natti natti inlägg

Yes, tänkte gå och lägga mig nu. Jag ska upp imorgon, tidigt och jobba! Börjar halv nio och slutar tre så att så länge blir det inte! Vill lägga över paraply låten på mobilen som jag fick av D. (: Den är ju hur mysig som helst ! Kom även på nu när jag skrev "mobil" att jag måste lämna in min nalle. Mina knappar har gått sönder igen! Funderar på att köpa en ny mobil vill inte gå runt med trasiga knappar och hålla på och lämna in den fram och tillbaka. Vart sugen på en fet Nokia som pappa köpte till sig häromdan. Kan kolla på film på den och en massa. Fet var den, men den är nog inget för mig, det var display över hela jag skulle typ behöva plasta om den rejält haha. Jag brukar missa fickan när jag ska lägga ner mobilen i jackan, fast jag är ganska rädd om min mobil. Jag slänger inte den hit och dit.,inte med meningen iallafall Hursom nu lämnar vi mobil snacket. Klockan börjar bli mycket! Jag kommer aldrig orka gå upp imorgon! Just nu- tyck synd om mig!
Godnatt Godnatt!

när solen skiner, skiner vi

under mitt paraply-y-y


äntligen!

sitter nu med min nya bärbara som jag fick igår av pappa.. och mamma då (; och äntligen får jag testa den! Igår hann jag inte för jag kom hem så sent. men nu, nu! måste bli av med min andra dator nu också... ska höra av mig till belma nu och kolla vad hon ska göra ikväll.
Later(:

work

Var på jobbet idag och fick jobb onsdag, torsdag, fredag & lördag... Suck inget lov för mig, men visst är det bra att jag får jobba när jag kan! Jag blir extra glad sen när jag får min feeeta lööön. (: Var även och fikade med min kusin idag, påväg hem hyrde jag film- because I said so. "Söt" film, gullig sådär. ikväll blir det att göra lite skolarbete eftersom jag hinner inte göra det när jag jobbar...
Måste kila nu. Later. (:

6 veckor

Sex veckor kvar till Berlin och min födelsedag, Parteeej hela veckan!
image125

can you resist?

Har gjort svenskan nu, så nu slipper jag tänka på den... Måste gå till jobbet idag, orkar inte klä på mig och grejer. Fast jag bryr mig inte lika mycket längre om hur jag ser ut när jag går ut, haha. Jag går ut utan smink, värsta mjukis stylen. Orkar inte bry mig längre. Min kusin ringde också hon var i skolan skulle ta tåget hem fyra och undrade ifall jag ville ta en fika med henne. Visst, varför inte ska ändå till stan.. Sedan ringde min andra kusin och undrade ifall jag ville gå ut och gå med henne ikväll- visst jag behöver röra lite på mig och få lite frisk luft har dock fått gott om frisk luft i fjällen.
Har bokat tid hos frissan - eller ah två tider fast samma dag,på tisdag. Hos två olika frisörsalonger- AQUA och hårmodet. Vet inte vem jag ska gå till, haha. Måste avboka någon men vem? Ann på hårmodet är jätteduktig, sen har jag hört att Jossan på AQUA är grym hon med...  

So long!

can't waist my time

That ain't what you got ´

Klockan är väldigt mycket nu, 02:19 för att vara exakt. Dags för sängen nu känns det som, jag som inte ens är trött. Måste till jobbet imorgon kolla vilka dagar jag ska jobba och så. Sedan tänkte jag gå till gymmet en sväng förbränna lite påsk-kalorier... Gud vad skönt det är med lov! Behöver det verkligen! Dock blir det inte mycket lov för min del... Fast det är ju skönt att slippa tänka på vissa saker, det vardagliga liksom.
 Godnatt!

Simple Life Helgen

Oja det kan man kalla den för. I torsdags åkte vi till fjällen, Säfsen. Jag åkte med Belmas mamma & bror, vi åkte runt tre och var där strax efter sex. . . Belma var rolig när vi stannade i Eskilstuna för hennes bror Dino skulle gå på toaletten. Belma passade på att byta om till mjukisbyxor. Hon ställde sig mellan deras bil och en annan. Det hoon inte mräkte när hon drog av sig byxorna och tryckte upp stjärten mot den andra bilen var att det satt en gubbe i den bilen. HAHA, Gubbens dag var gjord när han fick en rumpa upptryckt mot rutan.
Vi gjorde inte så mycket den kvällen tog det lugnt bara chillade i stugorna som var supermysiga! Verkligen! Mamma och pappa stod ute och grillade med typ 6-7 andra familjer. Musiken dunkade från bilen, vi hade hela byn för oss själva. 500 bosnier skulle vara där i Säfsen, snacka om att vi invadera stället typ ;D Haha. Det fanns en lång backe vid våran stuga och eftersom jag hade sagt att jag skulle prova lyckan som snowboard åkare så tog jag min brors lilla snowboard och skulle åka ner för backen... Det gick ju inte så värst bra då jag landade med huvudet före i värsta snödrivan... så kommer min bror där och ska "visa" mig hur man åker och åker ner för backen och som avslut gör han värsta hoppet! NÄ DU , EN FEM-ÅRING SKA INTE ÅKA BÄTTRE ÄN MIG! Jag ger inte upp, jag åker och åker men lyckas aldrig kommer ner hela vägen. Det tar stopp typ halvvägs och jag ligger i snön. De andra som stod och kollade på dog av skratt.
Dagen därpå tog jag det säkra kortet och åkte skidor... Där gick det bättre! Hoppade och grejer, jag tyckte jag var cool ;) Haha men jag hann aldrig lära mig att hoppa 3.60. Jag är ju sån idiot kollar på killarna när de åker i backen och så hoppar de så åker de baklänges- såklart ville jag oxå göra det men kom bara halvvägs i hoppet:D men jag är påväg! nästa år ska jag kunna det, eller ah i år!
Belma lärde sig åka skidor, och en dans! :D hon var på suget minsann. Andra kvällen var det fest i en lokal för alla 500 bosnier. Det var kul, mycket dans & skratt & "inspaningar" (; Jag är verkligen sjuk, jag är på spaning hela tiden, belma som smittar av sig! Haha jag satt och åkte i bilen med pappa när vi var påväg till backen så stannar vi för att en kille skulle gå förbi och jag hoppar upp i sätet "OUH, FAN VAD SNYGG". Så mumlar jag för mig själv, "åh, han var het ." Pappa ger mig värsta blicken haha. OCH TACK PAPPA FÖR ATT DU LURA MIG ATT DET SKULLE KOMMA 20 KILLAR FRÅN GÖTEBORG! VART VAR DE DÅ?! :O
När vi kom hem sen på natten efter festen skulle mamma & pappa på "efterfest" hos våra kompisar i stugan bredvid. Jag, syster & bror gick och lade oss. Jag vakna när mamma & pappa kom tillbaka sen och då var klockan runt 2. Klockan tre går billarmet igång. pappa som sov högst upp i våningssängen slog i taket haha och typ hoppade ner från sängen. stackaren slog nästan sönder sig, och när han går ut ser han att hans bästa killkompis som de var på efterfest hos innan står lutad mot bilen och asgarvar. han hade gungat bilen tills larmet gick igång. han var dåligt full han, hahaha. Störda de är:D
Nermina var även hon rolig när hon satt i sittliften med belma och mario. När de kom upp till toppen så hoppar belma och mario av och nermina sitter kvar "vad ska jag göra?! vad ska jag göra?!" HAHA Så hela sittliften stannar och en kille får bära ner henne. Haha. inte första gången hon gör något sånt i liften.
På kvällen var det fest igen. det var superkul, massa dans och folk (: Åh vad jag saknar! Vill verkligen tillbaka, två dagar till hade varit toppen! Belma och jag dog av skratt första kvällen, jag & hon hade packat ner massa högklackade skor och festlinnen och grejer till fjällen! Men hallå ska man komma i tjocktröja till en fest? Nono sån är inte jag. Så vi tyckte vi påminde om Nicole och Paris i Simple life när de går där i klackskor mitt på landet. Jag var ändå värst jag tänkte ta med mig mina skrikrosa pumps det bara skriker sommar om de, vilken tur att jag inte tog med mig de att jag tyckte de var för mkt.

Selma, en tjej från Norrköping, ramlade med snowboarden och fick en spricka i handleden stackaren, jag kom hem hel tack & lov.. :)
Åh jag trivs så bra med alla dessa människor! Bosnier är så grymt sköna, så himla avslappnade och sjukt roliga! Min pappa var verkligen avslappnad, han ställde sig på bordet och dansade framför 500 pers. Mamma dog av skratt, han av alla människor liksom?! Sista dagen åkte vi lite skidor sen runt tolv,ett var det att åka hem :( Inte kul, fick säga hejdå till alla underbara människor och till en toppen "helg". Längtar till nästa vinter!

Men innan nästa viinter har jag massa annat att längta till! (;

this is me,

Jag trivs bäst så . Jag ger allt för att få trivas varje dag!

Fjällen..

var toppen! Hade skitkul, får berätta om min simple life helg imorgon för jag är sjukt trött idag! Ont i hela kroppen och bena efter allt skidåkande och dansande på kvällen. Ska sova nu. Godnatt :)
Jag måste boka resa ner till Sarajevo & kroatien!

image124

("Rekla sam mami kad porastem udat cu se za tebe i zato rastem, i rastem i jedva cekam da porastem")

@ school

Har matteprov om... ja när? tror om 20 min. Sen så har jag ingen miniräknare OCH jag kan inte provet, såååå ja min lärare kommer hata mig när jag lämnar in ett blankt papper och när han ser att jag inte har någon miniräknare... "Har ni ingen miniräknare till provet behöver ni inte komma" Det säger nog aaallt. Nu ska jag på jakt efter en miniräknare, får se om jag hinner skriva något inlägg ikväll, måste plugga har prov imorgon, har två inlämningar till imorgon sedan måste jag packa . . . Stackars mig. Någon som vill skriva åt mig, personlig assistent ? (;

Godmorgon!

Vaknade ganska tidigt idag, nio på en lördag! Kors i taket liksom! Väntar på mitt kaffe nu ska plugga lite matte. Efter det ska jag & min bror till stan. Jag är barnvakt idag till tre-fyra . . Har en helvettes vecka nästa vecka, ja inte hela veckan men fram till onsdag. På måndag har jag Engelska prov, vi har fått värsta bunten med papper, har typ aldrig skådat en större pappershög som man ska plugga på... På tisdag har jag matte C prov och ni som har läst inläggen innan vet att jag ligger efter med sisådär 30 sidor. Vad gör du på mattelektionerna ENA?! Jag blir så arg på mig själv när jag öppnar matteboken två dagar innan provet och får panik över att jag inte ens gjort det vi ska ha prov på. Det är alltid så. Men jag har aldrig under hela mitt snart 18-åriga liv pluggat matte på mattelektionerna, på något konstigt sätt hittar jag alltid något nytt/ annat att göra... Från och med nu måste jag ändra på min mattevanor! Jo och på tisdag har jag en Organisation & Ledarskap inlämning. På onsdag har jag STORT historiaprov på första och andra världskriget, men det mesta vet man ju om det... och så har jag två inlämningar den dagen dock vet jag inte vilka. Har inte kommit så långt. Sen ska jag jobba onsdag, när jag kommer hem ska jag packa... Och på torsdag har vi EM fotboll våran klass vinner lätt! Och klockan 3-4 på torsdag åker vi till fjälleeeen! :D
Det där var min helvettesvecka ifall ni ville veta, vilket jag inte tror....

Nu ska jag börja lite med matten .
Puss på er.

allt är så annorlunda då

Varför jag hatar vintern ; för det första blir man tjock ! Man sitter ju bara hemma då, vem vill ut i kylan, och om man ska träna så vill man inte gå till gymmet för man tappar ju lusten i kylan. Och min pappa är oftast elak då han inte vill skjutsa mig till gymmet, han kan skjutsa mig varsom helst men inte till gymmet, hm ? Men jag är ju lat jag med! Jo och tränar man inte på vintern så blir det att man stannar hemma och stoppar i sig alla onyttigheter som man kan hitta. Jobbar gör jag även på vintern sådär på jullovet, och då stoppar man i sig lite godis då med för att orka va på topp hela dagen, hehe. Ingen går ut i den här staden på vintern, tänk vad mysigt det är i Stockholm och de andra storstäderna när folk är ute på stan, eller sitter inne på något mysigt café. Här sitter alla framför datorn och är "sociala" - jag är väl det första beviset på att det är så . . .
Varför hatar jag mer vintern? JO man måste sätta på sig en massa kläder och se ut som en tjock söt björn. Inte gulligt. Vädret bidrar ju inte till ett gott humör direkt när det är kallt, dimmigt, blött och allmänt äckligt! Ja jag kan skriva en hel bok om varför jag hatar vintern. Men visst jag ska väl inte va så jättenegativ nu heller, visst är det fint när det snöar . . .

Däremot ÄLSKAR jag sommaren. Det finns inget bättre, det dåliga med sommaren är att den varar inte länge den... Vi satt och pratade om det idag på lektionen det är så skönt när man är utomlands och blir brun! Efter en hel dag på stranden så går man till hotellet duschar, smörjer in sig, doftar hela en och sen sätter man bara på sig lite maskara, och man blir skitsnygg! Sjysta shorts, något fint linne och snygga pumps såklart (ah pumps om man ska ut och partaja). Det finns inget bättre! Man känner sig så fräsch och snygg på sommaren. Och alla kläder man har på sig då! Då ser man inte ut som en björn inte! Och när det är sommar är man på humör hela tiden, iallafall jag och man tycker det är skitkul att gå till gymmet! Eller ta sig en långpromenad runt vår "stora" stad. Man träffar massa nytt folk! Fester på kvällarna. Ja allt är helt enkelt underbart på sommaren! Och jag längtar så förbaskat mycket till sommaren. Då ska vi "schteka" hårt, haha. Tänker spendera så lite tid som möjligt här . . Ah jag kommer ju jobba men när jag är ledig vill jag passa på att åka någonstans.. Jag kommer ju ha körkort då (;
Älska sommaren ! Älska älska älska. Någon som inte håller med om det jag skrivit här? . . .


image121

image123

. . .

Why be a saint, when you can be a sinner

ett sånt där skol inlägg när man har håltimma.

Väntar på att belma ska sluta sen ska vi dra och käka. Jag tänkte plugga lite matte nu på håltimman men inte, jag satte mig vid datorn såklart. . .
Friday idag, händer inte så mycket va. . . Är ganska trött idag sov inte mycket inatt så jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. . . Kul liv for shizzle!



vad är det med mig och mammor?!

Varje gång jag ska till bibblan och plugga kommer det ALLTID mammor med sina små barn. IDAG IGEN! Men idag fan det slår allt mamman var ju helt körd i huvudet. Hon skrek från toalettten att hennes unge bajsade grönt bajs! Och så råkade hennes unge slå sig i huvudet och hon trodde han hade fått en hjärnblödning. som belma sa vem fan gav henne en unge?! Jag satt bara där och garva åt henne. en hjärnblödning snälla för att han slog sig lite i huvudet, men däremot verkar du ha en fet blödning i huvudet.
Ja, och sen jag & min tur. Glömde berätta vad som hände mig för nån vecka sen när jag låg sjuk. Hade ont i halsen så vaknade jag mitt i natten av att det kittlades i halsen, och jag hosta och hosta men det hjälpte inte. Så kom jag på att jag hade en kopp med te på hyllan. Hade gjort te innan jag gick och lade mig men glömde bort det helt. Så jag tog den där feeeeta koppen (notera feeeeta/stora) med te, satt upp i sängen typ halvsov och så TAPPAR JAG KOPPEN I SÄNGEN! te över hela satans sängen! Mysigt, så halv tre på natten fick jag gå upp och byta lakan och grejer. Kul att jag fick sova länge, jag hade gått och lagt mig tidigare för att jag skulle få sova lite längre, men nej så ska det här hända. Jag och min tur som sagt. . .
Nästa vecka blir det fjällen med min pudding Belma, vi ska ha så kul och jag ska lära henne åka skidor! Inte åka på rumpan Belma ;) Sen ska jag försöka lära mig att åka snowboard! Ska bli kul!

äckligt

äckligt, kolla under sängen!

image119

jo.

image118

håltimma

Yes, geografin är inställd idag. Våran lärare är sjukskriven och vikarien är sjuk så vi fick extra lång lunch idag. Väntar på ES-Mötet som börjar två, onödiga möten med hela skolan...
Började elva idag, pappa var snäll och skjutsade mig till skolan. Han var på humör kan man säga, sjöng typ opera i bilen... Idol för dig pappa? Haha,  han tyckte det var kul "undra vad de skulle säga om jag kom in där och skulle börja sjunga på bosniska eller någt"
"Ja jag vet inte, adoptera bort mig först så får du sjunga vad du vill pappa!"
Sedan sa han en jätterolig sak. "Vet du varför kineser är smartast i världen?" Jag trodde han hade läst det någonstans typ Ilustrerad vetenskap så jag väntade på värsta snille svaret.. "Nej, varför?" Så säger han "För de har inga blondiner" HAHA,
Det var skitkul tyckte jag! Så berätta han en till sak, han hade fått något bildspel av en kompis, ett skämt. Så var det en man, en vit man från storstan som kom med två indianer helt ociviliserade. Han ville visa de storstaden liksom och hur de levde och så.. Så kom de till ett hotell och han sa till de där två indianerna- mannen & kvinna- att de skulle vänta vid hissen och att de inte fick gå någonstans! Så gick mannen iväg till receptionen och sa att han hade med sig de för han ville visa de stan och så och om han fick ett rum skulle han klä på de och de skulle få duscha och det... Medan han mannen var i receptionen så stod ju indianmannen och kvinnan vid hissen. De var nästan nakna hade bara ett skynke runt midjan ah för att täcka "deras ägodelar". Och kvinnans tuttar hängde ner över magen... Så kommer det en stor och tjock kvinna till hissen. Ni vet såna där överklass kvinnor som är tjocka. Hon går in i hissen och så åker hissen iväg och indianerna fattar inte någointing de bara kollar på varandre och hissan- fattar inte nåt... A men så kommer hissen igen - PLING och så öppnas dörrarna och så kommer det ut värsta modellen- jättelång och blond med stora bröst. Så säger indianmannen till sin kvinna "IN DU OCKSÅ! IN!" HAHA, han trodde väl att det var någon troll maskin, han trodde tjockisen "förvandlat" till värsta modellen. (förklaring till Belma ;)eftersom hon har lite svårt för skämt . . .  )
Där fick ni er ett gott skratt va!

sista inlägget

Nu är jag klar med uppsatsen, woho! Jag som alltid är försenad med skoluppgifter. Så nu ska jag bara ta det lugnt, har sovis imorgon till tjugo i tio. Inte så lång but hey, alltid något! Jobbar även imorgon, jobbar såhär lite efter skolan inte mycket men det blir mycket timmar i slutändan. Vissa jobb hade jag aldrig jobbat någon timma efter skolan men jag tycker om att jobba i blomaffären, träffar nya människor, snackar lite skit med de äldre damerna hehe och så får man göra fina buketter. Man blir så glad när man ser vad man kan skapa med sina händer! (; Har även fått sommarjobb där, känns skönt!

Godnatt folket
image117

belma är desperat? (;

Hennes sms till mig :

Vi måste gå till godisland imorgon också! Jobbar en fett het kille. Me want!

Hahaha, han är het! Vad ville han ?

Ofan. De vill jag träffa ikväll. Fett het är han!:D

Pinsamt. Jag fick en fett snygg doktor. Tobias och han var fan inte äldre än 30!

Hoppas vi ser ______ i matsalen. Han är söt!

haha, jag får bara såna här "fett het är han"- sms. :D Du är rolig du Belma! (:

enna.

image116

image114

With or without you


Take a chance

I've been watching you...
From all the way across the room...
I see the way you're looking at me
And I was wondering..
Are u gonna come over here..
And take..a chance... 

Why're you standin' over there, boy
Come and Take A Chance
Hear the music that is playing
It's got me in a trance
See the way my hips are swaying
Come and join the dance
So, I don't just stand over there, boy
Come and Take A Chance 
Tonight
I'm gonna be the one that makes the first move
Cause you've been too shy
And, baby, I don't have no time to lose 
Can you feel my eyes on you
Does my body turn you on
Just like I want it to
Can you feel that sexy rhythm
Takin' over you
Just let yourself go
Let me take control 
Come closer, boy
I wanna whisper something in your ear
It's just for you
I don't want nobody else to hear 
I can feel your eyes on me
And right up on my body
Is where you wanna be
I can feel that sexy rhythm
Taking over me
I'll let myself go
And let you take control 

Döda mamman!

Vi fick sluta tidigare idag, sista lektionen var inställd för folk skulle göra omprov. Jag är så duktig jag har inga omprov ! Inte idag iallafall för jag orkade inte göra mina idag (; Hehe. Och jag skulle jobba idag efter skolan så jag tänkte ska jag gå och börja tidigare eller ska jag börja skriva på min uppsats så att jag inte får så mycket plugg ikväll. Och det blev att börja på uppsatsen "när är det okej att bryta mot lagen?". Jag ville inte sitta i skolan och skriva den för jag får inget gjort då utan jag gick till biblioteket, till cafeterian där... Och skrivandet och koncentrationen gick bra ända tills den där satans mamman dök upp med sina två barn och hennes kompis med två barn till - 4 småbarn! NEJ NEJ NEJ INTE HÄR TÄNKTE JAG! BORT MED ER! men nej de slog sig ner där och lät barnen springa fram och tillbaka i cafét. sist jag satt där och skulle plugga på mitt kemiprov kom hon med barnen och barnen sprang runt där och gapade och skrek som små apor. Ser ut som apor gör de också! Okej, det är ett café men det är i biblioteket?! Folk kommer hit för att läsa, plugga och inte för att låta barnen sträcka på sina ben. DET ÄR INGEN LEKSTUGA. Gosh när jag såg henne komma där mina ögon gick i kors, snälla ta dina barn någon annanstans det finns flera caféer i stan och ni kommer till biblioteket. Jag skicka ett hat-sms till mamma och skrev att jag hade lust att strypa den där kvinnan och en massa annat. "Ok älskling" får jag tbk. min mamma är så tråkig när hon skriver sms. Jag skrev häromdan till henne värsta gulliga smset, hej mammi. Hur mår du har du sovit gott. jag sitter i skolan blablabla. Så får man tillbaka "Ok". HAHAH, nej hon skrev inte lite?

Ska renskriva min uppsats nu ! (:

otroligt

Jag blir så jävla förbannad. Vad ska jag göra?! Borde jag?! Jag har sån lust att slå dig nu, så arg är jag. Känner mig så jävla dum! Nej du är dum, ibland undrar jag vad du tänker med och om du ens tänker. Ibland kan du verka så jävla pantad i skallen, sjuk i huvudet - jag har för mig att du planerar värsta sjuka grejerna att allt hitils har varit planerat. Det enda man blir är besviken hela, hela tiden. Åååååh! Jag orkar inte. Inte med DIG, inte med någon! Jag vill komma bort härifrån säga hejdå till alla och inte komma tillbaka. Skulle inte säga nej till en flytt!
Jag saknar min Belma nu! Behöver dig nu! :( du är verkligen bäst!

Kiss me


belma&jag

Haha, belma och jag om bilden på dockorna nedan som jag sa ser ut som vi i sommar:

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

HAHAHAHHAha

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

du är cp

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

fyfan

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

är vi så fula???

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

OCH VEM FAN ÄR JAG OM JA FÅR FRÅGA?

ena . säger:

jag är fan den fulaste

ena . säger:

negern

ena . säger:

du är hon med svart hår

ena . säger:

och jag hon med lite brunare den fulaste såklart

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

ja ser ut som en HOOOOKER

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

hahah

ena . säger:

HAHAHAHA

Belma, yeye. Sommaren 08! säger:

asså du är störd jossan ser ut som en prostutierad rysk

ena . säger:

HAHA

ena . säger:

störd kan du va själv!


så är det,

I'm so into you boy,

manikyr

Jag ska nog beställa riktiga manikyr grejer, UV-lampa och riktiga naglar och gel och sånt (: Så om ni vill får ni komma och fixa naglarna hos mig (: (;
image113






HAHA

image112
HAHA, så ful bild men på något sätt så ser det ut som Jossan,belma och jag i sommar (;

ingen mår så bra som jag

Jag tyckte den här var grym (: men han gick ju inte vidare..

Melodifestivalen

Snart börjar den ja. Jag brukar inte kolla på den faktiskt men det här året har jag inte missat en enda och anledningen till det är att jag bara älskar Björn! Man kollar ju på melodifestivalen bara för att han är med och bara för att han är så jävla go och skön! 

C´ ya!


extremly

.the way that you stare starts a fire in me'