Jag saknar


Känns " tomt " när man inte varit nere i Sarajevo på över ett år. Saknar det jättemycket verkligen! Allt folk, släktingarna, festa lite, sola & bada. Saknar vakna upp där nere, saknar livet där nere. Förra året med Jenni var det grymt kul! Havet, hemma själva i några dagar med en massa skräpmat -vi tog det som var lättast och smidigast- pizza typ. Haha.  
Hon ville inte heller hem sen, haha. Hon stod på flygplatsen där nere och började gråta, fick oss att gråta - helt plötsligt skulle pappa "på toaletten". Haha han är känslig han med:D
Nej men det var kul:) Just ja Jenni! När du låg och sov och jag hängde ut med huvudet genom fönstret och kollade ut ( älskar att göra det) helt plötsligt börjar jag skrika haha. JENNI JENNI VAKNA! DU MÅSTE SPRINGA NER! Då hade jag tappat mina glasögon! Och vi bor på femtevåningen, det är riktigt högt upp. Jag bara väntade på att en bil skulle komma och köra över då. Så Jenni flyger upp ur sängen springer ut och ner för trapporna lika fort som hon sprang ner sprang hon upp igen "tror du jag är dum eller du får följa med!"
Och jag springer fram coh tillbaka i hallen-vad ska jag göra jag var i bara underkläder! Så får jag syn på en mussepigg pyjamas som jag sätter på mig och så springer vi båda ner i pyjamas. HAHA,
Det roligaste var när vi leta efter det, för vi hittade de inte. det var ju mitt i natten! Jag är ju blind och hon likaså (nästan) så vi sprang runt där på gatan mitt i natten som två idioter och kände på marken typ hahaha. Som tur var hittade vi dom till slut, hela också!

Jennis sista kväll i Sarajevo var awesome!Vi var ute på ett uteställe, satt och drack drinkar. Träffade några från Sverige där också, stockholmare rättare sagt. Med de gick vi vidare till en club där vi var v.i.p. gäster med ett helt gäng amerikanare som bara bjöd och bjöd! Drink what you want. Massa bra musik och massa skönt folk :) Vi har ju lägenhet mitt i stan och den här clubben ligger i stan. I vanliga fall kanske det tar tio minuter en kvart att gå hem från den. Den kvällen tog det närmare två timmar. Vi skulle bara ta en "pizza" på vägen. ;)Haha, jenni kommer du ihåg att vi gick in till ett bageri och du skulle säga till de allt du lärt dig på bosniska? Samtidigt som du typ läspa:D

När vi åkte till havet då? Haha, du som inte kan bli brun och så änvänder du typ den högsta solskyddsfaktor krämen som går att hitta. Sen kommer du till rummet och säger men jag blir inge brun!! "Jenni sluta använd sån där kräm så kommer du få färg! du har använt den där i fyra dar nu så det finns inte en chans att du bränner dig!"
Nästa dag struntade hon i krämen, hon lyssnade på mig, dagen sluta med att Jenni låg i rummet röd som en räka. Haha, hon hade ont överallt. Så frågade min kusins kompis henne "Well, now you got a bit colour- you're red haha"
"Ena told me to not use protection!"
Haha.
Ojojoj, vilka minnen vi har!

Kommentarer
Postat av: Jenni!

åh vilka härliga minnen =)! vill tillbaka! haha så jävla kul när du tappade din glassögon! men dom gick väl inte sönder?

2008-10-31 @ 17:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback