart svara nu!
Annika: Vad ska jag skriva då?
Ena: Här låt mig svara.
Annika: NEJ!!! DU SVARAR INTE PÅ ETT TILL SMS! Sist du svara till han så svara han inte till mig på två dagar!

Haha, okeeej..

Nothing compares to you

Sitter här i köket, lyssnar på nothing compares to you och tänker på världens finaste :)
Har haft en mycket bra dag tillsammans med dig :) Du gör mig så glad honey ! Du och bara du :)

efter ett halvår

Ett halvår har gått, det kom som en liten chock det där. Trodde det var något fel på datorn först, tänkte varför står ditt namn där?! Jag har inte ens dig på msn? Vad är det där nu? Förstod ingenting. Förstod ingenting av det du skrev heller, tänkte det där måste va gammalt. Men det kan det inte ha varit för då hade det ploppat upp way back. Jag såg inte fel, efter hela sex månader ..

hey hey hey!

Nu är jag suuupertrött! Blev precis klar med "hemtentan" i Psykologi.
Tänkte gå och lägga mig nu för jag ska upp halv sex ! Pappa kommer och hämtar mig halv sju på morgonen. Ska jobba på cafeét imorgon tiiill jag vet inte när, tre kanske. Tänker smita ut. Det kommer va ett helvette på fiket känner jag på mig, alltså grymt mycket folk med tanke på att det är marknad. Hm.

Min kusin ringde idag och hon kunde knappt prata för hon skratta så mycket! Vad är det ?!
Så berätta hon att hon hade försökt få tag på sin syster ( min andra kusin) och det var upptaget hemma hos de. Så hon la ner hemtelefonen. Sen skulle hon försöka och ringa igen och eftersom de har en touch telefon så råkade hon komma åt någon knapp och hon såg bara 14, och hennes syster har 14 i numret så hon tänkte a men det är hennes nummer. Meeen hon fick inget svar...
Så ringer telefonen helt plötsligt och hon antar att det är Amila hennes syster, så hon svarar "VAD FAN VILL DU DÅ?!"
Så svarar en mansröst tillbaka ; "JA MEN VAD FAN VILL DU DET VAR DU SOM RINGDE!"
HAHA,
och först tänkte hon att det kanske var hennes pappa men sen kom hon på att så bra pratar inte han. Haha men då hade hon råkat ringa till någon annan. Och hon sa ju mer hon försökte förklara för honom hur det låg till desto värre blev det haha.

Oj oj så kul det kan va ibland :)

Nu känner jag att det är dags för sängen.
Men först innan sängdags måste jag kirra iväg ett sms till världens bästa:)

Godnatt!

då var det klippt!

Varit hos frissan nu (Ann, hon är bäst!)och klippt mig och slingat håret! Det blev grymt kort! Jag gjorde en posh fast längre då. Men det är så sjukt kort att jag börjar få panik nu och ångest för jag kan knappt sätta upp håret!
Jag får typ göra andningsövningar sån panik har jag. MITT HÅR LIKSOM?!
Alltså det blev inte fult absolut inte, men det är just den här känslan. Det är snyggare nu än min gamla frisyr men med min gamla frisyr kunde jag göra så mycket, typ locka håret. Nu..nu kan jag inte göra något! Shit, ångest , ångest, ångest...!!!!
Kan ju trösta mig med att det växer ut igen (snart?) och att jag ser mycket mognare ut, håret är mycket friskare och ser mycket fräshare ut!

Apropå mogen, jag & annika var på stan häromdan och skulle söka jobb åt henne och så drog jag in henne på Georges för jag vet att där kommer de behöva. Och det visade sig att jag hade rätt. men så frågade han hur gammal hon var och hon sa arton. Så tittade han på mig "meen hur gammal är du då?!"
- arton ?
-DU SKOJAR MED MIG!
-eeh nej, jag är arton ? :P
- Är det sant?! Jag trodde du var mycket äldre. Du ser ut att va högskoleutbildad , sofistikerad. skulle inte säga att du var arton.
-haha jaså? 
-det är sant!

Ska man ta det som en komplimang? Ja nu passar frisyren mig mer då, ;)
Oj klockan är mycket! Dags för sängen I think.
Godnatt♥

Sängdags

Blev inge mer plugg idag.. Nu börjar det sticka i ögonen så trött är jag och klockan är bara - snart elva! Måste upp tidigt imorgon, fixa lite grejer. Ska handla lite tänkte jag inför lördagen, lite smink och nåt fint att ha på sig på lördag när vi ska ut :)
Köpte även inpackning idag och schampoo på AQUA, det ska tydligen vara jättebra för skadat hår. Lägger in en bild imorgon :)
Och så ska jag bli fin i håret imorgon! :) Vilken dag va?! :) Och sista rå-plugg-dagen för denna vecka. OH HAPPY DAY!

Godnatt folket! :)

Klippning imorgon!

Jag vet inte om jag ska klippa såhär kort...

Kate Bosworth (?)


Nicole.

Ska jag ?! =/

Tävla om en fotografering !

http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html#comment



I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1-2 timmars fotografering, i göteborg (stockholm eller eskilstuna är även möjligt)
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.

Mitt huvud håller på att bokstavligen sprängas

...av all matte! Har räknat matte sen i lördags! Jag var på sidan 15 och nu har jag gjort i stort sett allt till sidan 120.. Meeen finns lite som jag inte kan..  Jag känner såhär att jag inte orkar plugga nå mer!

Idag var det en jobbig dag, onsdagar är de jobbigaste dagarna i skolan. Men religon lektionen var urkul! Vi skrattade igenom hela lektionen. Han var så skön läraren!

Vad har jag gjort annars idag? Sovit, pluggat. Var även hos min frisör Ann, och skulle hämta lite tidningar med hårfrisyrer. Och när jag kom dit såg jag att hon hade klippt sig EXAKT så som jag vill klippa mig. Men jag vet inte om jag vågar, om jag kommer passa med så kort hår... Vi får se.. Mamma säger att hon inte vet ifall det kommer bli så snyggt på mig och då känns det ännu bättre när hon säger något sådant!

Har sådan beslutsångest!


innan BK i lördags












Hurtig

oh, så duktig jag varit. Räknat matte, förstår det jag gått igenom så det är bra. Dock har jag några sidor kvar... Men jag gör mitt bästa! :)
Orkade inte plugga mer matte efter ett tag så då tog jag mig en cykeltur nere på träningscykeln. Cyklade en timma. Duktig va? ;)
Nu sitter jag här, kikar lite i min almenacka.. Vad jag har att göra.. Det är grymt mycket den här veckan!

Tisdag ;
engelska prov [x]
plugga matte [x]
träna [x]

Onsdag ;
hämta hår tidning från frissan
Sätta in pengar
Köpa inpackning & schampoo
Plugga matte & psykologi
Köpa aftonbladet (till psykologi tentan)

Torsdag ;
Gå till läkare, ta prover
Träna
Klipp & Sling tid 16,00 ( äntligen!)
PLUGGA!


Fredag ;
Matteprov
Psykologi tentan in
träna?

Lördag ;
Jobba hos mamma
Utgång! :)

Söndag ;
Bestämma & börja skriva på mitt PA.
Vill även umgås med min honey.

Plugga


Hela kvällen ska ägnas åt skolan..

Saknar honey!

där har ni problemet

Är det så konstigt att jag mår dåligt ibland , är det så konstigt att jag blivit hämtad av ambulans några gånger att jag legat med dropp och shit och att läkarna inte vetat vad felet är ?
Jämt denna press på mig, ända sen jag var sju känns det som att jag haft skyldighet som äldsta barn att ställa upp. Självklart gör jag det, och jag har inget emot det. Men ibland blir det för mycket, ibland glömmer ni bort andra saker ibland glömmer ni bort att andra finns också och inte bara jag.
Det räcker med att jag stressar mig själv så mycket och att jag har mycket på annat håll. Samtidigt som jag även vill göra så mycket annat och ställa upp för allt & alla. Jag överbelastar mig själv hela tiden, stressar upp mig, blir arg och till slut pallar inte min kropp längre. Nu börjar jag må dåligt igen som i våras och det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag har och med tanke på hur mycket jag vill göra.
Jag orkar inte mer. Egentligen är det bara mitt fel för att jag är sån person och kan absolut inte säga nej, men jag behöver lite förståelse.


7 oktober

Sitter i data salen med anela & malin och väntar på Annika som är uppe och pratar med sin handledare ang. sitt projektarbete. Hon är inte snabb med andra ord!

Sov hos Belma igår som förövrigt blev sjuk igårkväll. Så när jag vaknade imorse kände jag ..hm jag har ont i halsen? Tack kompis. Hon stannade hemma idag, fick åka in med hennes bror istället till skolan :)
Har lunch nu sen engelska prov.. Slutar sen för dagen. Då blir det att gå hem och sätta sig och plugga hela dan! Oj vad jag längtar!
Satt och kollade i min almenacka imorse när Anela kom och undrade ; vad gör du ?
-Jag kollar när jag har en ledig helg.. ´(med en suck)
Fullt upp hela tiden. Men bättre det än att inte ha något alls att göra. Men ibland behöver man va ledig faktiskt.

Dags för lunch!

Krya på dig Belma !

en gammal goding


Belma ligger i sängen och pratar i telefon. Jag sitter vid datorn pratar med min Calle :) Hittade även denna bild på mig & Belma. Snacka om en gammal goding! Förra hösten ! :)
Dags för sängen nu!
Godnatt "dudes & dudettes"

you

‘cause I don't wanna miss a moment of you
Don't want to dream,no
No dream could be as beatiful as you are

Jag gillar

Veckans låt ; Infinity - Guru Josh project
 

yes,


Jag dör av skratt

Är hos Belma som sagt och jag håller på och dör av skratt. Hennes bror är ur skön :D han går runt och sjunger på en låt -chakaron makaron som ni ska få höra :D

Vi snacka även om en tjej på skolan, så fråga jag hoom ifall han tyckte hon var snygg så sa han "kan hon sjunga chakaron makaron så blir hon det." Haha och så fråga jag honom men du dino eftersom belma är sjuk och jag vill inte bli smittad får jag sova i ditt rum då om jag kan sjunga den låten? Haha "Du behöver bara säga chakaron makaron!"
Haha han är så rolig den lillen.
 
Här har ni chakaron makaron- världens fulaste!


Hos Belma

Nu ligger jag här i Belmas stooora säng med datorn i knät. Vi skulle plugga men vi har inte rört böckerna! Tror inte vi kommer göra det heller. alltså belma jag har kommit fram till att ; jag kommer aldrig mer plugga med dig! ;)
Dags för mat nu!

Fi.Ka

Nu börjar den här lektionen bli jobbig! Finansiering & kalkylering.
Räna, ammortering, investeringskalkylering o.s.v.

Efter den här grymt roliga lektionen är det matte C!... Ska ner till mamma lämna lite grejer sen ska jag hem för att packa lite. Har fadderlektion klockan tre och sedan blir det mys & plugg hos Belma.
Där har ni min dag :) Min måndag.

trött på dig

Du skulle allt bra vilja vara jag nu va?

Mys

Det blev en mys fredag igår med min C :)
Hade skola till elva sen skyndade jag & annika oss ner till stan för att äta hos mamma på cafet. Cornelia kom och hämtade oss tolv sedan bar det av till Södertälje där vi skulle träffa en man som satt i styrlesen för Wolksvagen. (stavning?). Ska skriva lite om audi, företaget och så och han är våran kontaktperson som ska hjälpa oss :)
Efter det besöket åkte vi hem i Cornelias volvo som han Per även kallade för container! HAHA.
Vi åkte hem till Cornelia, käkade och fikad där. Oj så kul vi hade! Jag tror jag tränade magmusklerna för en hel vecka framöver så mycket skrattade vi!
Vi pratade lite om snusk-stunder man haft. HAHA.
"Jag vände mig om och låg på mage - jag ville ju inte se fanskapet!"
"Jag gick hem med korven!"
Shit så kul vi hade, vi försökte även coacha Annika i singellivet och det gick bra, - i typ fem minuter! Det påminde lite om Sex & the city när vi satt där .


På kvällen kom Calle hit med mat & film.  Det blev en lugn fredag för våran del :) Vi laddar inför ikväll, speciellt han den nöten ;) Utgång ikväll :) Hoppas på en bra lördag kväll! Tack för igår goding!

Nu blir det lite plugg & sen kommer Belma hit !









SKÅL!

work

Måste ner till mamma nu och jobba för hon kom på att hon har tid hos frissan. Riktigt bra mamma riktigt bra! Arg jag blir på henne ingen planering alls.
Jag har jobbat varje dag nu i veckan. Ingen ledighet alls inget plugg överhuvudtaget. Glömmer folk att jag går i skolan ? Hur ska det här gå.. Suck.

Nu laddar vi inför helgen

Yes speciellt du Belma bubban; here you have! ;)


Soo lady you know I can't erase from my mind...(!!)

Klänning

Har redan börjat leta klänning till studenten. Hittade två jag tyckte om, klänningen ska vara vit såklart :) Måste även hitta en till julfesten som är snart!




vad tycks? :)

En klassiker

Girl I can't notice but to
Notice you (you)
Noticing me (me)
From across the room I can see it
And can't stop myself from looking and
Noticing you
Noticing me
Watch out I've seen her type before
That girl is so dangerous
That girl is so dangerous
That girl is a bad girl
I've seen her type before
She's so dangerous
That girl is so dangerous
That girl is a bad girl, yeah


Säg vad ni vill - men detta är en klassiker ! Jag tänker bara på våran resa Belma & Jossan. ;)
Jag gillar låten , oh yes I do.

Panik

Usch, har pluggat liiite idag. Jag fick ju inget plugg gjort idag med Annika på lektionen, hon satt ju och tönta sig hela lektionen. När jag skulle förklara för henne sa hon bara "alltså jag blir ju bara fisnödig av det här".
Eller när hon fick skrattanfall och tyckte allt var kul och jag sa MEN ANNIKA KAN DU VARA TYST ELLER?! så svarar den där tönten "Nej jag har inte fått den egenskapen".
Haha, nöt hon är. Idag på lektionen tog hon en förlängningskabel för hon skulle sätta i sladden till datorn och typ drog sladden genom hela klassrummet. Så kommer Torbrjön, (läraren) in i klassrummet, snubblar på sladden och far nästan in i väggen. "Aaanikaaa !".

Jobbade även idag efter skolan. Efter jobbet träffade jag C. :) Han är helt, heelt underbar!