Våren är här!

Våren är här! Det är så fint ute nu, man längtar till nästa morgon, då man ska gå till skolan. Solen lyser, ingen is på sjön längre, grönt gräs! På vintern har man ingen lust alls att gå till skolan, allting är så dött. Förstår inte hur folk kan tycka om vintern... Förut så tyckte jag inte om våren så mycket, men nu...nu älskar jag den! Det är så härligt att få ta på sig lite lättare kläder, vårskor och solbrillerna såklart ;) Fan vad underbart, och det blir bara bättre och bättre för snart kommer sommaren!
Den är veckan har varit väldigt skön! Slappa lektioner, långa lunchraster, sol, blå himmel... Suttit på bryggan med Emelie på rasterna/vissa lektioner lyssnat på musik och njutit av vårvädret. Det känns som att man är kär, lycklig. Dags att bli det snart också- kär! Skulle inte vara helt fel.. Men det är ju inget man kan kontrollera över, så när kärleken kommer får jag allt vänta och se.
Ikväll ska jag träna. Det är två månader kvar! Paniiiik!

Måndag.

Grymt jobbigt att gå upp imorse! Men det är det alltid på måndagar.. Börja dagen med italienska, sen euklides i en timma och en kvart som känns som 4 timmar. Världens segaste lektion, världens tråkigaste ämne.
Sen så hade vi lunch i två och en halv timma, kollade lite på stan med Anna och efter det gick jag och tränade på Balanze. Vi skulle ha gympa där sen så jag gick dit innan och tränade lite :) Tränade väl tre timmar idag, känns bra!
Jag funderar på att bli brunett... Tror jag skulle passa i det. Det är så jobbigt o gå och fixa utväxten hela tiden.. Vi får se om jag vågar!