Tips som gör dig glad!

Köpte det nya numret av cosmopolitan förut och hittade lite roliga tips i den som jag ska faktiskt tänka på!

Packa ner kameran!

Det finns saker som alltid följer med dig i väskan när du gått ut genom dörren. Plånboken, mobilen, läppglanset... Varför inte packa ner kameran också? Varje gång du har roligt eller ser något kul, knäpp av en bild och tanka sedan in den i en speciell lyckomapp på datorn. När dagen känns trist och grå kan du titta på bilderna och se att livet är allt bra härligt ändå!

Ta fram papper & penna!

Vi lever i en sms- och mejlgeneration, därför är det extra kul att få något annat än bara räkningar i posthögen. Passa på att brevväxla med en kompis som inte bor i närheten - på det sättet känner ni inte bara att ni tar er tiden att hålla kontakten, utan det blir också en trevlig överraskning varje gång du ser ett handskrivet brev i brevlådan!
Själv tycker jag det är jättespännande med brev !

Spontanitet, ja tack!

Din pojkvän ger dig en bukett rosor bara sådär, du poppar in hos en kompis efter jobbet bara för att säga hej och den planerade utekvällen blev inte av eftersom alla hade så kul på förfesten och stannade kvar där. Du kanske redan har räknat ut vilken gemensam nämnare vi är ute efter, nämligen spontanitet! Allting i livet behöver inte vara planerat och vi vet ju alla hur mycket överraskningar värmer en kylig dag. Kom ihåg det när du vill planera varenda minut av den kommande veckan. Japp svårare än så behöver det faktiskt inte vara!


Kommentarer
Postat av: Anela

haha Annika är lätt snyggast på kortet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback